Community Status Updates
GkLoc → Zoro
Did You Just Doubt The Great GkL-Sama!!!
I Will Find More,Even If Measures Need To Be Taken!![IMG]http://i259.photobucket.com/albums/hh320/Lumie_Alea/Death%20Note/Raitoblood.jpg[/IMG]
Aug 01 2008 02:13
Zoro → GkLoc
Χαχαχα GK νομιζα ειχες βαλει νεα ιστορια ενω ειναι τα παλια επεισοδια,ουφ παλι καλα γιατι ειναι λιγο αργα τωρα και δεν θα συγκεντρωνομουν αρκετα για το εργο σου!!
Ελπιζω πραγματικα να αντεξεις και να μην την βαλεις μεχρι να γυρισω....αλλα αν θες να την βαλεις δεν εχω προβλημα;)
Παντως ανυσηχω ρε,θα προλαβεις εως αυριο το βραδι να βρεις αλλα 8 μελη???:hahaha:
[in GK we trust!!:P]
Aug 01 2008 02:11
Zoro → GkLoc
Ελα μωρε GK tωρα θα χαλασω τον εαυτο μου με σπαμ για μια σειρα??xDxD
Ειπαμε δεν μου πε και κατι το τοσο τραγικο...αν το συνεχισω θα ξανακλειδωθει και δεν θελω,αρα για την ωρα ας περιμενουμε την iri που απανταει,ετοιμασε και το group για σεντονι no.2!!!
Party Time!!:PXDXD
Jul 31 2008 22:58
Megi ♥ → Zoro
Χίλια ευχαριστώ Zoro-kun *huggles* εύχομαι και σε σενα καλές διακοπές :byejg9:
Jul 31 2008 13:05
Zoro → Radagast
H εξεταστικη ολα μια χαρα,προσφατα τελειωσα και χαιρομαι την ελευθερια μου τωρα!!
[αρκετες απο τις ωρες της της λιωνω στο forum!!:hahaha:]
Απο ανιμε κανονικα ηταν να αρχισω τα δικα σου που τα χα και ετοιμα κατεβασμενα αλλα δυστυχως γνωρισα πολλα παιδια στο forum και μετα απο διαφορες προτροπες αποφασισα να ξεκινησω το naruto για να μπορω να συζηταω με τους αλλους!!
Μετα θελω να δω κι αλλα γνωστα οπως Bleach,Code Geass,Vampire Knight και Soul Eater,αρα θα καθυστερησω αρκετα να δω τα δικα σου.....gomen!:(
So sorry!!:nanana:
Απλως θελω να μπορω να συζηταω με τα παιδια που γνωρισα στο site,γι αυτο!!
Αλλα τα δικα σου οπως ειπα τα χω ηδη κατεβασμενα,ολο και καποτε θα τα δω;)
Το Dark Knight τα σπασε σαν ταινια και ηδη ηξερες οτι δεν υπηρχε περιπτωση να το χασω,ως Nolan fan!
O Heath Ledger θεος και με πορωσε κανονικοτατα!!
Ναι,το σεντονακι σου με εξεφραζε απολυτα και γι αυτο ειπα να γλιτωσω λιγο γραψιμο...να που για μια φορα με βοηθησες κι εσυ!!:P
Αστα αυριο εχω να απαντησω και στην iri εκει και θα κανω αλλο ενα μαντηλακι!!
Για σημερα ομως χρειαζομαι ξεκουραση,αρα την κανω γιατι πολλες αυπνιες ειχα τελευταια και πρεπει να αναπληρωσω ωρες!!
Τα λεμε καμμενε φιλε μου λοιπον!!
Θα ακουγομαστε στο forum που και που οπως τωρα!!
Καλη συνεχεια με τις διακοπες....ευχομαι να τις χαιρεσε και να μην εχεις δουλεια/διαβασμα τπτ!!!
BB,out to sleep!!:gn2:
Jul 31 2008 06:14
Zoro → Megi ♥
[I]Ακόμα είμαι Sanji fangirl [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/wooi2.gif[/IMG].............. [/I]
Οi oi!!:burningbe3:
[I][IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/kakaka.gif[/IMG] αλλά και ο Zoro μια χαρά sexy είναι [/I][IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/hahaha.gif[/IMG]
Στο τσακ σωθηκες!!:P
Τεσπα ναι,οποτε εχεις ορεξη για λιγη[ή πολυ!] τρελα,περνα απ το group και θα την βρεις!!
Οποτε χρειαστεις βοηθεια για links οπουδηποτε περιεχομενου και σειρας[μην εννοοντας πονηρα πραγματα!;)]ειμαι αρκετα καλος στο να βρισκω!
Αυτα....καλη συνεχεια ευχομαι λοιπον και καλες διακοπες αν πας πουθενα!!:P:bye:
Jul 31 2008 06:04
Radagast → Zoro
Καμμένε τι κάνεις πως πάει; Τι έκανες με την εξεταστική;; Επίσης είδες κάνα ανιμε ή μόνο διάβασμα και κανονικές ταινίες; (είδα σ'άρεσε η κριτική μου για το dark knight hehe)
Jul 31 2008 04:56
Zoro → GkLoc
Ναι το παρατηρησα οτι η παραγωγη συνεχιζεται!!
Το εκτιμω πολυ GK-kun:gotit:
Αλλα για τα μελη θα προλαβεις ως την παρασκευη βραδι???
[in GK we trust!!]
Αντε καλη συνεχεια τοτε!!XD
Jul 31 2008 02:51
GkLoc → Zoro
Αντε ,σου κανω χαρη και συνεχιζω την ιστορια!!!
και επισης και αυτο με τους 100 ακομα ισχυει!!!
Jul 31 2008 02:47
Zoro → GkLoc
Ρε GKKKKK,αντε παλι απ την αρχη δλδ...dammit!!:burningbe3:
[παλι liar village boy mode δλδ!!]
Κοιτα λυπαμαι που ελειπες αλλα νομιζα θα γυρνουσες νωριτερα...αν ηθελες να μην ανοιξουμε θεμα επρεπε να μου το πεις να συγκρατηθω....sry!
Οσο για το deal ναι παει,ναυαγησε η ιδεα,αλλα γιατι και η φιλια μας παλι!!:roar:
Ειμαι φιλος και με σενα και με την iri και ειστε και οι 2 απο τα καλυτερα ατομα που γνωρισα στο forum!
Αρα δεν βλεπω γιατι να μαλωσουμε παλι!!
Εχασες λιγο την σημερινη φαση αλλα θα ξαναχεις και εσυ την στιγμη σου μην ανυσηχεις...ουτος η αλλος ηταν μεταξυ μας κυριως η διαμαχη;)
Αυτα βασικα...να δω αν εχεις τπτ αλλο να πεις παλι!!
Αλλιως τα λεμε αυριο dear nakama...BB,oyasumi!!:gn2:
Jul 31 2008 00:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed