Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
Να σαι καλα βρε.. καλη επιτυχια και σε σενα....
Α! οχι το κοψα το One piece κι εβαλα vn και dn αλλα θα το συνεχισω (μαλλον)
Σεπ 05 2008 15:01
Zoro → Scorpion
Δυστυχως φιλε μου scorpion θα λειψω απ το forum για περιπου 3 βδομαδες λογω εξετασεων...βιαζομαι τρομερα και δεν προλαβαινω να σου απαντησω...θα τα ξαναπουμε οταν γυρισω...καλα να περνας μεχρι τοτε!!
:byejg9:
Σεπ 05 2008 12:17
Zoro
[B]{για τους φιλους μου στο forum}[/B]
Until the 25th of September I'll Be in Darkness's Deepest Pit...a Pit called Exams!!:uhh:
Μεχρι τοτε πολυ πιθανον δεν θα εχω συνδεση με το internet ή αν εχω θα μπαινω πολυ λιγο...
Καλη Επιτυχια σε οσους γραφουν επισης εξετασεις και καλο ξεκινημα σε οσους ξεκιναει η σχολικη χρονια!!^^
:Blissfull:
Σεπ 05 2008 12:07
Scorpion → Zoro
Θα παρατησω το one piece για λιγες μερες .Θελω να προχωρησω λιγο το Bleach.Αληθεια εσυ τι θα κανεις θα το δεις;;Εγω στο συστηνω ανεπιφυλακτα(οπως λεει και καποιος αλλος):orly::hehehe:
Σεπ 05 2008 11:50
Orion19 → Zoro
Όταν γυρίσεις we'll have already become fiiiirm friends with Mono-chwan!
Σεπ 05 2008 11:24
Zoro → Robin
Robin-chan εγω θα αργησω να γυρισω δυστυχως:(....απο σημερα ξεκιναω διαβασμα εντατικο για εξετασεις και δεν θα χω συνδεση με το net μεχρι τις 25 Σπετεμβριου περιπου....καπου εκει θα τα ξαναπουμε λοιπον:sigh2:...καλα να περνας κι εσυ λοιπον,μιας και δεν γραφεις τετοια...τυχερη!!
Ευχαριστω για τις ευχες και για ολα λοιπον:wooi2:,θα τα χρειαστω!!^^
Καλη Συνεχεια και σε σενα με τις σειρες και γενικα...μολις γυρισω θελω να δω sig επιτελους...κατι με πολυ Robin μεσα;)
{αν ευκαιρισεις βεβαια,αλλιως μην ανησχυεις δεν εγινε τπτ αν δεν προλαβεις/βρεις:nanana:}
Τα λεμε σε 3 βδομαδουλες λοιπον...BB!!:byejg9::byejg9::byejg9:
Σεπ 05 2008 11:08
Zoro → Orion19
Τς τς κλασικα να με κακολογειτε πισωπλατα:smokingg:...μολις γυρισω τι εχω να περασω ο κακομοιρος...:deadga6:
Σεπ 05 2008 10:58
Zoro → BarbasSs
Εγινε φιλε μου,βασικα για να σε χαιρετισω σου γραψα γιατι απο σημερα θα λειψω αρκετο καιρο απ το forum...εχω εξεταστικη και μαλλον η συνδεση θα μου φτασει σπιτι απο τις 25 Σεπτεμβριου και μετα{αν γινει θαυμα ισως νωριτερα,αλλα δυσκολο γενικα..}...
Καλη Επιτυχια με τα μαθηματα σου then and stay on one piece^^
Τα λεμε:):):):)[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/happy.gif[/IMG][IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/happy.gif[/IMG][IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/happy.gif[/IMG][IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/bye.gif[/IMG]
Σεπ 05 2008 10:11
Zoro → iristella
Εγινε λοιπον,my dear iri-chan...:),να σου κανω τον επισημο χαιρετισμο μου,αν και παιζει να τα ξαναπουμε μια φορα ακομη αν ολα πανε καλα,αλλιως τα παμε ηδη{χαιρομαι που ηταν πανω απο 5' τελικα}...;)
[εμετικα γλυκαναλατος mode on XDD]
Ευχαριστω για ολα αυτη την περιοδο,περασα τρομερα καλα και πολλες καταστασεις ηταν απαιχτες απο γελια...ειδικα το ιδιαιτερο κλιμα που αναπτυξαμε με την 3η εταιρα και οι συζητησεις που καναμε{ξερεις που αναφερομαι:P} ηταν απ τις πιο αστειες που βιωσα...να σαι{και να στε} καλα,με κανατε και περασα τελεια αυτους τους μηνες:)
Σε λιγες ωρες δινεις το μαθημα λοιπον και σου ξαναλεω καλη επιτυχια,με τοση που μαζεψες πια{τοσες φορες το πα!!} σου φχομαι να παει τελεια το προφορικο..κατεχεις ουτος η αλλος την ικανοτητα να εκφραζεσαι αριστα;)
Περαν αυτου,καλη επιτυχια και με τα υπολοιπα μαθηματα!:Blissfull:
Καλα να περνας γενικα με την ζωη σου και θα τα πουμε συντομα...αν ολα πανε καλα και πριν τις 25 που ειπες θα τα καταφερουμε πιθανον...^^
BB,be well&spend your time wisely!!:byejg9::byejg9::byejg9::cry5::drink: :bath::wooi2:
{ps: ok ισως το παρακανα καπως με την ζαχαρη:'D...παντα την παθαινω στους αποχωρισμους...αν ενοχλει και θες,σβησε το vm,δεν εχω προβλημα...cyaaa^^}
Σεπ 05 2008 05:17
mono → Zoro
αλλου για αλλου τα στελνεις καλο μου...κοιτα τι μου στειλες μολις.για το θεμα που λεγαμε σου στειλα pm. κατα ταλλα καλο ταξιδι για αλλη μια φορα, i will miss you and your sheets:nanana:
συγκινηθηκα τωρα...seriously...
Σεπ 05 2008 05:09
Zoro → mono
mono-chan κι εσυ θα μου λειψεις πολυ:cry:
Αλλα ξερω οτι σε αφηνω σε καλα χερια πια:hehehe:...αλλο ατομο θα σε βρω μολις γυρισω:P
Καλα να γνωριστεις με τις νεες φιλες που σου βρηκα και με ευγνωμονεις μετα!!;)
Καλη αλλαγη χαρακτηρα,ero θα σε κανουν πια αυτες και να το αποδεχτεις...ero power is mightyXPP
Τα λεμε σε 3 βδομαδουλες λοιπον,καλα να περνας και keep the fun for when I'm back!!
Μην φατε ολη την διασκεδαση εσεις,αφηστε και τπτ για μενα...;)
Τα λεμε,καλα να περνας!!:byejg9:
ΕDIT:
[I][B]
Να σε προσθέσω ως φίλη; Θα σε κάνω εγώ μέγα-ero (Ero Queen με λένε άλλωστε) να μη ξέρει απο που του'ρθε μετά! (αν και θα του'ρθει απο πίσω και με φόρα... :hehehe: )[/B][/I]
Καταλαβαινεις ποσο αθωος ειμαι εγω μπορστα σ'αυτην και την αλλη εταιρα..το quote απο πανω μιλαει απο μονο του:canthelp:
Αλλα ειναι καλα κοριτσια,και οι 2...θε βρεθεις καλα πιστευω..BB!!:bye::byejg9::wooi2:
Σεπ 05 2008 05:04

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται