Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → tsintori

Arigato tsi-kun!!^^ Ακομη στο 39 ειμαι,με τις διακοπες δεν προλαβα να το προχωρησω!!:P Πρεπει να αναλαβω δραση αυτες τις μερες:hero: Aπο την σειρα μεχρι τωρα ο Sasuke μ'αρεσει αρα αυτον θα κρατησω:bleh: Αλλα μην ανυσηχεις ειναι προσωρινο το ava,ενα παλικαρι με εβαλε να τον αλλαξω [γκουχ γκουχ μαντεψε ποιος!!] αλλα συντομα ξαναγυρναω σε Zoro!! Εσυ one piece που εισαι btw??
Αύγ 10 2008 00:46
Φωτογραφία

Zoro → Anelis

Ναι οι μαχες και τα unpsofable[οτι δεν πεθαινει κανεις δλδ] ειναι ενα απο τα λιγα μειον της σειρας...κι εμενα μου την σπανε... Κατα τ'αλλα η σειρα οντως ειναι φοβερη γιατι προσφερει και αστεια και συγκινιση σε πολυ καλα επιπεδα!! Που να δεις πιο κει δακρυα που θα ριξεις με την RobinXD Ο Luffy ειναι οντως baka με την ολη εννοια του!! Αρα τελικα ποιος ειναι ο αγαπημενος σου χαρακτηρας?? [πες μου usopp και τα χω ακουσει ολα:hihi2::stubborn:]
Αύγ 10 2008 00:43
Φωτογραφία

tsintori → Zoro

Οi marimo welcome back...... Να βάλεις avatar από Naruto αλλά όχι Sasuke προς θεού δηλαδή.... Anyway σε ποιο είσαι;
Αύγ 10 2008 00:02
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

TEMMERAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! I Have an answer Csoyarooo
Αύγ 09 2008 23:52
Φωτογραφία

Anelis → Zoro

σ ευχαριστω πολυ zoro san :ureshii: ειμαι αρχη αρχη ακομα (στο 53) μ αρεσει πολυ γιατι γελαω τρελα (ιδιως με το ουφο τον Luffy, καλα η σκηνη στη μαχη με τον Arlong οπου πεταει τον Zoro στον αερα και ειναι κ περιφανος με ελιωσε, την ειδα 5 φορες :hihi2:) αλλα κ μου ετυχε να δακρυσω (με το παρελθον Luffy-Nami-Zoro) μονο αυτες οι απελπιστηκα ατελειωτες μαχες με βγαζουνε καπως νοκ ουτ αλλα αντεχω ακομα:hero:
Αύγ 09 2008 23:51
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Χαχα δες και την sig:bleh:
Αύγ 09 2008 23:49
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Dude,You Picked The Yaoiiiiiiiiiiiiiiiiiest Picture Ever!!!XDD Joking,Nice Avi!!! Damn Sasuke
Αύγ 09 2008 23:48
Φωτογραφία

Zoro → Umi no Ossan

AAAaaa Dragonslayer λεγετε κανονικα απ οσο ξερω!! [γιατι σκοτωσαν δρακο στ αληθεια μ'αυτο απ οσο ειδες...] Aλλα το χω βρει κι ετσι!! Οντως γμτ σπαθακι[λεμε τωρα σπαθακι:P]....μακαρι να χα κι εγω ενα τετοιο!!XD Παντως ο Mozgus μεγαλο αρχ***,αντε να δεις πως τον αποτελειωνει ο Guts!!;)
Αύγ 09 2008 23:10
Φωτογραφία

Zoro → Sanji

Nice to be friends cook!!! [B] NOT!!![/B]:mador2: [πλκ:nanana:] Btw τι ηλικια εχεις απο πειεργεια??
Αύγ 09 2008 23:04
Φωτογραφία

Umi no Ossan → Zoro

Dragon my εεεε his huge sword !!!! χεχεχεχε
Αύγ 09 2008 23:04
Φωτογραφία

Zoro → Umi no Ossan

Χαιρομαι που καηκες με την σειρα γιατι οντως ειναι φoβερη...κι εγω πριν μερικους μηνες ετσι ημουν!! Σκεψου οτι την βαζω και λιγο πιο πανω απο το OP!!:P [I] Ο Serpico φαινεται ενδιαφερον, αλλα σαν τον black swordsman k το dragon κανενας [/I]Ναι ο Serpico μ'αρεσει που ειναι σαν αλεπου οπως αντιστοιχα ο Guts λυκος και ο Grifftith γερακι...φαινετε χαζος αλλα ανοιγει τα ματια οποτε πονηρευει... Btw ποιον εννοεις Dragon?? Την πανοπλια που παιρνει πιο κει ο Guts??[ειναι λυκοσκυλο αν εννοεις αυτον..] Παντως αντε να φτασεις κι εκει με την πανοπλια...εκει να δεις καψιμο!!;) Οσο για το σεναριο ναι καλυτερα να το τελειωσεις πριν Σεπτεμβριο γιατι μετα θα χαθουμε ολοι για λιγο... Cya then!!;)
Αύγ 09 2008 23:01
Φωτογραφία

Umi no Ossan → Zoro

Καλως σε βρηκαμε Zoro-kun!!!! Εχω φαει τρελο κολλημα,ειμαι στο τομο 19 εκει που παω εεεε παει να σωσει την Casca απο τους παγανιστες !!!! Ο Serpico φαινεται ενδιαφερον, αλλα σαν τον black swordsman k το dragon κανενας !!!! Πορωθηκα κ με μαχη Skull Knight vs Zod.... Το σεναριο λογω δουλειων αυτη την περιοδο εχει μεινει πισω στα χαρτια αλλα απο ιδεες αρκετες( κ για τα 3 σεναρια !!!! ).Θα προσπαθησω να το τελειωσω πριν το τελος του μηνα γιατι μετα εξεταστικη...
Αύγ 09 2008 22:46
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Kusooooooooo Σημαινει Γαμωτο,Να παρει!!!αναλογα με την προταση.... Αντε περιμενω να δω τι θα βαλεις
Αύγ 09 2008 22:38
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Αααα παλι καλα που δεν σε χανουμε δλδ απο το forum!! Μην φυγεις τωρα που γυρισα!! [I] Dattebayo ειναι μια εκφραση που την λεει ο Ναρουτο στο τελος καθε προτασης(τι σκατα βλεπεις) [/I]Ναι αλλα τι παει να πει??:hahaha: Βρηκα ava,sig να βρω μονο!! [εχω ηδη στο μυαλο μου ποια θελω...μαλλον θα την παρω απο τα dvd αν δεν την βρω....let me try;)]
Αύγ 09 2008 22:36
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Ενοουσα θα μεινω 1 εβδομαδα Naruto!! Dattebayo ειναι μια εκφραση που την λεει ο Ναρουτο στο τελος καθε προτασης(τι σκατα βλεπεις) Περιμενω το αβαταρακι σου!!
Αύγ 09 2008 22:34