Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Zoro

δεν εχω πληkτρολογιο:if::nanana::nanana:
Sep 20 2008 16:55
Photo

Zoro → tsintori

Tsi-kun τι λεει,πως πανε τα πραγματα με τα σχολεια/φροντιτηρια?? Δεν σε πολυβλεπουμε στο φορουμ αρα υποθετω τα κεφαλια κατω ε??:P Οσο αφορα το πμ που μου στειλες{ξερω περασε καιρος αλλα δεν ειχα νετ να σου απαντησω τοτε!!}ειπα για το group στο συγκεκριμενο ατομο αλλα δεν μου απαντησε ακομη γιατι κι αυτη πηζει στις εξετασεις....μην ανησυχεις,το κρατησα καβατζα ομως για οταν τελειωσει,οχι που θα το ξεχνουσαXDD Καλη Συνεχεια με τα διαβασματα,κι εγω απο Δευτερα ξεκιναω μαθηματα αλλα ειδα γενικως το φορουμ ειναι πολυ ησυχο τελευταια,ολοι εχουν πεσει στο ιδιο προβλημα φαινετε:P Τα λεμε λοιπον!!^^
Sep 20 2008 16:44
Photo

Zoro → iristella

Επειδη βλεπω μας σνομπαρεις ολους και αλλιως δεν προκειται να μας απευθυνεις τον λογο:smokingg:,πως πανε οι μερες?? {iri-himeeee just kidding,I know u are short on time:nanana:,εμενα μου φεραν το νετ μια βδομαδα νωριτερα αρα ευκαιρια να ξαναπαρω το φορουμ στα χερια μου:P...αντε να τελειωσεις εξετασεις να τα λεμε που και που....κουραγιο,ξερω οτι αυτη την περιοδο περνας απ τις πιο δυσκολες στιγμες...υπομονη,μια βδομαδα ακομη σου μεινε...περνα κι απ το αλλο στεκι οποτε μπορεις,να δεις τι επαιξε..;)...} Καλο κουραγιο αυτες τις μερες λοιπον,θα σε δουμε πιο συχνα αργοτερα^^ [και buona fortuna με τις εξετασεις βεβαια:):):)] [IMG]http://www.anime.gr/forums/groups/116-picture35.gif[/IMG] [yup,that's me above...trusty M!!XDD]
Sep 20 2008 16:28
Photo

SirJim → Zoro

Zoro is back i see.... hehe..... Εγώ έχω ψιλοσταματήσει να μπαίνω λόγω πανελληνίων, αλλά όταν βρήσκω χρόνο, περνάω και από δο μια βόλτα... :P Πώς παν τα κέφια? And fuck no, it was paradise without you XD JK of course!! ;)
Sep 20 2008 14:03
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Αναφερεσαι στα σπαθια??? Ειναι ισαξια αλλα το καθενα αναλογα με την περιπτωση. Για πιο brutal καταστασεις ειναι το Dragonslayer !!!!
Sep 20 2008 11:33
Photo

jimmare → Zoro

Ωραια,μπραβο!Οταν λεω πραγματα και θαυματα,εννοω οτι πετυχαμε δυο ατομα και ενα site με παιχνιδια και καναμε ενα σωρο αλλαγες. Π.χ. βαλαμε online παιχνιδια για να παιζεις μεσα στο forum(πως ειναι εδω το arecade?Ενα τετοιο πραγμα αλλα με καλυτερα παιχνιδια) : [url=http://anime-accelerator.forumakers.com/category-c1/]Online games[/url] Επισης,ψαχνουμε ακομα για skin και φτιαξαμε καινουργιο banner! Eπισης αμα ριξεις μια ματια στα games,ανεβηκαν σχεδον ολα τα games για anime!Ακομα και τα πιο κουλα ανεβηκαν! Επισης παμε πολυ καλα με τα anime... Bleach:145 eps uploaded Naruto:170 eps uploaded One piece:25 eps uploaded(greek subs) DBZ:32 eps uploaded Δλδ ολα πανε μια χαρα.Και αυξηθηκαμε και πολυ σε μελη!
Sep 20 2008 10:48
Photo

ichigo13 → Zoro

Man εγώ είμαι στο επισόδειο 24 και μου αρέσει πολλύ, αλλά κάθε φορά καθυστερώ νατο δω γιατί μου τυχαίνει κάτι, π.χ. είχα μα βδομάδα ελεύθερη πριν αρχίσει το νέο εξάμηνο και μου σπάει ο σκληρός και έχασα όλα ταεισόδεια μέχρι το 40 που είχα κατεβάσει, έλεος!
Sep 20 2008 10:25
Photo

Zoro → ichigo13

Χεχε οντως πολυ καλο το videaki,ταιριαζει σχεδον σε ολες τις περιστασεις:P Και thanx για το καλοσορισμα pal,μου βαλαν νετ μια βδομαδα νωριτερα και ετσι ειμαι πανετοιμος να ξαναμπω στυς ρυθμους του forum{για καλο ή κακο μερικων!:P}.. Οσο αφορα το monster εγω εφτασα στο επεισοδιο 18 και περαν απο καποια μικροπαραπονα που θα αναφερο στο thread,ειναι παρα πολυ καλο ανιμε οντως,ανταξιο της φημης του..εσυ που το εφτασες btw???:hmmm:
Sep 20 2008 07:06
Photo

Zoro → mono

mono-chaaannn wut u said really touched my heart:blingeye2: Btw I'm "online" too and I wuz about to talk to ya,αλλα απλως επειδη ξερω οτι ουτος η αλλος εσυ καθεσε αρκετες ωρες στο νετ(κοινη παθηση:P) ειπα πρωτα να δω τι επαιξε στο φορουμ οσο ελειπα και μετα να σου μιλησω....ειδες τι gentleman ε???:P:P
Sep 20 2008 04:26
Photo

mono → Zoro

εεεεελα ρε!τι κανεις?ofc we missed you...
Sep 20 2008 04:22
Photo

ichigo13 → Zoro

Καλά ε το βιντεάκι που έβαλα θα είναι το trademark μου!Όποτε κολλάει η περίσταση θα το πετάω για χαβαλέ!:hahaha: Welcome back my friend και καλό monster!Αχ να δούμε αν θα το τελειώσω ποτέ!
Sep 20 2008 03:10
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Οπως ειπε κι αλλος μεγας τυπας πριν απο μενα: [IMG]http://msp242.photobucket.com/albums/ff247/cornelius11_2007/freddykrueger3.jpg[/IMG] MISS ME??GUESS NOT!!!XDDD Arigato Gozaimasu douli-kun για το καλωσορισμα..με λυπηθηκε κι η telecom εδω περα και ειπε να μου το δωσει μια βδομαδα νωριτερα μιας και ξερει οτι εχεμ εχεμ το χω αναγκη!!:P Παντως αυτες τις 4 μερες που ελειψα παντελως απ το forum ξεκινησα το monster και μπορω να πω οτι πορωθηκα αρκετα,παω τωρα αμεσως να δω 1-2 επεισοδια ακομη..αλλα απ οσα ειδα πολυ ηρεμια επεσε στο forum ρε συ..να τι σου κανουν οι εξετασεις!! Παλι καλα που εχω και τον αυτοματο τηλεφωνητη μου στο Berserk group και με σωζειXPP (μεχρι να βγει το 298 παντα:hehehe:) Αυτα λοιπον,παω να επισκευτω μερικα θρεντς ακομη και μετα την κανω μαλλον..τα λεμε σιγουρα αυτες τις μερες λοιπον,τωρα που εχω συνδεση πια!! ΒΒ douli-kun!!:byejg9: PS:Απο κατω δεν μου απαντησες ακομη παντως!!:smokingg:
Sep 20 2008 03:01
Photo

Zoro → Orion19

Ts ts damn women:smokingg:,I just came back and not even a decent welcome!! (ori-chwaannn I missed you too as long as the rest,don't hear baka marimo!!XDD) E-mail δεν ειχα χρονο να στειλω ρε συ,αν καθισω να γραψω θα γραψω πολλα(πες πως δεν το περιμενες αυτο!!) και δεν ειχα χρονο γιατι εμπαινα ισα ισα για 1-2 ωρες οποτε προλαβαινα και οποτε το κανα αυτο ημουν ή στο forum ή msn με αλλα ατομα(και αλλες γκους γκουχ!!),αλλα εσενα δεν σε βρηκα μεσα ουτε μια φορα και οντως κι εγω παραξενευτηκα γιατι με τις αλλες 2 μιλησαμε αρκετα,παρ οτι η μια εχει εξετασεις κιωλας...πες μου οτι ησουν offline τοσον καιρο και τα χω ακουσει ολα~!!!!~ Anw δεν θα πω συγγνωμη ή oτι μετανιωνω τπτ γιατι ξερω πολυ καλα πως θα τιμωρηθω απο καποιες ταχα αθωες κοπελες οι οποιες προσφατα εγιναν 3 απο 2 που ηταν...:P Οσο αφορα τα υπολοιπα να δω αν θα σε πετυχω τωρα...μεσα ειμαι..για να δουμε τι θα δουμε!!XDD
Sep 20 2008 02:25
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Τι εγινε ξενιτεμενε, ξεμπερδεψες??? Επεστρεψες για να μας βασανισεις κ αλλο ??? Εδω εχει ακομα ζεστες το καλο που σου θελω !!!! :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Καλως μας ηρθες !!!!! :nod2:
Sep 20 2008 02:20
Photo

Orion19 → Zoro

Καλώς τον! Πρέπει να βιαστώ να φτιάξω αυτά που φτιάχνω λοιπόν! You caught me by surprise, you rascal! Βέβαια e-mail ή έστω offline message στο msn δεν έστειλες να μου πείς οτι έφτασες και όλα καλά. Δε θα μάθαινα τίποτα αν δε μου το είχε πει η Iri-chwan. You heartless man....:blingeye2:
Sep 20 2008 02:15