Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → LucyBR

Χεχε κι εν το μεταξυ ειναι ενα ειδος κινηματογραφου που ειμαι τελειως ασχετος...ισα ισα τις γνωστες εχω δει!! {need to bring my power level one step upwards!!:burningbe3::if:} Παω να δω μηπως την βρηκε κανεις,αλλιως....καραβοσκοινο!!xD
Jul 13 2008 18:47
Photo

Zoro → tsintori

Χεχε χαιρομαι που με θεωρεις εμπειρο στελεχος του forum!! {αν και υπερβαλλεις:kawaii:} To referrals το χα κι εγω πολυ καιρο απορια αλλα δεν καταλαβα ποτε τι ηταν δυστυχως,sry!:if: Aσε vm σε καναν admin τοτε προτεινω,που ξερουν καλυτερα!!;) EDIT:Τυχαια ειδα οτι πηρες την απαντηση σου...χαιρομαι λοιπον!!!^^
Jul 13 2008 18:43
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Ελα σορυ δεν βρηκα ωρα να σου απαντησω,πολυ κινηση το forum σημερα!!:hot: Ελπιζω να προλαβω το βραδι!!! {αλλα να περιμενεις τα παντα απο μας πια:hehehe:}
Jul 13 2008 18:40
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Oi Marimo....Ολα οκ;;;;
Jul 13 2008 17:24
Photo

Zoro → iristella

Oiiiii,εχεις ωρα???[COLOR=White] [COLOR=Black][χαλασε το ρολοι μου!!:P][/COLOR] [/COLOR]
Jul 13 2008 16:00
Photo

LucyBR → Zoro

LOL! XD καραβοσκοινο να παρεις! ειναι το πιο ανθεκτικο! :pp oh but why?? ;_____; i even gave a big hint! never underestimate the power of a good old google search! (λυπηθειτε με κι εμενα, δεν εχω αλλου ειδους ταινιες να βαλω.... :unlucky:)
Jul 13 2008 15:38
Photo

iristella → Zoro

Πες τα βρε endless inspiration και παλι (πεταγομαι το ξερω αλλα η χαρα που ανακαλυψα ομοιδεατισσα ειναι μεγαλη!)!!!!!!!! Εμενα μου αρεσει πολυ η γνωμη σου!!! Ευγε κοριτσι μου! Εχουμε και αναλογο poll οποτε μπορεις να ψηφισεις κιολας (και να θαψεις οσο θες)....... Τα βλεπεις zoro kun???? οχι για να μην λες οτι εγω ειμαι η κακιστρω που δεν αντεχε να βλεπει θηλυκη γατα κοντα σε Light Και L.......... Oπως βλεπεις υπαρχει πολυς κοσμος που εκνευριζεται απο το βλητο.:oo:
Jul 13 2008 12:48
Photo

endless_inspiration → Zoro

sorry που σου απανταω τωρα!!!! τωρα ξυπνησα....:yawn2: θα τις κατεβασω(τις ταινιες) και οταν βρω χρονο θα τους ριξω μια ματια.... η misa-misa ειναι επιηκως αθλια,τη μισησα απο την πρωτη στηγμη γιατι μου τη σπαει ο τυπος αυτου του κοριτσιου(δλδ αυτο του σπαστικου-χαζοχαρουμενου-βλαμμενου-θυληκου-που-τρεχει-σαν-σκυλακι-διπλα-στο-Light) η γνωμη μου αυτη ειναι και σε ποιον αρεσει.... η δικια σου πια ειναι;;;
Jul 13 2008 12:35
Photo

tsintori → Zoro

Oi Zoro-kun. Σε ρωτάω επειδή είσαι από τους ποιο έμπειρες στο forum. Στα statistics στο τέλος έχει ένα "referral". Ξέρεις τι είναι;
Jul 13 2008 12:06
Photo

Zoro → LucyBR

Ευχαριστο για το τσιροτακι!:P Εγω παω να βρω κανα καλο σχοινι,ωραιο,ανθεκτικο και στα μετρα του λαιμου μου!! {ουτος η αλλος την ταινια σου δεν την βρισκω!!XD}
Jul 13 2008 08:42
Photo

GkLoc → Zoro

Yes,Zoro Is Back!!!!!!!!*Phewww,Thank God He Is Still With Us* Παντως Ωραιο Το Πλακακι,Μου Ανεβηκε Η Πιεση Στα Υψη Οταν Το Ειδα!!!!!!*Dont Ever Do That Again* Ναι,ΟΚ,Να Σου Αρεσει Ο Dude,Παντως εμενα παλι λεω δεν μου πολυαρεσε ο χαρακτηρας,Ναruto FTW!!!! Xαιρομαι που σε κανω να γελας,(Τhats my ultimate Goal!!) Eπισης......... Ποτε Πεταχτηκα Εγω Καπου Και Δεν Θυμαμαι???????xDDDDDDDDDDDD
Jul 13 2008 03:33
Photo

Zoro → GkLoc

"I Dont Know you Anymore,Dont Ever talk to me again with that avatar*God dammmit,We totally lost him*" Χαχαχαχα GK εγραψες,γελουσα ενα λεπτο μονος μου!!!!:hihi2: Πετυχα τον σκοπο μου τουλαχιστον!!;) "και ομως τα καταφερες,Μολις το ειδα παραλιγο να παθω Καρδιακο!!!!" Χαιρομαι βασικα που τα καταφερα!! Και βασικα χαιρομαι που ειδες αυτο που εγραψα,μην τρομαξεις!:nanana: Εννοειται οτι το ατομο αυτο εσυ ησουν!!!{sasuke hater!} Οργανωσαμε την πλακα μαζι με την iri αλλα μολις το αλλαξα εφυγες και γι αυτο καθισα να περιμενω μεχρι να γυρισεις.... Τωρα μην ανυσηχεις,το αλλαζω αμεσως!!!:P "Τωρα Εσυ Τι Πεταγεσαι??????????????" Χαχαχα κοιτα ποιος μιλαει!??:hahaha::oo: Παντως οι λογοι που μ'αρεσει ο sasuke ειναι πανω κατω ιδιοι με αυτους που ειπε η iri απο κατω... Βεβαια με τον Sogeking δεν τιθετε συγκριση,ο καθενας τους ειναι ξεχωρηστος για τους δικους του λογους....{που σιγουρα διαφερουν πολυ απο τους δικους σουXDXD} Παω να το αλλαξω,τα λεμε!!^^
Jul 13 2008 03:26
Photo

GkLoc → Zoro

"Βασικα δεν ειναι οριστικο,το βαλα για να πειραξω ενα ατομο,συντομα θα το αλλαξω...XDXD" Eλπιζω αυτο το ατομο να μην ειμαι Εγω!!!! και ομως τα καταφερες,Μολις το ειδα παραλιγο να παθω Καρδιακο!!!!
Jul 13 2008 02:26
Photo

GkLoc → Zoro

Ζοro TEMEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! Hell No He Is Not Cooler,What Were You Thinking??????? I Dont Know you Anymore,Dont Ever talk to me again with that avatar*God dammmit,We totally lost him*
Jul 13 2008 02:19
Photo

SirJim → Zoro

Λιώνω............................... :lol: Πάντος σοβαρά μου αρέσει....
Jul 13 2008 00:39