Community Status Updates
Zoro → jimmare
Ναι ειχα μια δουλιτσα και αναγκαστηκα να λειψω για λιγο...αλλα με εχετε συνηθισει τοσο πολυ online που λιγο αν λειψω φαινετε παραξενο ε??:hahaha:
Sep 22 2008 16:32
Zoro → evaofadawn
Κι αλλη καμενη με το Desu Noto βλεπω και χαιρομαι >_<
Respect στο post σου στο θρεντ,συμφωνω σε γενικες γραμμες μαζι σου οτι η σειρα τα σπαει,παρα τις ατελειες της^^
Εγω{και καποια αλλη} εχω επισης μεγαλο καψιμο με την σειρα,αν τσεκαρεις μερικες σελιδες πιο πισω θα δεις μερικες {ατελειωτεςXD} αναλυσεις που ειχα κανει παλια!!
Περαν αυτων μια τελικη ερωτηση:Μisa fan ή hater??:P
[μην με παρεξηγεις κανω την ιδια σε ολους τους καμενους της σειρας!!χαρη σ'αυτη την συζητηση γνωρισα πολλα ατομα εδω στο φορουμ...]
Sep 22 2008 16:28
RiDeLub → Zoro
Ουστ second mate.
Your captain is imba.
Respect στον Mugiwara ρεεεεεεε :bleh:
Sep 22 2008 14:31
Zoro → RiDeLub
Μπα δεν εχω τι να απαντησω,τα παμε ολα:P
Μονο διορθωνω,ο Ζοro θα ρθει να τους πλακωσει ολους!!:hahaha:
Sep 22 2008 14:28
GkLoc → Zoro
Aσε Ασε,εψαχνα για 40 λεπτα περιπου στο photobucket,ανοιξα 145 σελιδες για να βρω αυτες τις λιγες,ειναι πολυ δυσευρετος ο π@#στης
Sep 22 2008 14:11
Zoro → GkLoc
Ρε GK που τις βρηκες ολες αυτες τις Franky εικονες??:hahaha:
Respect:nod::respect:
Sep 22 2008 14:09
RiDeLub → Zoro
Μπορείς να το πεις και έτσι :P.
Θα κάνω οτιδήποτε καλό για το OP....
Sep 22 2008 14:04
Zoro → Anelis
ZOMFG:oo:
Ακομη και παλια που ημουν πολυ καμενος με τις ταινιες{τωρα τις παρατησα προσωρινα μονο για τα ανιμανγκα} δεν ημουν ΤΟΣΟ καμενος.....
I bow to u sensei!:nod:
Sep 22 2008 12:48
Anelis → Zoro
ειμαι απελπιστικα καμμενη με τις ταινιες ~πιο πολυ απ οτι με ανιμε και μανγκα..~
σε καποια φαση οι φιλοι μου ειχαν τσαντιστει γτ καθε φορα που τους εβλεπα τους εβαζα να δουνε και καινουργια ταινια...
Sep 22 2008 12:45
Zoro → Anelis
Καλα ρε μα ΠΟΣΟ καμμενη με τις ταινιες εισαι??:hahaha:{11 φορες λεει!!}
Μπορει να μην ασχολουμε πολυ με το θρεντ πια{και με ταινιες γενικως!!},αλλα τουλαχιστον ξερω οτι ειναι σε καλα χερια...τα 2 νεα entries{εσυ και η mono} ειναι ανταξια να συνεχισουν το εργο μου στο θρεντ!!!:riiight:
Sep 22 2008 12:40
Zoro → Radagast
Ναι τελικα μου βαλανε internet νωριτερα{για κακη σου τυχη:hahaha:}
Λοιπον η σειρα μ'αρεσει αρκετα και εχω καει,αν και εχω 1-2 παραπονακια που αφορουν τον ρεαλισμο της,αλλα θα τα γραψω αργοτερα στο θρεντ μαζι με συνολικες εντυπωσεις...
Οσο αφορα υποτιτλους,χεχε βλεπεις τα βλεπω σε rmvb που ηδη βρισκονται δυσκολα{αλλα για την ποιοτητα και τον χωρο που διατηρουν αξιζουν για μενα!} και ετσι αλλα ειναι απο anikraze και αλλα οχι{δεν θυμαμαι πως λεγεται το αλλο group}αλλα μεχρι τωρα μου φαινετε μια χαρα τα καταλαβα ολα..μονο ενα πραγμα δεν πολυκαταλαβα{που και που και μερικα αλλα,αλλα ειναι μικροπραγματα,το γενικο νοημα το χω πιασει} και το ρωτησα στο thread,αλλα δεν μου απαντησε κανεις...αν μπορεις τσεκαρε το μπας και θυμασαι το σκηνικο;)
Τελος,εξετασεις πως πανε??Στρωθηκες??
Τα λεμε λοιπον καμμενε^^
Sep 22 2008 12:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed