Community Status Updates
tsintori → Zoro
2,5 ώρες;:deadga6:. Λοιπόν θα έλεγα ότι είμαι κάπου ανάμεσα (θα δείξει αργότερα). Όσο για την Iri λέω στο ποιος θα γράφει άλλα σεντόνια εκτός απ' αυτή. Λοιπόν αν είναι θα τα πούμε αργότερα. Ελπίζω να μπεις στο βράδυ. Καλή επιτυχία στην εξεταστική σου και sorry άμα σε διέκοψα.
Jul 16 2008 12:56
Zoro → tsintori
Χμμμμ,το γραψα πρωινες ωρες [ναι ειναι γνωστο οτι εχουμε αυπνιες εγω και η iri]αρα θα λεγα γυρω στο 2,5 ωρες+ βεβαια με διαλλειματα ενδιαμεσα...
Σε πολλες φασεις δυσκολευτηκα πολυ γιατι ηταν χυμα ολα τα quote και να τα ενωσω ετσι οπως ηθελα ηταν πραγματικα σαν ενα παζλ για μενα....η iri εκανε καλη δουλεια στο να με μπερδεψει και τις το αναγνωρησα...η πιο αξια μεχρι τωρα:P
Τωρα οσο για τ'αλλο.....χεχε καταρχας εισαι Misa fan ή hater??
{να ξερω δλδ αν θα πας μαζι της ή εναντιον της!}
Και μετα,μην ανυσηχεις ειστε 2-3 εναντιον της.....αλλα.....και παλι σας εχει!!:terror2:
Αρα περιμενετε να γυρισω και την κανονιζω εγω αν ειναι...
[βεβαια αν μεχρι τοτε εχει γεμισει καμια δεκαρια σελιδες θα σηκωσω λευκη σημαια:if:]
Γμμν εξεταστικη!:burningbe3:
Αυτη ειναι η αρχη ολων των κακων....τεσπα...παω να χαρω την τελευταια μερα μου λοιπον!!
Τα λεμε σε κανα group αν ειναι!!;)
Jul 16 2008 12:46
Zoro → Erisadesu
Χαχα ευχαριστω,δεν θα χασω!
[θα με ξαναδειτε συντομα κι ομως:P]
Eυχομαι να περνας εσυ καλυτερα γιατι αυτες οι μερες ειναι ανυποφορες αν εχεις ακομη εξετασεις:if:
Be Well:byejg9:
Jul 16 2008 12:41
tsintori → Zoro
Ρε συ τι ήταν αυτό στο thread με τη Misa. Καλά πόση ώρα σου πήρε για να το γράψεις;
Jul 16 2008 11:26
Zoro → Umi no Ossan
Ας τα πανω μου,θελει λιγη δουλεια τωρα και εχω στρωθει!!
Τα λεμε αυριο αν ειναι λοιπον:P
:gn2:
Jul 16 2008 03:05
Umi no Ossan → Zoro
Δυστυχως ντου απο το μεσημερι κ μετα γιατι ο bro θελει να πεσει για υπνο....Φτιαξε ατμοσφαιρα κ την συνεχιζω αυριο την βοηθεια!!!!!
:gn2:
Jul 16 2008 03:04
Zoro → Umi no Ossan
Xαχα βρηκαμε και 3η συμμαχο,ε ρε τι παθαμε βραδιατικα!!!
Ναι δουλη-kun,οτι εχει σχεση με σεντονι θα δεις εμενα απο πισω!!:P
Παμε να κανουμε ενα ντου στην iri!!!
:hihi2:
[πρεπει να στρωσει το χερι μου!!την τελευταια φορα που εγραψα υπηρχαν πολυ λιγοι υποστηρικτες παρ οτι ειμασταν πλειοψηφια στο poll...τωρα...αντιστραφηκαν τα πραγματα:hehehe:]
Jul 16 2008 02:48
Umi no Ossan → Zoro
Μιας κ ανεφερε η συναγωνηστρια Franklin για σεντονια,μου γεννηθηκε η εξης απορια....
Το σεντονι του Champions league εσυ το εραψες;;;;
Jul 16 2008 02:42
Zoro → Umi no Ossan
Δουλη-kun ειμαστε 3 εναντιον μιας στο thread[ισωε ετσι εχουμε καμια ελπιδα!!]...χαιρομαι που εισαι και εσυ στο Misa side!:ureshii:
Δεν θα το ξεχασω!!:if::zetsubou:
EDIT:Ελπιζω να σε χουμε μεχρι το τελος!
Jul 16 2008 02:23
Umi no Ossan → Zoro
Λοιπον ξεκινησα να διαβαζω το thread με την Misa κ μαλλον βρηκες αλλον ενα υποστηρηκτη. Μεχρι να τα διαβασω ολα, μετα δεν ξερω σιγουρα !!!!!
Με βλεπω να μενω Ζορο-kun !!!! Οσο διαβαζω καποιες αποψεις της Iri-chan τοσο περισσοτερο καταλειγω στην Misa
Jul 16 2008 02:21
Zoro → Franklin
Κι εγω το ιδιο,για την γνωριμια!;)
Δυστυχως θα χω εξετασεις ακομη μεχρι 22-23 ιουλιου:(
[παιζει να μαι ο μοναδικος που εχει αυτη την περιοδο:if:]
Αλλα μετα ναι,ελευθερια και εχω μερικα σχεδια...γενικως θα χαθω για λιγο απο το site αυτη την περιοδο και θα ερχομαι ανα διαστηματα!
Αλλα οπως ειπα,οσο με βρισκεις,οτι εχεις αναγκη ζητα!
Εσυ ενω τι λεει??
Θα πας διακοπες/γραφεις??
[επισης sorry αν ρωταω κατι πολυ πρωσοπικο,αν ειναι στειλ το μου με πμ αν δεν το θες σε κοινη θεα...αν παλι δεν θες γενικως να το πεις δεν με πειραζει...αλλα γενικως,τι ηλικια εχεις??...απλα περιεργεια,μιας και δεν την εχεις βαλει...τπτ παραπανω!:nanana:]
Αυτα,απαντα λιγο αν μπορεις,σε αυτα που ρωταω απο πανω και ξαναπαντω μετα!!:)
Jul 16 2008 00:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed