Community Status Updates
mono → Zoro
εισαι ομως pure evil!η franklin βεβαια με προειδοποιησε για σενα και την iristella οποτε θα κρατησω χαμηλα τους τονους προς το παρον μην την εξαγριωσω ακομα δεν ηρθα...χεχε
Aug 27 2008 19:15
ichigo13 → Zoro
Λοιπόν νομίζω ότι σου έγραψα "Μα είναι η αλήθεια, φίλε μου",χωρίς όμως να είμαι 100% σίγουρος(90% ίσως :) )
Όσον αφορά το επισόδειο με τον kuma έχει βγει subbed από cyb3rfr34ks και είναι το 367.
Για να πάρεις τους υπότιλους πήγαινε [URL="http://cyb3rfr34k.myftp.org/"]εδώ[/URL] αν θές και μετά κατέβασε το RAW!
Οι υπότιτλοι είναι μια χαρά!Τούς έχω δοκιμμάσει cu mate
Aug 27 2008 19:13
Zoro → GkLoc
Αχαχαχαααα ελεος ρε SmG,παλι avatar αλλαξες...εσπασες και το ρεκορ της εβδομαδας πια!!!!:P
Παντως αν και kakarotto fan σε παραδεχομαι,ava και sig τα σπανε!!!!:)
{αν και τα προηγουμενα με τα πιστολια και την μαιμου ηταν εξησου καλα:wooi2:}
Αλλαξε και το motto τοτε και βαλε .:Saiyan Prince:. πια:bleh:....
Πωωωω,another personality was added to SmGlOck's body!!!XD
Aug 27 2008 19:10
iristella → Zoro
Zoro μπορεις να με θεωρεις οτι θελεις δεν θα σου επιβαλλω εγω τι Θα περναει μεσα απο το κεφαλι σου ουτως η αλλως απλετος χωρος υπαρχει μεσα εκει οποτε χωρανε καθε ειδου τρελες ιδεες. Να το προσεξεις ομως γιατι αν αρχισεις και ακους και φωνες θα εχεις σοβαρο προβλημα τοτε. Καλου κακου μην ξαναπλησιασεις τον κυριουλη που σου προσφερει καραμελιτσες.
Τωρα για τις εικονες..... εχμ..... Εγω απλα ποσταρω αυτα που μου ζητας με Pm Και αλλου. Δεν φταιω σε κατι..... Και αυτο που κανεις δεν ειναι σωστο να τα ριχνεις ολα επανω μου. Αν πραγματικα σε ενοχλουν υπαρχει και το delete button δεν θα παρεξηγηθω. Αλλα για να τις κρατας σημαινει οτι σ αρεσουν..........
Aug 27 2008 19:08
Dark_Venus → Zoro
ελα λε....μη θυμωωωωνεις......:nanana:σας συμπαθω πολυ και τους δυο τι να κανω.......:hmmm: σνιφ σνιφ σνιφ....καλα...εντατσει......γεια...:Crying2::run:
Aug 27 2008 19:07
Zoro → Dark_Venus
[B][I]χαχαχαχα ελα την Iri τη συμπαθω δε την πειραζω αφου δε θελει τελος δε θελει και το σεβομαι...α....και μη μου το παιζεις καλος γιατι εγω αλλα μαθαινω........................................... .......................................
[/I][/B]Οχι ρε γμτ,οχιιιι:if:
Ειδες που τα λεγα για το ποσo ισχυρη ειναι???
Απο κει που δεν μου χαλαγες χατηρι και ειμασταν μαζι στο κολπο,σε προσυλητισε ωστε να νομιζεις οτι αυτη ειναι καλη κι εγω κακος....μα καλα,θα θελα να ξερω,πως τα καταφερνει καθε μα καθε φορα????:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:{pwned again:uhh:}
Καλα πηγαινε με αυτην τοτε...θα το θυμαμαι:unlucky:
Aug 27 2008 19:02
Zoro → ichigo13
[B][I]Sikashi honto da watashi no tomodachi wa!
[/I][/B]My jap sucks ichi-niisan,care to translate??:nosey:
{Btw ποια Nami,το κοριτσι λεμε ειναι η Misa σε real life version!!!xD}
PS:το επεισοδιο με τον Kuma ποιο ειναι σε αριθμο γιατι τα χω χασει λιγο με το OP τελευταια...βγηκε subbed??
Aug 27 2008 19:00
Dark_Venus → Zoro
λολ αυτο το τελευταιο που ειπες μου θυμιζει εκεινη την ωραια διαφημιση.....
ε φανταστικε πατερα?σλρρρρρπ!χαχαχαχα ελα την Iri τη συμπαθω δε την πειραζω αφου δε θελει τελος δε θελει και το σεβομαι...α....και μη μου το παιζεις καλος γιατι εγω αλλα μαθαινω..................................................................................
Aug 27 2008 18:58
Zoro → mono
Ναι κι εγω το ιδιο....μακρυγορω ανελεητα αν εχω κατι να πω,αρα μην συγκρατιεσαι...express yourself!!!
Ειδικα σε εκεινο το thread,η iristella μας εχει pwnarei αγρια λογω των παραπανω νομικων/ιστορικων γνωσεων που εχει και δυσκολα της την λεει κανεις...μιας και βλεπω εισαι κατα της χρησης του DN κι εσυ,ελα για λιγο support με κανα σεντονι αν μπορεις γιατι ειναι η 3η φορα που με pwnarei η ατιμη και στο συγκεκριμενο θεμα δεν εχω τοσες γνωσεις οσο αυτη{σπουδαζω φαρμακευτικη βλεπεις:P}....απαντα σε κανενα σεντονακι της γιατι ειμαστε τοσοι που τις παμε κοντρα και και παλι μας εχει{το τερας!!}...αν κανουμε μαζικη επιθεση που θα παει,θα την ριξουμε!!:hehehe:
Μην σε τρομαζω,ειμαστε παρα πολυ φιλοι με την κοπελα:nanana:...ετσι γνωρηστικαμε,μεσω Death Note συζητησης και την εχουμε χιλιοαναλυσει την σειρα,σε ολους τους τομεις...το κακος ειναι οτι οσο ξεροκεφαλος νομιζα οτι ημουν εγω,αλλο τοσο και παραπανω ειναι αυτη και απανταει σε οτι και να τις πω...γενικα τα βγαζω περα μονος μου αλλα στο συγκεκριμενο thread/θεμα εχει παραπανο γνωσεις γμτ:nanteee: και μας pwnarei ολους!!!
Αρα Ι request some support!!!!:nanana:...διαβασε τι γραψαμε και οι 2 στις προηγουμενες 2 σελιδες και θα καταλαβεις τις στασεις μας...δεν ειναι αναγκη να συμφωνεις μαζι μου...αρκει να διαφωνεις μαζι της:hehehe:....[evil mode on:kill4u:]
PS:Οσα λεω για πλακα τα κανουμε...ετσι διασκεδαζουμε εδω στο forum εμεις,αν και στο θεμα απανταμε σοβαρα βεβαια....αν δεν εχεις χρονο να ασχοληθεις κανενα προβλημα:ureshii:
Τα λεμε^^
Aug 27 2008 18:53
Zoro → iristella
[IMG]http://i211.photobucket.com/albums/bb249/got_liz/moving/21789644_m.gif[/IMG]
:wooi2:
Aug 27 2008 18:45
Zoro → iristella
Καταρχας Misa-chan γιατι συνεχιζεις να βαζεις yaoi spam zoro/sanji pics στο προφιλ μου??:nosey:
Αν σ'αρεσουν τοσο πολυ μπορεις να τις δεις prive στο σπιτι σου,δεν ειναι ντροπη αυτο...οτι αρεσει στον καθενα....εγω ακομη δεν εχω ασχοληθει με αυτα τα ειδη ανιμε αλλα αφου καποιες αλλες εχουν,δεν βλεπω γιατι πας ακομη και σε αυτον τον τομεα να με προσυλητισεις παλι{dammit νομιζεις εχεις την απολυτη εξουσια πανω μου???:burningbe3:απατασαι woman:chigau:}....αν ειναι να ξεκινησω αυτα τα ανιμε θα γινει καποια στιγμη απο μονο του,δεν ειναι αναγκη να το κανεις με τετοιο τροπο,spam hime του forum!!!
Καθε φορα που σπαμαρεις μοιαζεις ολο και πιο πολυ στην....[IMG]http://i280.photobucket.com/albums/kk186/MisaMisachan/Fav%20Characters/misa_amane.jpg[/IMG]:kakaka:
Μετα,εχουμε και λεμε...
Κανενα personality crisis misa-chan...εγω ειπα οτι ειμαι ο L{για τον Light απλα μπερδευτηκα} και εσυ πηγες να με βγαλεις Misa και Μisaki,δεν τα πα εγω αυτα:hahaha:
Οσο για την προσωπικοτητα σου πρεπει να ναι οντως διαταραγμενη μιας και τοσα ατομα συνεχιζουν να σου λενε ποια εισαι{+της μοιαζεις real life!!} και ομως εσυ συνεχιζεις να το αρνεισαι{ξεροκεφαλιτσα!!}
Εγω δεν κρυβω το ενδιαφερον μου για τον χαρακτηρα σου,ως γνησιος L,εσυ ομως ολο το αρνεισαι...poor Misa-chan:if:...what did GK do to you???:(
Trust the opinion of the ones around you...they know better who you are and look like!!:thatsit:
And that's who you are....
[IMG]http://i236.photobucket.com/albums/ff94/RenoLuva/LandMisa2.jpg[/IMG]
Straight Left!!:bleh:
Οριστε,εχω και μαρτυρα!!
[B][I]
ιιιιιι!!!!!!!!!!ΙΡΙ μοιαζεις στη Misa Misa απ οτι καταλαβα οπως λενε τα παιδια....!!!να βαλεις αβαταρ να μαστε και ασορτι!!!!!!!!! [/I][/B]
Plzzzz hear to what the others say...she's the 10th one that says so....cmon,we want to see a Misa avatar!!!:blingeye2:
Οσο για το "χαμενη" δεν μπορει να παει σε μενα γιατι ειμαι αγορι και δεν το εννοουσα κυριολεκτικα:hahaha:...οπου πηγα και το τι εκανα δεν εγιναν κατα λαθος,εγιναν γιατι το ηθελα:P....
...αρα μαλλον εσυ εισαι η χαμενη,poor misa-chan!!!:nanteee:
Τελος,μετα απο τα τοσα που ειδα αρχιζω να πιστευω οτι και νοητικα μοιαζεις με την Misa-chan...εχετε το ιδιο τρελοστυλ fangirl mode που παρατηρησα σε σενα στο φορουμ...η μονη διαφορα ειναι τα {ταχα} επιχειρηματα σεντονια που εσυ εχεις σε μερικα threads αλλα μην ανυσηχεις,θα παρεις απαντηση κι εκει συντομα;)
{οσο για το τοπ ποστερ,κανω λαθος ή αλλη θελει παγκοσμια φορουμιακη κυριαρχια,να ελεγχει τους παντες και pwnαρει οποιον της την λεει γενικα??xD}
Παρα 1-2-3 μικροδιαφορες ειναι επισημο πια....U R Misa!!!!
[IMG]http://i55.photobucket.com/albums/g148/salsa101/Death%20Note/Misa%20Amane/Misa3.png[/IMG]xD
Aug 27 2008 18:40
iristella → Zoro
[IMG]http://i33.photobucket.com/albums/d74/OnigiriY3K/Couples/Yaoi/1183125524578.gif[/IMG]
Aug 27 2008 18:27
mono → Zoro
εεεεε με παρεξηγησες:p τα περι σεντονιου δεν ηταν μομφη αλλα μαλλον το πα για να το ακουσω εγω που εχω μια ταση να μακρυγορω ανελεητα...γουσταρω τρελα που εχετε επιχειρηματολογια και την αναλυετε(αν ειδες νομικη σπουδαζω οποτε καταλαβαινεις...χεχε)στανταρ θα τα ξαναπουμε στο συγκεκριμενο thread γιατι ολο αυτο το θα σκοτωνα τον ενα και θα σκοτωνα τον αλλο εχει αρχισει να μου τη βαραει αγρια!σου κανω και friend req να τα λεμε...
Aug 27 2008 18:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed