Community Status Updates
Zoro → Umi no Ossan
Εχεχε ΟΚ το δεχομαι τοτε!!!:ureshii:
{but only for this time!!:chigau:...btw,she's a misa fan too!!:P}
Aug 27 2008 16:42
iristella → Zoro
Το γεγονος οτι θες να πας ρομαντικη βολτουλα με την Misa αποδεικνυει εκ των πραγματων οτι δεν εισαι ο Light (αυτος θα προτιμουσε τον L - και μαλλον θα ηταν δεμενος και μαζι του)....... o Μatsuda Ισως........... Αλλα εξακολουθω να πιστευω οτι η πραγματικη σου φυση ειναιη Misa οσω και να το αρνεισαι διαλεξε λοιπον........
Μisaki?
[IMG]http://otakuness.files.wordpress.com/2008/04/j5.jpg[/IMG]
or misa suits you better?
[IMG]http://farm4.static.flickr.com/3198/2316527639_2aaf0b9e5d_o.jpg[/IMG]
(i chose the ugliest picture I could find....... Σαν φωκια δεν ειναι εδω?XD)
Aug 27 2008 16:41
Umi no Ossan → Zoro
Οι humbero εγω βοηθησα την κοπελια γιατι ειπες πως δεν το ηξερες το γαλακτικ !!!!
Aug 27 2008 16:40
Zoro → GkLoc
Glad to have you back SmG!!:wooi2:
{did you hear?that useless guy GkLoc doesn't post anymore in this forum,I'm sooo happy!!!XD}
See you soon then^^
Aug 27 2008 16:34
Zoro → iristella
Misa-chaaaaannnnn,παμε μια βολτα μαζι:hehehe:
[IMG]http://i205.photobucket.com/albums/bb103/enciclopediabt/Death%20Note/Amane%20Misa/1302740577_l.jpg[/IMG]
PS:I'm Kira,don't get it wrong:tongue2:
{and no,I'm not Matsuda...that's Doulis!!:P}
Aug 27 2008 16:27
Zoro → Umi no Ossan
Douli-kun χτυπισες στην σωστη πορτα πριν!!!
[URL="http://www.anime.gr/forums/members/iristella.html"]ΕΔΩ[/URL] ειναι η Misa Misa,παμε να την χαιρετησουμε μαζι:hehehe:
[IMG]http://i290.photobucket.com/albums/ll247/Heavy_Metal_Kitten/Misa_Avi.jpg[/IMG]
{PS:μην πεταγεσαι στα προφιλ με τα αλλα ατομα που μιλαω temeee:burningbe3:...σε κολλησε κι εσενα ο GK??:ill2:}
Aug 27 2008 16:23
Dark_Venus → Zoro
ok thanks anyway!!!οχου πια με σας τους δυο....νταξει νταξει θα τα διαβασω....και θα πω οτι εχεις δικιο....ποσα δινεις;:P
Aug 27 2008 16:15
GkLoc → Zoro
IM BAAAAAAACK Marepico....
κατσε να αλλαξω ονομα και σου μιλαω μετα....
Aug 27 2008 16:00
Zoro → Dark_Venus
Την iri πες για τις photos,της αρεσουν κατι τετοια και προσπαθει να με παρασυρει κι εμενα στην κατω βολταXD
Το μελος που ελεγα ειναι πολυ μεγαλη Misa fan και το γνωριζεις αρκετα καλα;)...ευχομαι να το πιασες τωρα:kakaka:
Τα σεντονακια ναι να τα διαβασεις οταν βρεις ορεξη και μετα ελα να μου δωσεις το δικιο!!:hehehe:
Τελος,το anime που μου πες ειναι η πρωτη φορα που το ακουω αρα δεν ξερω τι να σε συμβουλεψω:(,ρωτα στο αναλογο thread ή στο anime reccomendations αν θες καμια συμβουλη...αλλα εγω λεω δες Death Note και Berserk πρωτα{και one piece αν ευκαιρησεις:kakaka:}
Τα λεμε λοιπον^^
Aug 27 2008 15:36
Zoro → mono
Χεχε βλεπω κι εσυ Death Note fan!
Διαβασα το post σου στο "τι θα καναμε αν ειχαμε ενα Death Note" και μπορω να πω οτι μ'αρεσε γιατι ηταν συντομη και περιεκτικη;)
Αλλα το μονο μου παραπονο ειναι οτι ειπες "λοιπον,για να μην αφησω κι εγω ενα σεντονακι"....εε βασικα εγω συντομα ετοιμαζομαι να αφησω ενα και οπως ειδες εχουμε ηδη ατομο που αφηνει συνεχως{iristella,η ανταγωνιστρια μου στο thread:P},αρα εγω λεω να πληθινουμε λιγακι...ασε κι εσυ το μεριδιο σου λοιπον!!:hihi2:
Ευχομαι να τα ξαναπουμε στο thread εκεινο;)
Aug 27 2008 15:29
Dark_Venus → Zoro
γεια!(ναι εγω παλι....)
να μωρε ειχα μια απορια και ως expert ηθελα να μου πεις αν ξερεις....
καποιος μου ανεφερε το Galactik Football και μου ειπε οτι ειναι πολυ καλυτερο απο το death note....το ξερεις εσυ αυτο το anime?ειναι οντως καλυτερο?ελπιζω να μη σ ενοχλω....καλα να περνας bb!^_^!
Aug 27 2008 13:04
Dark_Venus → Zoro
ιιιιιιιι καλε τι φωτο ειναι αυτες?ΜΠΛΙΑΧ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!
Καλημερα Zoro kun!
ναι δικιο εχεις βγηκα βολτα στην εξοχη.Η Αθηνα μες στο δέντρο ειναι αλλωστε......(λεεεεμε....)
ευχαριστω πολυ για την φιλοφρονυση.....:)
κοιτα,αμα εχει δικιο καποια στιγμη θα της το πω προς το παρον απλα διαφωνω στο συγκεκριμενο ζητημα....αν ειναι πολυ μεγαλο δεν εχω κουραγιο να το διαβασω ολο.......ειμαι λιγο τεμπελα τι να κανω.......
οταν ελεγες για εκεινο το μελος ποιον ειχες στο μυαλο σου γιατι ή είναι πρωί και ο εγκεφαλος μου δεν εχει τεθεί σε πλήρη λειτουργια (βασικά αυτο το παθαινω συχνα δε πειράζει :P) ή όντως δε καταλαβα ποιον λες....
αυτα Zoro dear c u around.^_^
Aug 27 2008 11:15
Zoro → iristella
{wut?wut wuz the last one??:hmmm:...really couldn't get you,since I don't read -yet- this kind of stuff...also,misaki???
I think that's your name without a "ki"...are you sure you are ok?....so,lemme know...}
iri τι πινεις πρωινιατικα???
Οχι ειλικρινα πες μου,για να ξερω να το παιρνω κι εγω,να ξεχνιεμαι λιγο απο την καθημερινη ρουτινα....ειναι πραγματικα πολυ δυνατο,σε φερνει σε αλλη διασταση απ οσο ειδα...
[cya in a few hours crazy girl:gn2:]
Aug 27 2008 05:45
iristella → Zoro
Αστα αυτα τα ψοφια........ Πες οτι εσυ μου ζητησες να σου βρω αυτες τις εικονες........... Και μου ζητησες να σβησω και τα ποστ με τις αποδειξεις..... Γι αυτο το ζητησες το τελευταιο? Για να μπορεις να τα ριξεις σε μενα? Καλααααααα για να μαθεις δεν σου βαζω τις hardcore σκηνες απο το Manga του Junjou Romantica. Και σταματαω να σε αποκαλω χαιδευτικα Misaki kun.......... Θυμωσα τωρα........
Aug 27 2008 05:24
Zoro
[και εδω βλεπουμε την spam hime του forum μας σε δραση:hihi2:]
{εδω προσπαθει να παρασυρει εναν συμφορουμητη της στο ειδος τον anime/manga που τις αρεσουν:P,ποσα θα σκεφτει πια??}
Aug 27 2008 05:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed