Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → SirJim

Χεχε γεια σου και σενα φιλε μου κυριε δημητρη!!^^ Tα κεφια πανε καλα γενικως γιατι μολις μου βαλανε ιντερνετ σπιτι αρα ολα τελεια!!XD Το μονο κακο ειναι οτι απο δευτερα ξεκιναω μαθηματα αρα κι εγω σαν εσενα θα μπαινω λιγο στο φορουμ...κυριως βραδια υποθετω...αρα μην ανυσηχεις ολοι τα ιδια περναμε...ειναι το ξεκινημα της χρονιας,γι αυτο...αλλοι πανε σχολειο,αλλοι σπουδαζουν και αλλοι δουλευουν....τα ιδια περναμε πανω κατω!! Το manga του op πως παει,παντα τελειο να υποθεσω?? Παντως μεχρι το τελος της χρονιας θα εχουμε μπει στο Shabondy Arc και στο ανιμε πιστευω και τοτε ειλικρινα ξεκινανε τα πραγματικα καλα!!^^ Οσο για το τελευταιο,τα παραπονα σου στους ανευθυνους που μου δινουν δικαιωμα χρησης νετXDD Τα λεμε λοιπον φιλε μου!!^^
Σεπ 20 2008 23:08
Φωτογραφία

Robin → Zoro

HI!!!! ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ??? ΖΗΤΩ!!! Γτ νόμιζα ότι θα τέλειωνες στις 16...? Ο.ο Πάντως χαίρομαι που είσαι εδώ και διασκεδάζεις ^^ Εσύ βλέπεις πιο πολλά anime κι εγώ δε βλέπω καθόλου XD άντε, σήμερα είδα ένα ep LOL Έχεις δίκιο για το post, πού να φανεί η sig μου? Αλλά ο GK πότε θα γυρίσει??? Μας έχει λείψει ήδη :cry5:Ελπίζω να είναι καλά... Κι εσύ το ίδιο βέβαια!!! :D
Σεπ 20 2008 21:51
Φωτογραφία

jimmare → Zoro

Κανε και κανενα post στο new member section...Εχεις μονο ενα post!LOL!!!Ε ως mod πρεπει να αρχισεις να κανεις κανενα post...Αν δεν το εχω αναφερει,εφτιαξα και τα δικαιωματα και το χρωμα του ονοματος. Oσο για το one piece,ανεβηκαν τοσα λιγα επεισοδια επειδη περιμενουμε με greek subs να βγουν!
Σεπ 20 2008 21:45
Φωτογραφία

Zoro → Umi no Ossan

Ναι αλλα το Shuusui aνοιγει τρυπες στους τοιχους με τον αερα μονο!!:wooi2::P [καλα σαν ρεαλισμο εννοειται οτι το DS σκιζει βεβαια!!XDD]
Σεπ 20 2008 21:07
Φωτογραφία

Zoro → jimmare

Χεχε οντως βλεπω πολλες αλλαγες εγιναν στο ενδιαμεσο!! Οποτε προλαβω θα περασω μια βολτα οπως υποσχεθηκα λοιπον!! Αλλα dammit,one piece μονο 25 eps??:yellowcard: The forum needs moar!!XP
Σεπ 20 2008 20:14
Φωτογραφία

tsintori → Zoro

Hello hello. Ναι έτσι ακριβώς είναι. Διαβάζω αρκετά και one piece και berserk τα έχω σταματήσει προσωρινός. Στο forum θα μπαίνω Σαββατοκύριακα ή καμιά Παρασκευή. Λοιπόν see ya και καλή επιτυχία στην εξεταστική σου.
Σεπ 20 2008 19:42
Φωτογραφία

Zoro → ichigo13

Ααα τα σηματα ευκολα μου χαν φανει εμενα,με την πρακτικη ειχα πιο πολυ προβλημα...ασχετος εκει ημουν{και ψιλοειμαι ακομη:P}... Βεβαια δεν προξενησα κανενα ατυχημα ποτε αρα μαλλον το κατεχω πιαXDD Καλη Επιτυχια με τα σηματα λοιπον,αν και πιστευω δεν θα χεις πολυ προβλημα εκει...ειναι λιγο σπασιμο να τα διαβασεις αλλα τπτ το δυσκολο:)
Σεπ 20 2008 19:18
Φωτογραφία

ichigo13 → Zoro

It's ok man, σιγά!Λογικό είναι. Εγώ τώρα αυτή τη περίοδο διαβάζω για τα σήματα!
Σεπ 20 2008 19:06
Φωτογραφία

Zoro → ichigo13

Χεχε αρα δεν θελω πολυ για να σε φτασω!!^^ Παντως γενικα πως πας τωρα???εχεις μαθηματα/εξετασεις τπτ?? Φανταζομαι ναι,οπως ολοι:P{γενικως το φορουμ επεσε ελαφρως τελευταια,το παρατηρησα χτες...τα posts ειναι λιγοτερα λογο της περιοδου,ακομη κι εγω δεν θα χω συντομα τοσο πολυ χρονο να μπαινω...αρα παω σιγα σιγα να καω λιγο ακομη με monster μπας και σε φτασω:P Και op γμτ,πρωτη φορα εχω πανω απο 6 επεισοδια να δω και βαριεμαι τρομερα να τα δω!! Χαλασα εντελως με την σειρα,αλλα μολις φτασουμε στο μανγκα θα ξαναπορωθω με τα 1000 standard...καλα οχι οτι τωρα με χασατε σαν φαν απλα δεν με πολυτραβαει η σειρα αυτη την περιοδο....:)
Σεπ 20 2008 18:58
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Whoa,u are amazing,μπορεις και γραφεις ακομη και μονο με το ποντικι!!:hahaha: Τπτ δεν σε σταματα,και χωρις ποντικι,pc,χερια και ματια παλι θα βρισκες τροπο να ποσταρεις εσυ[butt cheeks in net cafes are a great way of postingXDDD].....αρα surprise me,γραψε ενα σεντονι λιγο με αυτο τον τροπο να δω ποσο γρηγορα θα το κανεις!!![sadist mode on:kill4u:] [jk ofc!!XDD] Οσο για το αλλο που λες δικιο εχεις,πρεπει να προσεχομαι τι ευχομαι αλλα μετα απο πολυ καιρο σου ρχετε ορεξη ακομη και για τα πιο παραξενα πραγματα που βιωσες...I want those things that u kept with irfanview done on me!!:cry5: Cmon,one moar week and u with ori are gonna make a fest on sb!!XDD And oi stop looking me like this: [IMG]http://img79.imageshack.us/img79/4972/158429cutecat620lr5.jpg[/IMG] cuz I know u are like this in reality: [IMG]http://bp3.blogger.com/_QdO3x4K7yRY/R1kZvlqSEwI/AAAAAAAAAM8/fR7M8xG2agw/s400/cat+and+dog.jpg[/IMG] [ps:I'm the right one,the powerful one!!XDD]
Σεπ 20 2008 17:41
Φωτογραφία

iristella → Zoro

[B][I]I do need my dose of eroness and I cannot obtain it without ya,ero hime!;P''''' [/I][/B][COLOR=Magenta] b carefull wat u wIsh 4 [/COLOR] :hahaha::kill4u:
Σεπ 20 2008 17:30
Φωτογραφία

Zoro → iristella

[IMG]http://neatorama.cachefly.net/images/2008-04/funny-cat.jpg[/IMG] Πωωωω καημενουλα,πως την επαθες ετσι ακριβως εσυ,η πιο καμενη του forum??ΧDD [COLOR=Magenta] [I]PAT PAT[/I][/COLOR] [IMG]http://www.beezut.com/wp-content/uploads/odd-cat.jpg[/IMG] Ρε συ εμεινα χτες που μπηκα στο προφιλ σου ενω ειχαμε να μιλησουμε απο την Δευτερα και ειδα ειχες κανει μονο ενα νεο ποστ και δεν ειχες σχεδον κανενα vm....λεω μια "αυτη δεν ειναι η iri που ξερω,η κανονικη θα χε κανει το λιγοτερο 10 posts...was she abducted by aliens and replaced by a bot??"XDDDD Και επειδη σε βρηκα μεσα 1-2 φορες νομιζα λογω διαβασματος δεν ποσταρες,αλλα κακως υπεθεσα....εσυ θες βια για να μην ποσταρεις!!XDD Πωωω και φανταζομαι οι γονεις ουτε λογος για νεο πληκτρολογιο πριν το τελος τον εξετασεων εε?? Dammit:if:....plz go buy a new one immediately after the exams!! Την Παρασκευη αμεσως!! I do need my dose of eroness and I cannot obtain it without ya,ero hime!;P Πως πανε τα διαβασματα και οι μερες δεν σε ρωταω γιατι δεν μπορεις να γραψεις,θα μου τα πεις μετα...καλη συνεχεια οπως ειπα και καλο ξεμπερδεμα την Παρασκευη....α,and get hold of a new keyboard!! [we cannot afford to lose the site's no.1 supporter!!xP] I'll be waiting in the meanwhile[and watching monster!^^].....and posting of course!!
Σεπ 20 2008 17:16
Φωτογραφία

iristella → Zoro

γραφω copy paste με το πoντικι:cry5::if::deadga6:
Σεπ 20 2008 17:05
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Και πως γραφεις τωρα????:hahaha::hahaha: Τα σκεφτεσαι και το pc τα γραφει???:oo: Whoa,iri-hime's power is just so great!!XD Ασε καταλαβα,ποτε γραφει ποτε οχι το πληκτρολογιο σου ε?? Πωωω μεγαλη παθηση καημενουλα,ειδικα για posting freak σαν κι εσενα,πως την επαθες ετσι??:P Καλυτερα απο την μια για να συγκεντρωθεις για τις εξετασεις,αλλα αφου τελειωσεις τρεχα να παρεις καινουριο:run: I do indeed miss our {ero} conversations:orly: U be well and come back with a new keyboard!!^^
Σεπ 20 2008 16:57
Φωτογραφία

lordofblues → Zoro

geia soy ζορο
Σεπ 20 2008 16:56