Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Dark_Venus

Ααχχαχα :hahaha: αμαν αυτες οι photos που βαζει η iri με τις γατες,με κανουν και λιωνω στα γελια καθε φορα... Λοιπον οπως ειδες και ειπες και εσυ....η iri μοιαζει στην Misa και στην πραγματικη ζωη!!! Κυριως εμφανισιακα,ειναι κι αυτη ξανθια,μικρη και φαινομενικα αθωα{αλλα και εσωτερικα λιγο...εχει το ιδιο τρελοκοριτσο στυλ,κι ας μην το παραδεχετε:P:P}και ολοι το χουν αντιληφθει στο forum,μονο αυτην εμεινε να πεισουμε πια:kill4u: Και εδω ακριβως ερχεσε εσυ Venus-chan...ο δουρειος ιππος μας!!:hehehe: Μιας και πιασατε παρειτσα βλεπω και ειστε και οι 2 ξεροκεφαλιτσες{αν και αυτη παραμενει η υπερτατη σεντονοποστρια και πεισματαρα του site:wooi2:}και εσυ εχεις μια συμπαθεια για την Misa τετοια ωστε να φτασεις να την βαλεις για avatar{και δεν εισαι καν ξανθια:oo:}...φαντασου ποσο θα της πηγενε αυτηνης ενα τετοιο avatar μιας και της μοιαζει κιωλας στηηνπραγματικη ζωη!!:hihi2: Αρα,καταρχας καλα εκανες και δεν την αφησες να σε πεισει,ετσι να μην τους προσυλητιζει ολους με τα σεντονια της{μονο μερικα αιωνια κοροιδα σαν κι εμενα:nosey:I'm her favorite target:uhh:} το αφηνω σε σενα να την πεισεις να αποδεχτει τηv Misula...ξεκινα φωναζοντας την ετσι στο profile της {βαλε και καμια εικονα που και πουXD}... Θα το κανεις αυτο για τον Ζοro-kun,το ατομο που τοσο συμφωνεις,εχεις κοινο τροπο σκεψης και σε βοηθησε τοσο με τα links/σειρες???:blingeye2:
Aug 27 2008 18:21
Photo

iristella → Zoro

[IMG]http://i61.photobucket.com/albums/h73/Ermu/One%20Piece/indicios3ix0.jpg[/IMG]
Aug 27 2008 18:17
Photo

iristella → Zoro

[IMG]http://i186.photobucket.com/albums/x290/haine_sapphire/Forbidden/onepiece01.jpg[/IMG]
Aug 27 2008 18:11
Photo

iristella → Zoro

[U][B]Ρε δουλη τι λεει η χαμενη? [/B][/U]Και οταν λες χαμενη ποια εννοεις ακριβως μικρε φυκιοκεφαλε? Γιατι εγω αλλον ξερω οτι εχει προβλημα με κατευθυνσεις και χανεται συνεχεια..... Ξερεις....χανει πλοια..... μπαινει "κατα λαθος" σε περιεργα μαγαζια και μερη στο Amsterdam...... Κατι σαν το op alter ego του ενα πραγμα.... Και απο οτι ειδα χτες εχει και την αναλογη λατρεια στον Sanji,,,,,,,ΧD
Aug 27 2008 17:40
Photo

Dark_Venus → Zoro

ιιιιιιιι αμαν αυτες οι φωτο!!!Σας συλαμβανω εν ονοματι της ιντερνετικης σεμνοτυφιας!
Aug 27 2008 17:31
Photo

ichigo13 → Zoro

Sikashi honto da watashi no tomodachi wa!
Aug 27 2008 17:22
Photo

iristella → Zoro

Βασικα αυτος με τις Personality crisis εισαι εσυ...... ουτε που ξερεις τι εισαι ....... L, Light, Misa , Misaki................ Διαλεξε........... Δεν ειπα τον εαυτο μου φωκια ουτε misaki......... Tην Misa ειπα φωκια και τον Misaki στον εβαλα σαν εναλλακτικη επιλογη που συνδυαζει και μερος του ονοματος και το σωστο φυλο για να μην νιωθεις ενοχες και να μην με κατηγορεις οπως κανεις τωρα οτι παω να βγαλω ενα αγορι γυναικα. Οσο για τa real life χαρακτηριστικα της αν εννοεις το ξανθο μαλλι ναι εγω και 3,000,000 ελληνιδες. Οσο για την νοητικη κατασταση χμμμ εδω και τρεις μερες προσπαθεις να βρεις επιχειρηματα για να μου απαντησεις σε ενα ποστ. Στο οποιο παρεπιπτοντως συμφωνεις απο οτι λες αλλα παρολαυτα πρεπει να απαντησεις...(πως θα γινεις τοπ poster αν δεν σπαμμαρεις και λιγο ε? XD) και για να μην ξεχνιομαστε [IMG]http://i95.photobucket.com/albums/l159/Alc_Fluteo/Couples/For_Chirusea3_by_Umitsu.jpg[/IMG] οριστε και η εικονα που μου ζητησες..........
Aug 27 2008 17:20
Photo

Dark_Venus → Zoro

φυσικα...η DV μιλησε..μουαχαχαχα...
Aug 27 2008 17:16
Photo

Zoro → ichigo13

Oi don't say such things about Misa-chan again:chigau: {especially since iri=Misa:P}
Aug 27 2008 17:12
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Ναι αυτο της λεω κι εγω,δεν ειναι κακο να εισαι η Misa,3 ατομα ειμαστε και της το λεμε αλλα δεν καταλαβαινει η ξεροκεφαλιτσα...:cry5: Που θα παει,στο τελος θα το παραδεχτει και θα βαλει και avatar της:kakaka:
Aug 27 2008 17:02
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Oi Ζορο τι μου λεει η κοπελια περα απο το οτι ειναι η Μisa;;; Ειδες παντως δεν ειναι κακο που ειναι η Misa....Το λεει κ η DV απο κατω !!!!
Aug 27 2008 17:00
Photo

Zoro → Dark_Venus

Eγω??? Εγω συμπαθω την Misa,αλλες εχουν την εμφανιση της και δεν την αποδεχονται:kakaka: Αυτες να συνεφερεις!!!;) Btw,το καψε το θεμα η iri,ειδε οτι δεν της απαντουσες στο thread και ηρθε να σε βρει στο profile:hehehe:...βρε κι αυτο το κοριτσι,δεν αφηνει κανεναν στην ησυχια του αν δεν τον προσηλυτισει με τις ιδεες της:kakaka:{δεν ειδες τπτ ακομη..θα σε τρελανει μεχρι να αλλαξεις αποψη!!:P} {δεν πειραζει,γι αυτο την συμπαθουμε!XP} PS:Μπραβο,καλα απαντας στο profile της βλεπω...κρατα γερα:head:
Aug 27 2008 16:57
Photo

Dark_Venus → Zoro

ελα ρε μη τη βριζεις συνεχεια.Εχω χρέως να την υπερασπιστώ αφου την έχω και για αβαταρ!Ειναι λογικό ο Zoro να θελει να παει βολτίτσα μαζί της...Hello???she is a model και ειναι πολυ πολυ γλυκουλα...νταξει ειναι λιγο χαζη,αλλα σκεψου οτι τη συγκρίναμε με τον Light και τον L που ειναι ευφυηες......τι εκανε αλλωστε η καημενη...να παρει εκδικηση για τους γονεις της ηθελε....και μετα απλα ερωτευτηκε τον Light που επισης ειναι κουκλος.....c' est bien normal mon amie....
Aug 27 2008 16:53
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Ρε δουλη τι λεει η χαμενη??? Μαλλον ο GK την επηρεασε και εχει κρισεις προσωπικοτητας κι αυτη...poor Misa-chan:if:...παμε να την συνεφερουμε,μπας και καταλαβει ποια ειναι πραγματικα!!:hihi2:
Aug 27 2008 16:49
Photo

Zoro → iristella

Καμια απ τις περιπτωσεις που ειπες....ομως εχεις δικιο,εκανα λαθος....δεν ειμαι ο Kira....ειμαι ο L!!!xD {μην ξεχνας την αδυναμια,εστω και μικρη που της ειχε:bleh:} Αλλα ακομη δεν καταλαβαινω γιατι να πεις τον εαυτο σου φωκια ή Misaki...ή το να πας να βγαλεις ενα αγορι οτι ειναι γυναικα,ενω εσυ συγκεντρωνεις real life ολα τα χαρακτηριστηκα της:tongue2: {OMG,has GK's personality crisis got you??:oo:,poor Misa-chan:if:} Anw,will we go on our walk then?? [IMG]http://i260.photobucket.com/albums/ii17/kgman31/4.jpg[/IMG] :ureshii:
Aug 27 2008 16:47