Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Radagast → Zoro

Nice άντε επιτέλους βλέπεις monster, περιμένω συνολικές εντυπώσεις. Είδα μπαίνεις και στο forum πλέον. (πάντως δεν έχεις δει τπτ ακόμη, έχει πολύ ψωμί ακόμη να σου δείξει από παρελθόν και χαρακτήρες κυρίως) PS : Ελπίζω να το βλέπεις με μετάφραση από anikraze, γιατί όλες οι άλλες available μεταφράσεις είναι ελλειπείς. (κι όχι δε το λέω έτσι, μετά μην αναρωτιέσαι αν κάτι δε σου κολλάει.)
Σεπ 22 2008 06:20
Φωτογραφία

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ουφ επιτελους βρηκα τον χρονο να σου απαντησω στο σεντονακι σου:hot: [σε κολλησαμε τελικα με την iri ε??XDD] Εχουμε και λεμε: Ναι,οπως ειπα και στην iri,η Robin ειναι δυναμικο ειδος γυναικας...απ τους αγαπημενους μου χαρακτηρες...εξυπνη,δυνατη,ψηλη,πανεμορφη,με τρομερα συγκινητικο παρελθον και γενικως πολυ καλη με τους nakamas της...εχει μονο μειονεκτημα οτι ειναι σοβαρη και μακαβρια αλα Morticia Adams αλλα βλεπω εσενα σ'αρεσει αυτο:P Οσο για τα γελια ναι,δεν εχω δει πολυ Naruto αλλα παντα αν και βαζω αρκετα σημεια του Naruto πιο πανω απ το OP,σε πλακες το εχει το op πιστευω...μερικες φασεις ειναι απλα απαιχτες και χαιρομαι που συμφωνεις!! [τελικα δεν την ειπες misa την εταιρα στο προφιλ της,αλλα δεν πειραζει γιατι δεν εχει πληκτρολογιο και δεν εχει πλακα αν δεν μπορει να απαντησει,αρα ας περιμενουμε να παρει καινουριο και μετα [B]ΘΑ[/B] το κανεις ομως εεε???:blingeye2::P] Η φωτο που εχω στο προφιλ μου ειναι καθαρα fanmade και απ οσο ξερω τουλαχιστον δεν υπαρχει αντιστοιχο επεισοδιο αλλα υπαρχουν μερικα παρα πολυ καλα specials,ειδικα το 4ο που στο συστηνο ανεπιφυλακτα για γελια,ειναι στην αρχαια ιαπωνια και ολοι εκει εχουν διαφορετικους ρολους[πχ ο luffy αστυνομικος,ο zoro μοναχος κλπ] και δεν εχει spoilers μην ανυσηχεις..πολυ γελιο[το Naniiiii του Buggy απαιχτο!!XDD]...αν το θες εχω link για rmvb μορφη;) Χαιρομαι που παραμενεις zorofan παντως,ετσι,παντα ετσι,cause he is mr.cool!!^^ [nosebleed να βλεπω!!:nbleed:] Ναι και για τις πλακες δικιο εχεις,αυτα που μιμουνται καποιον ειναι απ τα αγαπημενα μου,οπως ο luffy που εκανε τον sanji στην arabasta και ο usopp που εκανε τον crocodileXDD...πιο κει στην skypiea να δεις πλακες!! {εκει που o Luffy μιμειται τον Zoro ή το spell του Usopp:'D...καλα και το τραγουδι του Luffy κορυφη!!} [που εχεις φτασει ειπαμε btw??:hmmm:] Πωωω κι αυτη η αρενα,μου την ειπε και ο GK και καταλαβα οτι ειναι ενα ειδος online rpg...ξερω οτι ειναι ωραια αυτα αλλα μακρια απο μενα,θελουν πολυ χρονο αν θες να εισαι ο πρωτος{και παντα θελω να ειμαι!!} και γι αυτο κρατηθηκα μακρια απο τοσα που μου προτειναν φιλοι μου,οπως l2 και wow!!!:nanana: Αυτα piu-chan λοιπον,καλο ξεκινημα με τα μαθηματα αν ξεκινας κι εσυ[εγω ξεκιναω αυριο:deadga6:] και τα λεμε τακτικα στο forum:tensai::wooi2:
Σεπ 22 2008 03:01
Φωτογραφία

Zoro → Scorpion

Κι εγω τα ιδια,αυριο ξεκιναω μαθηματα:deadga6: Καλο ξεκινημα και σενα λοιπον και χαιρομαι που σου αρεσε το ava μου:wooi2:
Σεπ 22 2008 02:48
Φωτογραφία

Scorpion → Zoro

πολυ ωραιο αβαταρ Ζορο.Τωρα το ειδα ,δυστυχως τελειωσε το καλοκαιρι και αρχισε το διαβασμα ετσι δεν εχω πολυ χρονο για internet:nanana::nanana::nanana:.
Σεπ 21 2008 20:40
Φωτογραφία

tsintori → Zoro

Lol πολύ καλό.....
Σεπ 21 2008 19:40
Φωτογραφία

Zoro → Umi no Ossan

URUSEEEEEEE papa-doulis!!!XDDD Λειπει και η misa-chan μου και δεν εχω τι να κανω στο φορουμ,αυριο ξεκιναω και μαθηματα και ειμαι πολυ low:uhh:....τεσπα το παιρνω αποφαση,την κανω για monster:run:
Σεπ 21 2008 16:58
Φωτογραφία

Umi no Ossan → Zoro

ΧΑΧΑΧΑ !!!! Κ για την ευθεια χαρτη θελει !!!!
Σεπ 21 2008 16:57
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Χεχε παντως βλεπω συμφωνεις με μενα επιτελους!!! Και γω πιστευω οτι στο τελος θα τα θεωρησω ισαξια γιατι και τα 2 υπερτερουν και υστερουν σε διαφορετικους τομεις....αντε να δω και bleach αργοτερα!! {αλλα για την ωρα monster!!} BB then my friend!^^
Σεπ 21 2008 16:43
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

[B][in a few words naruto>>op now???!!] [/B]Urusse Baka marimo..xD I Never Said That,OP still rocks Asss,, Although the same does Naruto,F#ck Monster,Watch Naruto oeooooo..xd
Σεπ 21 2008 16:35
Φωτογραφία

Zoro → tsintori

Ειναι ο sanji που μαθαινει στον zoro να προσανατολιζεται,στον πινακα εχει ενα start και εντελως ευθεια ενα finish για να μην χανεται ο zoro!!XDD Ναι εξεταστικη τελος,αλλα απο αυριο ξεκιναω μαθηματα:deadga6:
Σεπ 21 2008 16:35
Φωτογραφία

tsintori → Zoro

Χμ η profile pic σου τι ακριβώς δείχνει. Τέλειωσες την εξεταστική btw;
Σεπ 21 2008 16:23
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

[B][I]Λοιπον αυτην την απαντηση την εδωσα πριν απο κατι μηνες οτα αρχισα και τις 3ς σειρες μαζι,αλλα τωρα χαλαρα διαλεγω Ninja,its simply awesomeeeeeeeeeeeeee..... επισης Naruto τρελο καψιμο,παρρα πολυ φοβερο Anime,and i regret for not believing in the past that it rocks... [/I][/B]So adios to the kaizoku life of the great cap'n GkLopp-sama??? Now u are a shinobi then??? [in a few words naruto>>op now???!!]
Σεπ 21 2008 16:12
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Καλαααααα,εισαι κι εσυ σε φαση Usopp-Water 7,I see...εγω ενα γεια ειπα μονο να πεις αλλα as u wish......u'll come back someday!!^^ Cya!:)
Σεπ 21 2008 16:01
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Xmmm, I See... Μπα δεν νομιζω να ξαναπερασω ποτε ξανα απο εκει...
Σεπ 21 2008 15:57
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

[B][I] αντε παω να αλλαξω avi sig,δεν μου πολυαρεσει αυτη,παω να βρω καμμια naruto..xD [/I][/B]LoL LoL LoooooLLLL:hahaha: και φοβοσουν μην παω εγω στην "αλλη μερια"...παει σε χασαμε!!XDDD Καλα το naruto θα το συνεχισω μην ανυσηχεις ρε,δεν ειπα ποτε οτι το παραταω,ακομη μ'ενδιαφερει η ιστορια και το monster που θα παει,θα τελειωσει!!XPP Παντως μιας και εστω τα σαββατοκυριακα θα μπαινεις περνα μια οποτε μπορεσεις απ το αλλο στεκι να πεις ενα γεια ρεεε!!![not msn!!] Τα λεμε λοιπον dear narutard!!!^^
Σεπ 21 2008 15:56