Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zoro → Dark_Venus
A μπραβο,κι εγω τα ιδια ηθελα...μ'αρεσαν και οι 2,αλλα ο L παντα λιγο παραπανω απο Light...
Οι 2 ταινιες λυνουν την υποθεση μονο με τον L και οχι Near/Mello...βεβαια δεν σου λεω αν παθαινει κατι ή ποιος νικαει απ τους 2,εσυ απλα να ξερεις οτι το τελος ειναι πολυ διαφορετικο απ του ανιμε και εγω το βρηκα πιο εξυπνο γιατι βασιστηκε στους κανονες του DN κατα πολυ...αρα κανε μου την χαρη να τις δεις καποτε!!:awww:
Αύγ 28 2008 20:27
Dark_Venus → Zoro
Βασικά,τελικά αποδείχτηκε οτι ο L εγινε η συμπαθεια μου...δεν ηθελα να πεθανει,:( οσο για τον Mello sorry κιωλας αλλα οταν τον πρωτοειδα μου φανηκε λιγο ερμ....'χαροπουλης.' Ο near ηταν εξυπνος αλλα βαρεθηκα να τον βλέπω να παιζει....με το που πεθανε ο L απογοητευτηκα εντελως...ασε που πιστευω οτι η σειρα επρεπε να μας δωσει κ αλλα γι αυτον....για τη ζωή του,το παρελθόν του.......εμενα σαν προσωπικοτητα μου κινησε το ενδιαφερον απιστευτα πολυ.Επισης,για εκεινο το ορφανοτροφειο.....τι γινοταν και τα παιδια βγαιναν τοσο εξυπνα.....
Αύγ 28 2008 20:17
Zoro → Dark_Venus
Ναι συμφωνω μαζι σου αλλα εμπιστεψου με,αν τις δεις με ανοιχτο μυαλο και αγνωησεις τις ερμηνειες μπορει να παρατηρησεις μερικα θετικα στις αλλαγες...οπως εκανα εγω...επισης αν αντεξεις μεχρι το τελος της 2ης ταινιας μπορει να σ'αρεσει περισσοτερο απ του ανιμε,οπως εμενα...
Anw,σου φχωμαι να το κανεις καποτε και να μου πεις εντυπωσεις...:)
Βtw το 2ο κομματι της σειρας,με Near/Mello και το τελος σ'αρεσαν???
Εμενα το τελος δεν με αφησε τελειως ανικανοποιητο αλλα το ολο 2ο κομματι ναι...ηθελα να τελειωσει με τον L,δεν μου αρεσε πολυ ο Near/Mikami κλπ...εσενα?
Αύγ 28 2008 20:11
Dark_Venus → Zoro
τελειωσα σημερα την σειρά....:) ε είπα μια που ημουν και στη σελίδα να δώ την ταινια....με το που ξεκινησε μαπα μου φάνηκε...κανανε τη Misa μελαγχρινη χεχε....παντως ναι,μονο ο L ισως βλεποτανε....θα τις δω καποια στιγμη αλλα με ξενερωσαν βασικά υπερβολικά και μου τη σπάει η φάτσα του Light...με πιανει μια ταση να τον χαστουκίσω εχει ενα βλακωδες χαμογελο Ε Λ Ε Ο Σ!
Αύγ 28 2008 20:00
Zoro → Dark_Venus
Χαχαχαααα εκανε λαθος η iri,πολυ χαιρομαι:hehehe:
Αυτο δεν ειναι το τραγουδι του τελους τελους που βλεπει το κενο...ειναι της περιοδου που ο Light παρακολουθουνταν....:bleh:
Αύγ 28 2008 17:01
Zoro → mono
[I][B]Xαααχα..... ο Zoro δεν κοιμηθηκε καθολου. Περιμενε να πεσω πρωτα για να τις ποσταρει για να μην μπορω να του απαντησω αμεσως....... Πονηρο πλασμα.
[/B][/I]Χεχε οτι ειμαι το εμαθα απ αυτην,αρα παλι 2ος ερχομαιXP
Ναι απ οσο ειδα διαφερουν καπως τα γουστα μας αρα δεν επιμενω,αν ποτε αποφασισεις να τις δεις{γιατι για μενα λενε πολυ σαν σειρες!} ελα σε μενα!!XD
Καλη Συνεχεια με τις σειρες!!^^
Αύγ 28 2008 16:56
Zoro → Dark_Venus
Ναι οπως ξαναπα στις ταινιες εχουν χαλια εμφανισεις και ερμηνειες,μονο ο L λεει για μενα....
Ομως αν αντεξεις να τις δεις και το 2 ως το τελος,αγνωοντας αυτα και παρατηρωντας μονο τις αλλαγες στην πλοκη συγκριτικα με το ανιμε να δεις που μπορει να σ'αρεσουν μερικες αλλαγες ισαξια ή και περισσοτερο...εμενα βεβαια το ανιμε μου αρεσε πιο πολυ σαν συνολο,απλα μερικες αλλαγες τις βρηκα πολυ καλες για τα δεδομενα του χρονου που ειχαν...
Το τελος της 2ης ταινιας ειδικα με ικανοποιησε πιο πολυ απ αυτο του ανιμε,που με ειχε ψιλοαπογοητευσει..το βρηκα πιο εξυπνο....αν γινει και σε σενα αυτο δες εγγυημενα τις ταινιες{και οπως ειπα αγνωησε ερμηνειες!!}
Αλλα πως και την ειδες???
Τελειωσες το ανιμε??
Την ειδες ολη την 1η ταινια δλδ??:hmmm:
Αύγ 28 2008 16:51
Dark_Venus → Zoro
για εκεινην....το ρε Z ηταν επειδη την συγχησες...........:P ρε συ ειναι κακασχημοι ολοι στην ταινια!!!!
Αύγ 28 2008 16:45
Zoro → Dark_Venus
Να σου πω,το τελευταιο post σου που εβαλες στο προφιλ της προοριζοταν για μενα ή γι αυτην?:hmmm:
Tο λεω γιατι εγραψες "ρε Ζ"!!!XXPP
[παντως χαιρομαι για την επιλογη του τραγουδιου,θα φριξει με το που θα το δει στο προφιλ της...arigato!!!:P]
Αύγ 28 2008 16:41
mono → Zoro
dark knight :nod: .κοιτα τωρα να σου πω για πειρατικα δεν πολυψηνομαι(μετα τον captain harlock το χαος)και ουτε οι σφαγες και οι αιματοχυσιες με συγκινουν ιδιαιτερα αλλα θα τα τσεκαρω μιας και τα προτεινεις και που ξερεις?μπορει να μου αρεσουν:wooi2:
Αύγ 28 2008 16:29
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Ο πρωτος ειναι αγορι με πολυ ιδιατερη ιστορια γιατι δεν ειναι ακριβως ανθρωπος,αλλα ειναι spoiler τα υπολοιπα,θα δεις:P
Η 2η ειναι γυναικα,ειναι Η Robin και ειναι ο αγαπημενος μου γυναικειος χαρακτηρας της σειρας αλλα και γενικως!{τετοια με αυτην χαθηκε να μου βαλει η iri στο προφιλ μου:sigh2:}
Και για μενα εχει το πιο συγκινηητικο παρελθον..απο την στιγμη που εμφανιζεται στο πληρωμα ειχα την συνεχη περιεργεια να δω την ιστορια της και ο πονηρος mangaka την εβαλε 100 επεισοδια μετα,αλλα αξιζε την αναμονη..πραγματικα τελεια,πολυ συγκινηση!
Οταν την δεις,προς επεισοδια 280 και μετα την εχει απ οσο θυμαμαι,θα με θυμηθεις...αλλα εχεις δρομο ακομη!XD
Αύγ 28 2008 16:29
Zoro → mono
[B][I]ασχετο αλλα πες μου οτι σηκωθηκε απο τα αγρια χαραματα για να σε γεμισει με ποστερς μισα[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/hahaha.gif[/IMG] η δεν κοιμηθηκε καθολου?
[/I][/B]To 2o....:wis:[B][/B]Aλλα δεν ειμαι μονο εγω...και οι 2 εχουμε ιστορικο αυπνιων..ρωτα την αν δεν πιστευεις!!XDD
Απλως ειχα τοσα πολλα να κανω στο forum που δεν προλαβα να τις βαλω τις εικονες και το κανα τελευταιο τα χαραματα....οχι που θα την αφηνα να μου γεμισει το προφιλ με yaoi οπως αυτα που βλεπει αυτη!!:yellowcard:
{ειδες τι μου βαλε στο προφιλ το τερας ε???μην λεμε μονο εμενα μετα!!!}
Αύγ 28 2008 16:24
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
αααα ποιοι ειναι αυτοι? Δεν τους ξερω γαμωτο!!! Οκ ομως θα τους θυμαμαι για να ξερω ποτε θα συγκινηθω LoL
Αύγ 28 2008 16:21

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται