Community Status Updates
endless_inspiration → Zoro
τελειωσα το Berserk!!!!
τι να πω.........αριστουργημα!!!
απο το σχεδιο μεχρι την ιστορια και τους χαρακτηρες ...πορωση!!!
που να βρεις σαν αυτο;;;;;
Υ.Γ. θελω και αλλο!!!:(
Υ.Γ.2. Griffith hater here!!!!!!!!
Feb 19 2009 14:28
Anelis → Zoro
[B]*eats cookie and then stabs zoro in the eye with a hot potato*[/B]
Feb 18 2009 20:27
Zoro → Anelis
ούγκουυυυυ,τα κατάλαβα όλα βρε,διάλεξες ρόμπιν γιατί είναι η αγαπημένη μου...μην ντρέπεσαι...χαίρομαι :ureshii:
[I][B]*here,have a cookie* :3[/B][/I]
Feb 18 2009 17:24
Anelis → Zoro
hahaha υπερπροστατευτικός με το θρεντ σου!
όχι ρε δεν ήθελα να στο σπαμάρω, κανονικά απάντησα
οκ υπερεκτιμημένη η σειρά αλλά hater δεν είμαι
απλά απ΄όσα eps είχα δει όταν το παρακολουθούσα προτιμούσα τη robin chwan (άσε που η άλλη η Nami πάντα μου έσπαγε τα νεύρα)
Feb 18 2009 14:13
Zoro → Anelis
τι robin-samaaaaa,από πότε είσαι OP fan κι εσύ;:hmmm:
για χέητερ σε θυμόμουν...
ελπίζω να μην τρόλλαρες το θρέντ μου γιατί θα σε πάρει ο δί....ας.:roar:
Feb 18 2009 09:59
Ame Warashi → Zoro
τι jaya καλέ???? τελείωσα το thriller bark,και έχω διαβάσει λίγο παρακάτω...Έχω δει τη μάχη με ace και μ' άρεσε πολυ...νταξ είναι δυνατόσ αλλά όχι και παντοδύναμος,και πιστεύω ότι έχει γαμάτη δύναμη αλλά τουλάχιστον σε όσα έχω δει δεν την αξιοποιεί όσο θα μπορούσε...κ φυσικά δε τονε λες και αιν στάιν!!! :P Ας πούμε ότι απλά δεν με πείθει για κακός,όσο και να προσπαθεί... ( ναι ναι τον λατρεύω! :P)
Feb 17 2009 17:36
Zoro → Ame Warashi
Τι σάπιος και ηλίθιος μου λες;:oo:
Μια χαρά δυνατός και πονηρός είναι για τα δεδομένα της σειράς,άσχετα που είναι πατσοκοιλιάς και χαζογελάει...να υποθέσω ότι είσαι στο σημείο που τον πρωτοσυνάντησαν στην Jaya?(πριν την Skypiea δλδ)
Εκεί όντως δεν φαινόταν τρομερός,αλλά αφού τον δεις να τα βάζει με τον Ace θα καταλάβεις τι εστί BB.:P
Που έχεις φτάσει τελικά δλδ;
Feb 17 2009 16:35
Ame Warashi → Zoro
ναι αλλά ultimate evil και ηλίθιος δεν πάνε μαζί! :P ναι,φακελώνω τα post σου ένα -ένα! :P Απλά κοίταγα εντελώς τυχαία το forum του manga (μη σου περάσει από το μυαλό ότι έψαχνα πάλι spoiler,ποτέέέ :P) και βρήκα αυτό με το top 5...Ας μην είχε την καλή-τσάτσικη δύναμη και θα σου λεγα...δε ξέρω αν βελτιώνεται παρακάτω αλλά μέχρι εκεί που είμαι εγώ είναι σάπιος!!!!! :P
Feb 17 2009 15:59
Zoro → Ame Warashi
Που τον θυμήθηκες αυτόν;:hahaha:
Κατασκοπεύεις τα posts μου;:oo:
(ήταν και παμπάλαιο εκείνο)
Βασικά αναφερόμουν κυρίως στην εμφάνιση που είχε στην εικόνα που έβαλα,μου φάνηκε αρκετά creepy:P,αλλά και γενικώς,για τα δεδομένα της σειράς(shounen όπου δεν πεθαίνει σχεδόν κανείς),μια χαρά διαβολικός μου φαίνετε,as ultimately evil as someone in one piece can be.:P
Αυτά βασικά...απαντήση στο πμ λέητερ...τα λέμε.:gotit:
Feb 17 2009 15:53
Ame Warashi → Zoro
έχω να διαφωνήσω σε κάτι μαζί σου! :P ultimate evil o blackbead??? κακός ναι,μεθοδικός ίσως,αλλά είναι ηλίθιος!!!! :P
Feb 17 2009 15:46
Robin → Zoro
Καλά, τρέλα η φωτό σου ^^ Και καλά, δες τι ώρα θυμήθηκα το μήνυμα.... >.> Θα σου γράψω ΤΩΡΑ!!! :D
Feb 17 2009 06:03
tsintori → Zoro
lol δεν μου πέρασε καθόλου ότι είναι ο marimo.
Γιατί θα τα ξαναπιάσεις απ' το Μάρτη;
naruto να το τελειώσεις!!!!!!!!!!
Feb 16 2009 11:31
endless_inspiration → Zoro
καλα το maria holic ειναι καφρικο!!!
ειδα και το δευτερο επ................
berserk ειμαι στον 290 τομο(αν και εχω να το συνεχισω μια εβδομαδα περιπου:p)
οταν το τελειωσω θα σε ενημερωσω!!!
Feb 16 2009 10:21
Zoro → endless_inspiration
Ένα από τα ίδια,λίγα anime είδα τελευταία,θέλω να ξανακαώ το Μάρτη,Μαρία Χόλικ ρούλζ.
Όσο για την τελευταία πρόταση:>_________>
Καλή Συνέχεια σε όλα λοιπόν,τα λέμε!:bye:
υγ:ενημερωνέ με πως πάει το Berserk που και που.:)
Feb 16 2009 01:10
Mad_Hatter → Zoro
yup o luffy ειναι κλασσης ανωτερος απο τους naruto-ichigo.Ο ενας ειναι μια αδελφη που κυνηγαει τον sasuke και ο αλλος ειναι παντελως αχρηστος και ανικανος για ολλα(Απο την αρχη της σειρας εχει φαει ξυλο περισσοτερες φορες απο οσσες εχουν φαει naruto+luffy μαζι).
O Aokiji ειναι Respect επειδη αφησε την robin και ton luffy και ειναι και τουμπανος.
And one more time naruto>one piece>>>>>bleach
Feb 15 2009 21:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed