Community Status Updates
GkLoc → Zoro
ENP=Ellines Nakama Productions
Μετα περνα απο πισω να σε πλακοσω στο ξυλο...xD
Aug 29 2008 15:33
Robin → Zoro
Hi hi Zoro-kun ^^ Σόρι αν σε ζόρισε το post μου :P Όταν βάζω emoticons, δε βάζω σημεία στίξης LOL Κι εγώ τείνω να τη θεωρήσω τέλεια ;) Ευχαριστώ καλό μουουουου ΧD Signature, ε; Ε, κτ θα γίνει χεχε! Καλά, οι γονείς μου το ξεπέρασαν εδώ και καιρό, δεν είχαν και επιλογή άλλωστε ΧΑΧΑ! Απλώς γκρινιάζουν γενικά για το pc, αλλά ποιός τους ακούει? ΧP ΕΤΣΙ, ΕΕΕΕΕΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΧD Εννοούσα τους διάφορους συγγενείς και φίλους που έχουν πλακώσει λόγω διακοπών.... >.> Μα γτ δε μ'αφήνουν στην ησυχία μου? ΧD Όταν δε δούλευα δε με πείραζε, αλλά τώρα είμαι πτώμα και ο χρόνος πολύτιμος ΤΤ Μην ανησυχείς, όλοι ξέρουν ότι βλέπω anime εδώ και δύο χρόνια, έχω παντού φώτος, σε κινητά και pc LOL To ENP θα σε σφάξει ο φίλος σου αν ακούσει ότι δεν το ξέρεις, είναι η production που ανήκει και εγώ λατρεύω ^^ Δηλ οι ΟP lovers στην Ελλάδα, των οποίων όταν έμαθα την ύπαρξη, μαγεύτηκα!!! WΟΟΤ!!! Thnx for evth Zoro-kun and cu around soon ^^ Take care!!
Aug 29 2008 15:26
Dark_Venus → Zoro
ααα το berserk ειναι τλομακτικο....και γω μικό παιζάκι ειμαι ζε μ αλεσε......:(
Aug 29 2008 10:49
GkLoc → Zoro
At this moment...The situation is like this...
Zoro::burningbe3:
Me::bleh:
After you read this
Zoro::erk:
Me::kakaka:
Aug 28 2008 23:01
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
ναι μου αρεσει πολυ η φωνουλα του :D
Τεσπα!! αντε τα λεμε μετα byez!
Aug 28 2008 21:43
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Ναι,Chopper λεγεται:P και ειναι αξιαγαπητος και αθωος,λογικα θα σ'αρεσει πολυ!!
Anw,θα λειψω μερικες ωρες,τα λεμε αργοτερα αν ειναι...keep watching one piece^^
Aug 28 2008 21:41
Zoro → Scorpion
Και τους 2 γυρω στο 70-85 αν θυμαμαι καλα,αλλα ο ενας μπαινει πιο γρηγορα στο πληρωμα ενω η αλλη αργει λιγακι...μικροσποιλερ αυτο αλλα ουτος η αλλος ηδη κατι ηξερες βλεπω για τους χαρακτηρες....
Ειδικα η Robin ειναι η τελειωτητα της σειρας^^
Καλη Συνεχεια λοιπον,εγω θα λειψω για μερικες ωρες...τα λεμε!:)
Aug 28 2008 21:33
Zoro → Dark_Venus
Χμ κανεις την σωστη επιλογη κι ομως...το ανιμε δεν εχει πολυ βια{μην σε μπερδεψει το 1ο επεισοδιο,απο το 2ο και μετα ημεμει...καπως!!} και απο την αλλη αν σ'αρεσει η ιστορια πιστευω αναγκαστηκα θα προχωρησεις και στο manga για να δεις την συνεχεια γιατι το ανιμε τελειωνει λιγο αποτομα και αν σ'αρεσε θα σου αφησει πολλες αποριες...τεσπα θα δεις τοτε και θα αποφασισεις...
Πες μου εντυπωσεις οταν αρχισεις^^
Aug 28 2008 21:03
Zoro → Scorpion
Δεν ξανασυναντιουνται μετα την πρωτη φορα και ολοι αυτο αναμενουν,αν και πιστευω οτι θα γινει στο τελος τελος η μαχη αυτη...
Παντως για μενα θα νικησει ο Zoro φυσικα,αλλα πιστευω ολο και καποια θυσια,προσωπικη ή μη,θα χρειαστει να κανει...τεσπα,θα δουμε λοιπον!!^^
Χαιρομαι που σ'αρεσει τοσο πολυ η σειρα παντως...another fan added!!:wooi2:
Aug 28 2008 20:58
Dark_Venus → Zoro
βασικα δε σκοπευω να διαβασω manga...μαλλον μονο το anime θα δω..κοιτα αμα εχει υπερβολικη βια δε ξερω αν θα το αντεξει η αθωα παιδικη μου ψυχοσυνθεση και θα παθω σοβαρες βλαβες........:P
Aug 28 2008 20:57
Scorpion → Zoro
O Mihawk ειναι πολυ δυνατος αναρωτιεμαι αν ο Zoro(οχι εσυ ο αλλος ο συνονοματος )θα τον νικησει στο τελος!
Aug 28 2008 20:41
Zoro → Dark_Venus
Χεχε δεν υπονοησα τπτ...αλλη εχει εμφανιση και λιγο προσωπικοτητα Misa στο forum{συγγνωμη συγγνωμη δεν αντισταθηκα:nanana:}
Berserk χαιρομαι τρομερα που σκεφτεσαι να το ξεκινησεις,αρα δεν με πειραζει αν δεν θα γινει σημερα....αρκει να γινει αυριο!!!
Αν το ξεκινησεις τελικα,καταρχας προετοιμασου για την πρωτη εικονα που σου πα ειναι καπως δυνατη,μετα διαβασε τον πρωτο τομο αν ειναι και πες μου εντυπωσεις...
Αν παλι ξεκινησεις απ το ανιμε που δνε εχει τοσο πολυ βια,δες τουλαχιστον τα πρωτα 3-4 επεισοδια για να παρεις μια γευση^^
Τα λεμε λοιπον:P
Aug 28 2008 20:40
Dark_Venus → Zoro
hello??Μπορει να εχω αβαταρ τη Misa αλλα δε σημαινει οτι εχω και το ιδιο I Q μαυτην ε...τωρα να σου πω θελω να παω να ξεκινησω berserk αλλα βαριεμαι αποψε...
Aug 28 2008 20:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed