Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → mono

αααα,γιατι δεν με θεεεςςς????:cry5: {κοιτα ποια μιλαει btw...υπαρχουν παραπανο καμμενα ατομα με αυπνιες στο forum απ οσο φανταζομουν...κοινως βαμπιρ...welcome to the club!!^^} Ναι η αληθεια ειναι οτι παιχτηκαν αρκετα στο forum απο τοτε που γυρισα απ την βολτα και ετσι εφτασα ως εδω:frozen:...παρ οτι αυριο φευγω δες νυχτιατικη εκπληξη που ειχαμε στο γνωστο group που μου λεγες και πες μου τι σκεφτεσαι...οτιδηποτε,σεβομαι ολες τις αποψεις,ποσο μαλλον την δικη σου...δεν εχω προβλημα οτι και να πεις.. Οσο για το σε ποιους αναφερονται το αφηνω σε σενα..νομιζω θα καταλαβεις:P Αυτα λοιπον...αν δεν τα ξαναπουμε μην χαθεις απ το forum,να σε ξαναβρω εδω μολις γυρισω σε 3 βδομαδουλες,μην μας ξεχασεις! {ποια αλλη θα στηριξει το thread μου με τα movie pics??παει θα καταρρευχει παλι..σε εχει αναγκη το thread μουXDDD} BB then,καλα να περνας αυτη την περιοδο!!^^ Τα λεμε:byejg9:
Sep 05 2008 04:55
Photo

mono → Zoro

ακομα εδω εισαι εσυ?δε θα σε ξεφορτωθουμε ποτε? :p
Sep 05 2008 04:12
Photo

iristella → Zoro

Who cares............
Sep 05 2008 03:00
Photo

iristella → Zoro

Kαλωστον........ Λοιπον δεν μπορω να μεινω αλλο οποτε την κανω σιγα σιγα..... Μπηκα μονο για 5 λεπτα για να σε αποχαιρετισω..... Καλα να περασεις ευχομαι καλη επιτυχια με το μαθημα και ελπιζω να μπορεσεις να τα πουμε λιγο πριν τις 25........^x^
Sep 05 2008 00:17
Photo

Robin → Zoro

Hi Hi Zoro-kun ^^ Άρχισες διάβασμα δηλ?? Τ_Τ Όοοοοοχι, εγώ δεν έχω πια σχέση με τέτοια πράγματα, αλλά δε θα το ξεπεράσω ποτέ :cry5: Σ'ευχαριστώ για τη σκέψη πάντως και σου εύχομαι καλή δύναμη, καλό κουράγιο και καλή τύχη!!!! Και μη χαθούμε, εεεεεε? Θα έχω και sig όταν χανάρθεις ;) :byejg9:
Sep 04 2008 23:09
Photo

Dark_Venus → Zoro

Hihi yeah I am a big girl now sir :) οχι γλυκαναλατος μωρε...I think it s very sweet of you the whole thing..... I ll miss you.....take care...:)
Sep 04 2008 20:38
Photo

BarbasSs → Zoro

η πορωση υπηρχε παντα απλα τωρα ειπα να ξανα ασχοληθω λιγο με τα threads... καλα ειμαι dude εχω εξεταστικη τωρα αλλα δεν καιγομαι και πολυ να διαβασω... 3 μαθηματα ειναι εξ'αλλου και τα 2 τα εχω στο υπερχαλαρο οταν αρχισει με το καλο το εξαμηνο θα προχωρισω το Thriller Bark... το εχω αφησει εκει που χανει την σκια ο captain
Sep 04 2008 20:07
Photo

Zoro → tsintori

nop y??? [περαν μερικων αστειων και περαν του οτι εμφανισιακα μου αρεσει ακομη δεν νομιζω να το δειξα πουθενα ε?:P]
Sep 04 2008 19:20
Photo

iristella → Zoro

Κλασσικα......Να δω thread στο αντικειμενο μου και να το αφησω να παει ετσι ασχολιαστο? Not a chance dear........ Αντε παω να συνεχισω το διαβασμα γιατι εχει αρπαξει φωτια ο πωπος μου.... Καλη διασκεδαση αποψε ^^!!!
Sep 04 2008 19:18
Photo

Zoro → iristella

Διαβαζουμε διαβαζουμε αλλα old habits die hard,δεν αντεξες να μην αφησεις το σεντονακι σου σε σημαντικο θεμα στο off topic παλι:P {pwning machine κατεντησες:hahaha:} [πλακα κανω φυσικα,φοβερα τα πες;P] Τελειωνω λεγοντας: [COLOR=Magenta][B][I] Α)Η αρχη της διακρισης (Principal of Distinction) η οποια επιβαλλει στα εμπολεμα μερη την υποχρεωση να διαχωριζουν σαφως τον αμαχο πληθυσμο απο τις μαχιμες δυναμεις και τους στρατιωτικους απο τους πολιτικους στοχους (αναλυτικα στην αποφαση 2444 της ΓΣ των ΗΕ) Β)Η αρχη του ανθρωπισμου (Principle of Humanity)... H γενικη αντιληψη οτι οι εμπολεμες δυναμεις πρεπει να αποφευγουν να χρησιμοποιουν μεσα τα οποια προκαλουν στον ανθρωπο μη αναγκαιο σωματικο πονο (διακηρυξη Αγιας Πετρουπολης 1868 πρωτη αναφορα και Πρωτοκολλα 1977 τελικη επανεπιβεβαιωση) Γ)Αρχη της επιτακτικης στρατιωτικης αναγκης (Principal of military necessity) Aπο τον στρατιωτικο κωδικα των ενοπλων δυναμεων των ΗΠΑ " η αρχη που δικαιωνει τα μετρα εκεινα που δεν απαγορευονται απο το Διεθνες Δικαιο και που θεωρουνται ομως απαραιτητα για να εξασφαλισουν οσο το δυνατον πιο γρηγορη και αποτελεσματικη παραδοση του εχθρου" Δ) Αρχη της αναλογικοτητας (principal of proportionality)... Η αναποφευκτη απωλεια αμαχων απο μια στρατιωτικη επιθεση δεν πρεπει να υπερβαινει δυσαναλογα τα οφελη τα οποια σκοπευει να αποκομισει απο την φθορα των στρατιωτικων στοχων ο επιτιθεμενος... (πρωτοκολλα 1977)[/I][/B][/COLOR] [COLOR=Black]I'm sorry,when did you learn to speak Jap??:nosey:[/COLOR]XDDD [2πλο νοημα:P] Αυτα,sorry δεν κρατηθηκα με το που ειδα το post...φοβερη δουλεια ως συνηθως;):thumbup: Keep it up,την κανω για λιγο,τα λεμε!!:):):):)
Sep 04 2008 19:15
Photo

tsintori → Zoro

Ξαναέγινες Misa fan;;;;
Sep 04 2008 18:47
Photo

Zoro → mono

[B][I]δεν αντεξες να μην απαντησεις ε? old habits die hard...τεσπα διαφωνω αλλα βαριεμαι να απαντησω [/I][/B]Καλα κανεις και βαριεσαι γιατι καποια αλλη θα μου ειχε ηδη απαντησει:whistling:...αν διαφωνουσε,εδω ευτυχως συμφωνουμε!!!;) {μια μου αρκει,οχι αλλες please...women are trouble:hot:} Anw,αν αναφερεσε στις 3 περιπτωσεις που ειπαμε πριν ναι,το κοιταξα και οντως καταλαβα τι εννοεις αλλα καλυτερα που δεν μπλεχτηκες πιστεψε με γιατι εκτος οτι δεν σε αφορα και υπηρχε και ενα δικιο στην υποθεση,παρ οτι παραηταν χοντρος ο χαρακτηρησμος δεν νομιζω οτι θα αλλαξεις τπτ απαντωντας...απο εμπειρια στο forum εχω δει οτι καλυτερα να κοιτας την δουλεια σου και τα υπολοιπα ας τα στους mods,εκτος κι αν ειναι πολυ χοντρο προβλημα,κι ας μην σε αφορα... Αυτο προτεινω,μην χαλας τον εαυτο σου εκτος κι αν απευθυνετε σε σενα κανεις...:P Απλη συμβουλη μετα οτι πιστευεις,δεν θα διαφωνησω,απλα ξερω πως εχουν τα πραγματα εδω και δεν μπορεις να αλλαξεις και πολυ τπτ απο μονη σου...αν ειναι να γινει θα συνεχισει να γινετε... Anw,παλι μαντηλι εραψα:P...can't help it o ατιμος:canthelp: Την κανω και παλι,ευχομαι να τα πουμε αργοτερα...αλλιως BB!^^ :byejg9:
Sep 04 2008 18:22
Photo

mono → Zoro

δεν αντεξες να μην απαντησεις ε? old habits die hard...τεσπα διαφωνω αλλα βαριεμαι να απαντησω...ο μονος λογος που εγραψα ηταν γιατι τα περι αρνιων μου την εδωσαν...ασχετο αυτο που σου ειπα πριν το ειδες τελικα?
Sep 04 2008 18:16
Photo

Zoro → Ame Warashi

Μπαααα,ποια αυτοκυριαρχια,πλακα κανεις???:hahaha: Σπουδαζω στο εξωτερικο και δεν θα χω συνδεση στο σπιτι μεχρι τοτε,αλλιως ολο και καποια ευκαιρια θα βρισκα να μπω..μεχρι και σε κανα νεταδικο θα παω καποια στιγμη να σκεφτεις....αυτη η λεξη δεν υπαρχει στο λεξικο μου:P Χεχε ξερω πως νιωθεις,αρα μην περιοριζεσε,δες και το υπολοιπο της σειρας γιατι υπαρχουν και αλλες φοβερες ιστοριες περαν της Nami{καλα αν και κι αυτη βεβαια ηταν τελεια ιστορια..εκει που πυροβολαει την Βellemere και γινετε ασπρομαυρη η σκηνη τρελη συγκινηση!!}...αλλα αντε να δεις και αυτην της Robin προς 280 επεισοδιο...αυτη ειναι η πραγματικη τελειοτητα!!^^ Χαχα αυτο για τις μερες θα το προσεχω ΟΚ,αν και δυσκολο να μου τυχει αυτο...ειδη ειμαι αρκετα clumsy,αν την παθω κι εκει θα την ακουσω απο γονεις!!{επαθα κατι παρομοιο μια φορα βασικα:P} Καλη Συνεχεια και παλι...θα τα πουμε,bb:bye:
Sep 04 2008 16:52
Photo

Zoro → iristella

Ειδικα αν μπορεις προς 2-3 το βραδι θα σου ημουν υποχρεος iri-chaannn:blingeye2: {πως μου πετυχαινει παντα το μουτρακι:hehe:} Αλλιως νωριτερα αν ειναι,γιατι πολυ πιθανον θα βγω μερικες ωρες μιας και ειναι η τελευταια μερα... Παντως αν θα βιαζεσε και το βραδι ειναι 10' υποθεση,θα προσπαθησω να μην σε κρατησω!! Καλο Διαβασμα για τωρα λοιπον,παω να ετοιμασω καμια βαλιτσα!! Ευχομαι πραγματικα να τα πουμε αργοτερα,little Misa-chan;) {αλλιως το χουμε ξαναπει,τα λεμε σε 3 βδομαδες:bye:}
Sep 04 2008 16:46