Community Status Updates
Dark_Venus → Zoro
ναι σωστα εισαι ο μεντορας μου...δε πρεπει να σε αμφισβητω χιχι.:) ενταξει,παροτι ειπα δε θα ξαναδω για σενα κατι θα κανω :)
Aug 29 2008 21:52
Zoro → tsintori
Την εφτασες στην σειρα ή απο spoiler εικονα την ειδες??
Παντως ναι οπως τα πες...ειναι η αδυναμια μου:awww:
Aug 29 2008 21:35
tsintori → Zoro
Ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά στη Robin, λέω με σιγουριά
ROBIN=:w00t:
Aug 29 2008 21:19
Zoro → Ame Warashi
Χεχε οταν το ξεκινησεις περνα για καμια αποψη που και που...τα λεμε:P:P
Aug 29 2008 20:53
Zoro → Dark_Venus
Ετσι ετσι,να ακους τα λογια του ατομου που σε βοηθησε οταν πρωτογραφτηκες!!!
[και οχι καποια αλλη πονηρη ξανθια....gomen gomen επρεπε να το πω:nanana:]
Οταν τα δεις πες μου αποψεις,δεν με χαλαει οτι και να πιστευεις,απλα δες μερικα ακομη γιατι απ το πρωτο δεν καταλαβαινεις τπτ...:)
Aug 29 2008 20:48
Zoro → Radagast
Οποτε θες,ειμαι παντα ετοιμος:P
Παω να τσεκαρω το edit γιατι δεν το δα^^
Aug 29 2008 20:38
Ame Warashi → Zoro
θα ξεκινήσω να το κατεβ άζω... :) τουλ έχω αρκετά anime να κατεβάσω να δω αν και μέσα στην εξεταστική βέβαια... :PPP
Aug 29 2008 18:46
Dark_Venus → Zoro
ΜΗ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΕΜΕΝΑ!!!οχι τιποτα αλλο φοβαμαι.....:terror2::Crying2:
καλα..θα δω και τα υπολοιπα......
Aug 29 2008 18:37
Radagast → Zoro
Θέλω να σου απαντήσω 2-3 πράγματα quote στο DN thread αλλά δε βλέπω να έχω χρόνο σήμερα γμτ. Αν και πάλι, endless συζήτηση πάει γιατί όλα είναι ουσιαστικά προσωπικό γούστο και όλοι τα βλέπουν διαφορετικά κάποια πράγματα.... Το είχα κάνει και edit το post μου δε ξέρω αν το είδες edited.
Aug 29 2008 18:33
Zoro → GkLoc
Επισης,κατι αλλο που ξεχασα πριν,πολυ ωραιο το ονοματακι σου,σου παει πολυ,αυτο να κρατησεις:bleh::tongue2:
Aug 29 2008 17:09
Zoro → Dark_Venus
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: :oo::oo::oo::oo::oo::oo:
Ρε συυυυυυυυυ,δεν μ'ακουγες τι σου λεγα χτες?????
Δες τουλαχιστον 4-5 για να μπεις στο κλιμα,το 1ο ειναι επεισοδιο του τελους,δλδ παει με αναποδη σειρα και γι αυτο δεν καταλαβες τπτ...απο το 2ο και μετα ξεκιναει με κανονικη σειρα και αν το συνεχισεις μεχρι το 5 πες μπορει να σ'αρεσει...εχει αιματα αλλα οχι τοσα πολλα οπως στο 1ο επεισοδιο με το φιδι,η ιστορια ειναι μονο με ανθρωπους εκει και την συνεχιζει με κανονικη σειρα,οχι οπως στο 1ο που θα σε εχασε πιθανον....
Λοιπον τι να πω,η επιλογη ειναι δικη σου,αλλα σου συστηνω να δεις ακομη τα υπολοιπα μεχρι το 5:P
Απο κει και περα αν δεν σ'αρεσει το καταλαβαινω,αλλα μονο απ το 1ο σ ειχα προειδοποιησει οτι δεν θα σ'αρεζε,γιατι πολυ απλα ξεκιναει απ το τελος και δεν εξηγει τπτ...
Anw,κανε οτι σ'αρεσει,καλη συνεχεια με τις σειρες^^
Aug 29 2008 17:06
Dark_Venus → Zoro
α...δε πιανουν ε....(γμτ τι να πω τωρα να με λυπηθει.....)ερμ γκουχ γκουχ γκουχ 1 γκουχ γκουχ γκουχ........
Aug 29 2008 17:02
Zoro → Robin
Χαχα το στυλ γραφης σου ειναι τελεεειιιωωςςς wild,αλλα μ'αρεσει:P που θα παει θα το συνηθισω!! Signature ναι,τσακις να βρεις,θελω Robin-chwaaann xP απο γονεις ετσι,οπως σου πα μην τους αφηνεις να σου χαλανε την ζωη σου,οπως ειπες κι εσυ ο χρονος ειναι πολυτιμος{και λιγος μαλιστα,οι διακοπες τελειωνουν:()και θελω να αξιοποιησω το καθε δευτερολεπτο μεχρι τελους! ΕΝP??Τρωγονται δλδ??Ειναι νοστιμοι τουλαχιστον??XD Χεχε αν ειναι ασε μου κανα Link για το site τους την επομενη φορα να τους δω ^^ Aυτα απο μενα Robin-chan ,ελπιζω να παρατηρησες κατι ιδιατερο στον τροπο γραφης μου XXPP;) C u soon:P
Aug 29 2008 16:58
Zoro → Dark_Venus
Μικρο κοριτσι????
Κοτζαμ 18χρονη κοπελαρα εισαι,δεν σηκωνω τετοιες δικαιολογιες εγω!!!:P
Τσακισ να δεις και τα υπολοιπα επεισοδια μπας και σε μπορεσω να σε μεταπεισω ακομη!!^^
Ελα οχι,οπως ειπα αν σ'αρεσει την παρακολουθεις,αλλιως dropαρε την,απλα ηθελα να ξερω,απο περιεργεια,μεχρι ποιο επεισοδιο εφτασες και δεν σ'αρεσε??
Aug 29 2008 16:52
Zoro → GkLoc
GKKKKK temeeeeeeeee:roar::ill2::burningbe3:
Το χα ψιλλιαστει οτι η κριση προσωπικοτητας σου παραηταν μεγαλη,αλλα δεν μπορουσα να ειμαι σιγουρος βεβαια και ειπα ή οτι εχεις run loose ή οτι κανεις την πλακα της ζωης σου,χειροτερη απο την αλλη που μας ειπες οτι εφευγες απ το forum...damn village liar:madtodeath:
Και το κακο ειναι οτι πετυχε,μας νευριασες για το τπτ:sigh2:
Anw,ξερεις οτι εγω δεν ειμαι εκδικητικος τυπος,θα ξαναγυρισω να κοιμηθω ησυχος,marimo-style:bleh:
WC back nakama:)
Παρ ολα αυτα δεν ισχυει το ιδιο και για την sencho μας,αυτη εινα καπως πιιοοοο ευεξαπτη και δεν συγχωρει τοσο απλα μετα απ αυτα που τις ειπες...ειθε ο θεος να ναι μαζι σου,θα χρειαστεις πολυ προσπαθεια για να σε συγχωρησει....προετοιμασε τι θα πεις!!!
{γιατι μου πε δεν σου ξαναμιλαει τωρα:P}
Good Luck!!!^^
PS:ENP???δλδ μουσικο συγκροτιμα ειναι????υπαρχουν???:tongue2:
PS2:Σταματα να πεταγεσαι στο προφιλ μου:ill2:
PS3:Να αγορασεις!!XD
Aug 29 2008 16:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed