Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Γκουχ,.......Γκουχ, δεν με εχεις ξαναρωτησει??? "Εχεις και xbox και ps2?? Γιατι μερικα παιχνιδια που εγραψες υπαρχουν μονο στο 1 απο τα 2(πχ God of War και Ninja Gaiden).. Γιατι αν ναι,κι εγω και τα 2 τα ειχα..(Ακομη τα εχω,αλλα τωρα χρησιμοποιω το ps2 κυριως)..." Ναι God of War Θεικο Παιχνιδακι,απλως απιστυτο!!!! Και θα σου απντησω,Οχι,εχω μονο Ps2,το Ninja gaiden το επαιζα Στο Gamecube!!! Παω να φτιαξω καινουργια λιστα,διοτι δεν Αναφερα παρρα πολλα!!
Ιούλ 15 2008 18:39
Φωτογραφία

Zoro → tsintori

Χαχα μην δει η iri το συμπαθητικουλα,σ'εσφαξε!!:terror2: Οσο για το αβουλο ον,οπως θα δεις δεν ειπα ποτε το αναποδο αλλα ειναι γεγονος οτι δεν την βρηκα σπαστικη!! Ελπιζω να φτασεις να πιστευεις κι εσυ τα ιδια.... [...και να τα λες στην iri:hehehe:] Οσο για το ero που ζητας,κατι κανει αλλα δεν ειναι αρκετο...αρα περιορισου στην Nami που δειχνει περισσοτερα!!!:nbleed: :P
Ιούλ 15 2008 18:37
Φωτογραφία

tsintori → Zoro

Όχι ρε δεν φαντάζομαι να υπάρχουν τέτοιες του Itachi εκτός άμα έχει φτιάξει κανα Fungirl. Νταξει συμπαθητικούλα είναι αν και είναι ένα άβουλο ον. Θα δείξει μετά. Πάντως για την δουλειά που είναι καλή στο να κάνει δεν νομίζω να την δείξουν στο anime. (ero mode off).
Ιούλ 15 2008 18:30
Φωτογραφία

Zoro → tsintori

Νομιζα καναν γυμνο itachi!!{lol!} Να την χασουμε για λιγο!!:if: Τεσπα,χαιρομαι πολυ που το πες πρωτα σε μενα και οχι "σ'αυτην"...πως σου φανηκε με την πρωτη ματια η Misa??? :nbleed:
Ιούλ 15 2008 18:26
Φωτογραφία

tsintori → Zoro

Δηλαδή σαν τι να περίμενες. Έχω σκεφτεί και κάτι άλλο. Λίγο άκυρο αλλά είδα την Misa στο Dn.
Ιούλ 15 2008 18:24
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Oi GK εχεις και PS2 και XBOX?? Ειδα την λιστα σου με τα παιχνιδια και μερικα ηταν απο την μια κονσολα και μερικα απο την αλλη γι αυτο λεω... [βασικα κι εγω και τα 2 τα ειχα γιαυτο...] Παντως ψιλοσυμφωνουμε για τα μισα...ειδικα το God of War ειναι απο τα top παιχνιδια μου κι εμενα!!^^
Ιούλ 15 2008 18:21
Φωτογραφία

Zoro → Elo

Χαχα οντως καλη φαση,nice idea!! Bring it,you elo-Cook!!:hero::burningbe3: {αλλα οι super saiyan ειναι πιο δυνατοι:knock-knock:} Απο Berserk πως παμε?? Το συνεχισες ή πρεπει να ρθω εκει και να σε αναγκασω να το διαβασεις δια κατανας??:nanana:
Ιούλ 15 2008 18:10
Φωτογραφία

Elo → Zoro

Οi marimo,You HULK,me Super Saiyan!!!! LETS DO THIS!!!
Ιούλ 15 2008 17:58
Φωτογραφία

Leon → Zoro

Επειδή εσύ μου χες πει για το Berserk και μου χες δώσει και το link με το site με τα games από όπου το κατέβασες(το οποίο site παρεπιπτόντως μάλλον έκλεισε) υπέθεσα πως θα δοκίμασες και άλλα anime games:frozen:. Τέσπα, θα ψαχτώ κι άλλο:drink:
Ιούλ 15 2008 16:11
Φωτογραφία

Zoro → Leon

Ποιος ειπε οτι παιζω anime games??!:hmmm: Αχχχ αυτη η φημη που εχω στο forum εχει γινει τεραστια πια ε??:orly: [εχω γινει υπερτατος πια!!:P] Χεχε βασικα μονο τα Berserk θυμαμαι να χω παιξει απο anime game και ενα παλιο Dragonball!! Αλλα δεν μου ρχονται προς στιγμην!! Ρωτα στο καταλληλο thread να παρεις και τις καταλληλες απαντησεις!!;) Sorry που δεν μπορεσα να βοηθησω περισσοτερο! BB,καλη συνεχεια!!:byejg9:
Ιούλ 15 2008 15:34
Φωτογραφία

Leon → Zoro

Ρε Zoro, εσύ που παίζεις anime games στο PS2, το GANTZ το χεις παίξει. ΑΝ ναι αξίζει;
Ιούλ 15 2008 15:00
Φωτογραφία

Zoro → ichigo13

Χεχε don't mess with eri,καλα λεει!!:mador2: {παει να ετοιμασει ενα σεντονι με τα πλεονεκτηματα του rapidshare:nanana:} Πας να μας κανεις να μαλωσουμε ichi-niisan??:tensai: Οχι σοβαρα ρε συ το rapidshare δεν με τρελαινει,το χρησιμοποιω αν δεν βρω αρχειο αλλιως,αλλα προτιμω το megaupload....που και παλι δεν το προτιμω απο τα καλα DDL!! Αυτα που suckαρουν πραγματικα ρειναι τα χαζοtorrents...αυτα δεν μπορω!! Μη σταθερες ταχυτητες,broken files,λιγοι seeders πολλες φορες....με αποτελεσμα να κατεβαζω μονο το εβδομαδιατικο One Piece με torrent,μιας και κατεβαινει γρηγορα!! Αλλα και παλι δεν υποστηριζω τον τροπο κατεβασματος...τα rmvb υποστηριζω!!:thatsit:
Ιούλ 15 2008 14:18
Φωτογραφία

ichigo13 → Zoro

[url=http://www.anime.gr/forums/members/erisabetsu-with-ichigo13.html].aNiMe//GR Forums - Conversation Between Erisabetsu and ichigo13[/url] Lol :)
Ιούλ 15 2008 14:13
Φωτογραφία

Zoro → FireFistAce

Σε χασαμε οντως!!! Εγω ολα καλα δεν τελειωσα ακομη με την εξεταστικη αλλα θα τελειωσω κατα τις 22-23 μαλλον!!{θα με χασετε απο μεθαυριο και μετα για κανα 7-10 μερες:() Τουλαχιστον μετα θα ειμαι ελευθερος!! Ξεκινησα και Naruto και μ'αρεσει αρκετα και εχει βασεις για να μ'αρεσει οσο το OP αν συνεχισει ετσι(αν και οχι καλυτερο!!)... Εσυ ενω τι λεει,Berserk πως πας??{επρεπε να ρωτησω!} Κατι αλλο που ξεχασα να σε ρωτησω....το Trigun το τελειωσες ποτε?? Θυμαμαι ακομη απο την παλαιολιθικη εποχη που συζητουσαμε που μου λεγες σου λειπανε ακομη 10 επεισοδια για να το τελειωσεις και αναρωτιομουν αν το κανες drop... Οσο για την ατακα χαιρομαι που σ'αρεσε τοσο ωστε να την χρησιμοποιησεις....αυτες οι λεξεις αντιπροσωπευουν το πως βλεπω τον Guts! Αυτα,ευχομαι να σε δουμε λιγο πιο συχνα αυτη την περιοδο...αν οχι,καλα να περνας εκει!!:ureshii:
Ιούλ 15 2008 11:57
Φωτογραφία

FireFistAce → Zoro

Oi Zoro!!!! Tι κανεις? Ολα καλα? Εγω ολα καλα, εδω στο νησι ειμαι και δεν πολυ πιανω το pc τωρα τελευταια. Για την ατακα που λες ηταν τοσο γαματη που δεν μπορεσα να μην την βαλω καπου.
Ιούλ 15 2008 11:10