Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → iristella

Xanabika!:P OK eida to pm su kai tha ta pume polyyy sydoma! Avrio den xero an tha prolavo na bo alla dose esy to minima mu sto group,my spokeperson! Kutsobolia,vasanismoi,sxedia kataktisis forum klp:P apo tote pu eipa kai meta! BB,have a nice time these days! [salute the rest too!] :bye::byejg9:
Aug 07 2008 02:24
Photo

iristella → Zoro

Zorooo kun.......Παλι εφυγες ντε?
Aug 07 2008 02:18
Photo

GkLoc → Zoro

NANI>>>?????? ZOOOOOROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TEMMERA YOU WERE LIEING????
Aug 05 2008 01:03
Photo

dennisuke → Zoro

Αν το One-Piece δεν ήταν on-going θα το είχα ήδη τελειώσει και αυτό γιατί είναι κουραστικό να περιμένεις το επόμενο επεισόδιο και να βλέπεις τα fillers. Έχω σταματήσει επομένως να βλέπω Naruto - θα το δω μονομιάς όταν ολοκληρωθεί, οριστικά σε rmvb, όχι σε avi όπως γράφω στο προφίλ. Ντρέηκ δε λεγόταν το ανιμε όταν το 'δειχνε η ελληνική tv? νομίζω κάτι για κόκκινη γραμμή που δεν κατάλαβα ποτέ που είναι, πάντως μου είχε αρέσει τότε, φαντάσου τώρα, που είμαι anime fan. Πάντως για τους avi fan έχουμε κι άλλο χαρτί. Αφού θέλουν καλή ποιότητα, γιατί δεν παίρνουν αρχεία ogg ή hq ή hd ή όπως στο καλό λέγονται αυτά, με 350 μb kαι άνω, με αξεπέραστη ποιότητα τάχα; Το μυστικό είναι σαν τους υπολογιστές. Μικρό και θαυματουργό. Γιατί αλλιώς βγαίνει άνετα τύπος αρχείου με 1 gb και είναι και τέλειο. Όχι παίζουμε... Όσο για το ειδικό thread θα το δημιουργήσω σίγουρα αν δεν υπάρχει ήδη. Άσχετο, το όνομα Ζoro στο one piece μήπως είναι εμπνευσμένο από το μαυροφορεμένο μασκοφόρο Ζορό; Νομίζω ότι κάποια σχέση θα την έχουν..
Aug 04 2008 12:38
Photo

Orion19 → Zoro

Καλά ρε'συ! Της έκανες μεγάλο νούμερο της κοπέλας!!! Έφυγες και έχασε τα λογικά της!:oo: Κάθεσαι; Κρατήσου μη πέσεις! Η iri-chan έβαλε avy MISA!!!! M~I~S~A!!!!!:frozen: Αχ, kono yaroooo και το τρέλανες το κορίτσιιιιι!!!!:if:
Aug 03 2008 19:13
Photo

GkLoc → Zoro

Μιssion Accomplished!!!
Aug 02 2008 00:02
Photo

Zoro → Radagast

Οντως μιλησες!!:P Μου φαινετε ψιλοδιαφονουμε σ'αυτο το θεμα,χωρις να εννοω τελειως!! Τεσπα,θα του ριξω μια ματια οπως ειπα αν και πιστευω θα το φτασω ως το τελος...πρεπει πραγματικα να ναι πολυ κακο για να το κανω drop...ο χρονος θα δειξει! {ειμαι και λιγο fanboyς και δυσκολα με κουραζουν αυτα:P) Αλλα εννοειται πως δεν θα αντεχα να βλεπω μονο τετοια...και τα δικα σου,ειδικα το Monster μου χουν εξαψει πολυ την περιεργεια και οπως ειπα οταv μπορεσω θα τα δω... Οσο για τον χρονο μην ανυσηχεις...3 χρονια θελω μεχρι να τελειωσουν οι σπουδες μου και μπορω να βρω αρκετο χρονο σ'αυταXD {και μετα βεβαια αλλα οχι τοσο!} Anw,μιλησα κι εγω....οταν ερθει η στιγμη θα σαι ο πρωτος που θα με ακουσει! Καλα να περνας,τα λεμε!!:byejg9:
Aug 01 2008 18:50
Photo

Radagast → Zoro

Έχω πτυχιακή η αλήθεια είναι τώρα καλόκαίρι και θα πήξω αυτούς τους 2 μήνες αλλά τι να κάνεις έτσι είναι αυτά. Καλά όλα αυτά που λες περί ελεύθερου χρόνου κτλπ πως όλα θα τα δεις, αν και σου είπα την γνώμη μου. Το Naruto μπορεί να σου αρέσει οκ, αλλά παίζει να αλλάξεις γνώμη μετά το 100-120 και γενικά σε τέτοια anime από ένα σημείο και μετά το κουράζουν πολύυυυ (όλο ίδιο μοτίβο πολύ κούραση και fillers) και στο τέλος καταντάς να τα βλέπεις επειδή είναι συνήθεια σαν τσιγάρο κι όχι επειδή είναι πραγματικά καλό, μόνο και μόνο για να μπορείς να το συζητάς με όσους το έχουν δει. (το λέω απο εμπειρία που έχω απο γνωστούς που έχουν ασχοληθεί με τέτοιες σειρές) Έτσι τελικά χάνεις άπλετο χρόνο οπότε κρίνε μόνος σου αν συμφέρει ή όχι στην πορεία και αν σηκώνει drop κάνε την υπέρβαση και κατάφερέ το. Αν και χλωμό να το καταφέρεις γιατί όπως σου είπα από ένα σημείο και μετά εξαρτιέσαι. Αυτό είναι και το καλό με τις μικρές σειρές. Δεν έχουν τέτοια μειονεκτήματα και δε το κουράζουν παραπάνω απ' όσο πρέπει. Φυσικά αυτό ισχύει μόνο αν "ψάχνεις" κάτι αρκετά πριν το δεις ώστε να ξέρεις από πριν αν και πόσο αξίζει ή όχι... Δώστους μια ευκαιρία όπως είπες αλλά μη το κουράσεις αν δεν αξίζουν πραγματικά αυτή είναι η συμβουλή μου. (αμαρτία Θεού πάντως να δεις τέτοια anime που ανέφερες όταν υπάρχουν available αριστουργήματα anime όπως το Μonster... τεσπά... your choice) PS : Και όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν μη το ξεχνάς αυτό. Δλδ μπορεί να λες τώρα πως χρόνος υπάρχει άφθονος και όλα μπορείς να τα δεις, αλλά θα δεις που θα έρθει η ώρα που αυτός ο χρόνος θα γίνει τρομερά περιορισμένος και θα με θυμηθείς, και θα καταλάβεις πως για τίποτα στην ζωή δεν υπάρχει "αρκετός" χρόνος. Τεσπά... μίλησα.
Aug 01 2008 17:38
Photo

iristella → Zoro

Eλα κριμα,............. καλα αν ειναι τα λεμε απο τις 7 και μετα
Aug 01 2008 16:06
Photo

Zoro → iristella

Θα λειψω μεχρι τις 7 τελικα...αφου γυρισω τοτε,ευχομαι να σε βρω μεσα μιας και ειναι τελευταια μερα...τα λεμε!!;)
Aug 01 2008 16:04
Photo

Zoro → Radagast

Χαχα το φανταζομουν οτι δεν θα σ'αρεζε η επιλογη μου και γι αυτο ειπα να προετοιμαστω μην τα παρεις:P Κοιτα για να απαντησω με λιγα λογια σε ολα αυτα που μου γραψες και στο πμ και στο νμ,θα πω: Ναι ειναι αληθεια οτι σαν ταινιακιας καταλαβαινω τι λες,αλλα απο την αλλη μην ξεχνας οτι και με τις ταινιες παλι εβλεπα τοσο αμερικανιες οσο και ψαγμενα... Ετσι κι εδω λοιπον...δινω στα παντα μια προσπαθεια πριν τα κρινω... Ολα αυτα μου τα προτεινανε πολλα ατομα{μεταξυ των οποιων και η γνωστη fangirl!;)} και επειδη εχουν πλακα οι συζητησεις με τα αλλα παιδια αποφασισα να ειμαι στο πασο τους για να συζηταμε μαζι...βεβαια δεν βλεπω το naruto μονο γι αυτο εννοειται!! Αν ηταν πατατες θα τις παρατουσα ασχετα απο τις συζητησεις,ειπαμε! Εμενα μεχρι τωρα το naruto μ'αρεσει σχεδον οσο το one piece....μπορει να χει τον χαβαλε του αλλα σε πολλα σημεια βλεπεις μερικα νοηματα και συγκινησεις/πλακες/μαχες...βεβαια shounen ειναι και με τπτ ψαγμενα και τα 2,αλλα εμενα δεν με επηρεαζει αυτο....ειμαι φτιαγμενος ετσι που μ'αρεσουν τα παντα σε σειρες/ταινιες...:P [σχεδον,ενταξει δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν και αυτες που μισω!!] {ειδικα το one piece σε πολλα σημεια ηταν respect....εσυ το χεις δει btw??} Παντως γι αυτο που λες οτι στον ιδιο χρονο μπορω να δω αλλα αριστουργηματα θα πω: Γιατι να χαλιωμαστε με τον χρονο ενω ειναι ακομη αρκετος??? Ολα μπορω να τα δω αν θελω,δεν ειναι αναγκη να περιοριζομαι σε μερικα...χρονο θελω μονο!;) Τα ιδια και με τα δικα σου....μπορει η συζητηση γυρω απ αυτα να ναι πιο σοβαρη και με λιγοτερα μελη,αλλα εννοειται πως με τπτ δεν θα ηθελα να συζηταω μονο για τα αλλα... Ολα θα τα δω,μην ανυσηχεις! Το μονο που λυπαμαι ειναι οτι ειχαμε ανοιξει τοσες συζητησεις για τα ανιμε που μου προτεινες και τωρα θα μου παρει καιρο μεχρι να τα δω....κανε υπομονη και οταν τα δω ομως θα κανουμε ωραιαες συζητησεις!;) Οσο για τα vampire knight και soul eater θα παραδεχτω οτι κυριως κοριτσια μου τα προτειναν,αλλα ειδα και αγορια να πορωνονται...θα τους δωσω μια προσπαθεια,οπως κανω σε ολα,και αν δεν μ'αρεσουν -->drop! Ναι εσυ με προειδοποιησες αλλα σε οτιδηποτε στην ζωη δινω μια ευκαιρια γιατι γουστα ειναι και διαφερουνε... Αυτα!! Δεν θυμαμαι αν μου χες πει οτι εχεις διαβασμα ή πας στατο ή εχεις διακοπες αυτη την περιοδο{με τοσους αλλους που μιλαω τα χασα λιγο!XD}αλλα οτι και να κανεις τωρα καλα να περνας,καμμενε fanboy!! Νομιζω σου απαντησα σε ολα!:P Καλη συνεχεια απο μενα λοιπον,ολο και καποτε θα ακουστουμε!XD
Aug 01 2008 15:54
Photo

Radagast → Zoro

Όχι ρε τι να τα πήρα είσαι σοβαρός απλά δεν είχα μπει στο νετ. :P Προφανώς και επιλογή σου το τι θα δεις, απλά το βρίσκω ελαφρώς χαζό (το ξέρω πως είναι προσωπική άποψη οπότε μη βαράς) το να δεις κάτι απλά επειδή το έχουν δει γνωστοί, κι ειδικά όταν είναι τεράστιο σε διάρκεια και έχει μονάχα να προσφέρει action-χαβαλέ-υπερβολές. Εσύ κιόλας που έχεις ήδη δει One piece (που μάλλον είναι το καλύτερο στο είδος του), γιατί να κάτσεις να δεις και Bleach-Naruto πιστεύεις πως έχουν όντως πολλά να σου προσφέρουν που δε σου έχει ήδη δώσει το One piece; Τεσπά τι να πω, απλά στον ίδιο χρόνο μπορεί κάποιος να δει [B]πολλά [/B]κιόλας αριστουργήματα, σοβαρά κιόλας με ποίκιλα νοήματα, που έχουν συνολικά να προσφέρουν και πολύ περισσότερα συναισθήματα, απ'το να δει πράγματα επαναλαμβανόμενα και μάλιστα με τόσο τεράστια διάρκεια. Έτσι το έβλεπα πάντα. Όλα είναι θέμα επιλογής του πόσα πράγματα θες να κερδίσεις με τον ελεύθερο χρόνο σου. Εσύ ειδικά που έχεις δει και τόσες πολλές ταινίες θα έπρεπε να το καταλαβαίνεις καλά αυτό περισσότερο απ'τους άλλους.
Aug 01 2008 06:12
Photo

Zoro → dennisuke

Χαχα βρηκες κι εσυ ωρα να συζητησουμε!!:P Τεσπα ειμαι νυχτερινοπρωινος τυπος...οποιαδηποτε ωρα δεν με χαλαει για μια συζητηση!! Λοιπον,αυτο για την εικονα το χα παρατηρησει και αναφερει κι εγω,αλλα αυτο για τον ηχο δεν το ξερα!:) Yatta,+1 for rmvb! Παντως χαιρομαι που υπαρχει καποιος που τα εκτιμαει γιατι σε οποιον τα προτεινω με κοροιδευει και δεν τα βλεπει!! Ειναι μια πολυ καλη μορφη αρχειου πιστευω,ειδικα για ατελειωτες σειρες οπως το Νaruto και το One Piece!! Πιανει πολυ λιγο χωρο(σκεψου οτι το Gungrave και το Berserk ηταν ~40mb kαι φαινοταν μια χαρα!!του One Piece ~70-90mb) και διατηρει μια χαρα ποιοτητα!!;) Πιο πολλοι θα πρεπε να το ανακαλυψουν,αλλα δυστυχως δεν του δινουν μια προσπαθεια οι περισσοτεροι!! Θα πρεπε να φτιαξουμε ενα ειδικο thread rmvb vs avi να πεσουν μερικα κεφαλια!;) Οσο για το Uchiha group,ειμαι ακομη στο 39 του Νaruto και δεν εχω δει καν τον Itachi,οτι ξερω ειναι απο την iristella,αρα πιστευω ειναι καλυτερα να μην μπαινω για λιγο στο group σου! Αυτα λοιπον,πραγματικα χαιρομαι που συμφωνουμε ως προς τα rmvb γιατι νομιζα μονο εγω τα χρησιμοποιουσα σε ολο το forum!! Καλο Ξημερωμα απο μενα λοιπον,τα λεμε αυριο αν ειναι!!:byejg9: PS:One Piece εχεις σκεφτει καθολου να ξεκινησεις??? Αν βλεπεις Naruto ΠΡΕΠΕΙ να δεις και One Piece!! Οπως κι εγω βλεπω Νaruto τωρα!!XD
Aug 01 2008 04:12
Photo

dennisuke → Zoro

Χαιρετώ :D. Καλημέρα ή καληνύχτα, ό,τι προτιμάς, είπα να αρχίσουμε μια συζήτηση [αν και εγώ δε συνηθίζω να γράφω πολλά ποστ αλλά λίγα και μεσαίου μεγέθους]. Anyway, βρήκα νέα στοιχεία για τη διαμάχη avi-rmvb: η εικόνα στα avi είναι ελαφρώς καλύτερη, ο ήχος όμως πολύ απογοητευτικός [η ένταση είναι υπερβολικά χαμηλή και πρέπει να χάνει κάποιες συχνότητες μη αντιληπτές από μας] και video είναι ο συνδυασμός των δύο, plus+ τα άλλα που λέγαμε στο naruto group, οπότε rmvb με τα χίλια :hehe: και κανένα δισταγμό. Και μόλις έρθουν και τα patch (ας ελπίσουμε να βγάλουν κανένα), θα βελτιωθεί η εικόνα και στα rmvb. Δε σε πολυβλέπω στο uchiha fan club, θα μου πεις όμως είναι τίγκα στο σπόιλερ οπότε καλά κάνεις και δεν μπαίνεις. Τα λέμε :bye:
Aug 01 2008 03:35
Photo

Zoro → Radagast

Btw βλεπω δεν απαντησες τπτ,δεν πιστευω να τα πηρες που δεν θα δω τα δικα σου τωρα??!:hahaha: Αν ειναι γι αυτο sorry πραγματικα,απλως θελω να μπορω να ειμαι στο ιδιο επιπεδο με τα αλλα παιδια!! Οταν ξεκινησω και τα δικα σου θα σου πω εντυπωσεις!;) [ξερεις οτι απο ανιμε και ταινιες βλεπω τα παντα^^] :byejg9:
Aug 01 2008 02:38