Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → Lucy-Nyu

Υποτίθεται ότι, αν και προσωπικά όπως τα λες, τα μηνύματα αυτά είναι και δημόσια... οπότε χαλάνε το image του forum. [SIZE=1] (μην νομίζεις, κι εγώ έτσι ήμουν αρχικά, ήθελα greeklish όπως γράφω στο msn, αλλά τελικά συνήθισα τα ελληνικά και παρατήρησα ότι όντως δίνουν μια πιο ωραία εικόνα στα posts... μέχρι και τόνους έφτασα να βάζω τρομάρα μου... )[/SIZE] Τσου, πρώτη φορά ακούω γι' αυτό το one piece.gr... δεν ήξερα ότι υπήρχαν τόσοι πολλοί opκαμμένοι ώστε να έχουμε και δικό μας forum :hahaha:, θα του ρίξω μια ματιά. ;p Τι το ιδιαίτερο έχει πάντως, και λες κανένα δεν συγκρίνεται με αυτό; Arabasta για μένα ήταν το πρώτο "καλό" arc της σειράς (μετά τον Arlong), με την έννοια ότι η ιστορία, οι εχθροί και οι πληροφορίες που πήραμε, όλα ανέβηκαν ένα βήμα πιο πάνω! Εκεί που εξασθενούσε το ενδιαφέρον μου για την σειρά, ξαφνικά ξεκίνησε δυναμικά και συνεχίστηκε ως τώρα! Ωστόσο τα arcs που ακολούθησαν για μένα είναι όλα τους ασύγκριτα καλύτερα... με εξαίρεση το Thriller Bark που, αν και είχε τις καλές στιγμές του, σαν σύνολο δεν ήταν εξίσου καλό όσο τα προηγούμενα... ωστόσο Skypiea, CP9 και το τωρινό Shabondy είναι για μένα ότι καλύτερο έχει προσφέρει η σειρά ως τώρα! :drink:
Μάι 30 2009 00:26
Φωτογραφία

Lucy-Nyu → Zoro

aαααα δν περιμενα να υπαρχει προβλημα με τα βμ.πως κι ετσι?αυτα ειναι προσωπικα μηνυματα ουσιαστικα δν εχει μεγαλη σημασια αν ειναι γκρικλισ.γενικα στ ποστ ελληνικα γραφω παντως. αμαν κανενα αλλο φορουμ δν συγκρινεται με το onepiece.gr εισαι κι εσυ εκει??? παντως κι εμενα μου ελειψαν τα χαλαρα επεισοδια με την ενοια του οτι δν επικρατουσε πανικος. παντως αγαπημενο μου αρκ ειναι αραμπαστα:Ρ και σιπιναιν
Μάι 30 2009 00:15
Φωτογραφία

Zoro → Lucy-Nyu

... γιατί δεν διαβάζω το manga[B]*[/B], όχι το anime. :P Τι ποια γεγονότα καλέ; Rayleigh, Kizaru, Supernovas, Pacifista... τελευταία το OP είναι τίγκα (για τα δεδομένα του Oda πάντα) στις εκπλήξεις, και όχι μόνο... αν και για μένα απουσιάζει περισσότερο η ξεγνοιασιά και αίσθηση περιπέτειας που είχαμε στα πρώτα eps, από την άλλη ιστορία και ανατροπές είναι όσο καλές όσο ποτέ στο τωρινό chapter για μένα... άντε το CP9 συγκρίνεται μόνο! Οπότε επόμενο ήταν να μαζευτεί αρκετός κόσμος γύρω του... απόδειξη το latest episode thread! ;p Ναι είδα ότι ήδη με κάποιους γνωρίζεσαι, οπότε φαντάστηκα ότι παίζει κάτι παρόμοιο... μόνο μια συμβουλή: μην γράφεις καθόλου με greeklish, ούτε στα vms, γιατί απαγορεύεται και εδώ και θα την ακούσεις αργά ή γρήγορα από κάποιον mod. ;) Well, υπομονή λοιπόν... σε 3 μέρες έχουμε νέο ep!!! :drink: [SIZE=1]αυτή η υπομονή είναι που θα με σκοτώσει κάποια μέρα... το manga πάντως δεν το αγγίζω! :zetsubou:[/SIZE]
Μάι 30 2009 00:08
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Χεχε πίστεψέ με δεν είσαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που με σπρώχνει να ξαναρχίσω το manga... (μέχρι και pm μου 'χαν στείλει όπου μου 'λεγαν μερικά "καλά" γεγονότα για να το ξαναρχίσω! :hahaha:), αλλά εγώ βράχος, το πήρα απόφαση ότι, πέρα από κάνα spoiler που τρώω εδώ κι εκεί, δεν πρόκειται να το ξανακουμπήσω... άντε λίγο στο τέλος, αν δεν αντέξω και θέλω να δω πως τελειώνει... αλλά μιλάμε για πολύυυυ μέλλον ακόμη! :P Θα κάνω το ανάποδο λοιπόν, σου προτείνω να το κόψεις!!! :hahaha:
Μάι 30 2009 00:01
Φωτογραφία

Lucy-Nyu → Zoro

btw eida pou les to yati dn diavazeis to anime kai gw yauto to logo to stamathsa
Μάι 29 2009 23:50
Φωτογραφία

Lucy-Nyu → Zoro

Χαίρομαι που το κοινό του OP αυξάνεται πάντως... με τα τελευταία γεγονότα μάλλον ήταν επόμενο! ΥΓ: OK η Boa, αλλά της άλλης το nick βρήκες να επιλέξεις; Στην Lucy αναφέρομαι... απ' τους πιο μισητούς μου γυναικείους χαρακτήρες! :smokingg: 1ον ποια γεγονοτα?ενιγουει ειμαι παλιο ανιμεακι και εμπαινα συχνα στο φορουμ να διαβζω αποψεις αλλα παντα βαριομουν να γραψω.επιτελους το αποφασησα. η λουσι μαρεσει δν με τρελαινει απλα ειναι παρανοικο το κονσεπτ του ελφεν λιντ.εβαλα αυτο το ονομα γιατι το εχω και σε ενα αλλο φορουμ το onepiece.gr οποτε να με βρουν ευκολα καποια απτα παιδια
Μάι 29 2009 23:35
Φωτογραφία

Zoro → Lucy-Nyu

Oi, that was dirty! :oo: ... σε αυτό με τις 2 εικόνες αναφέρομαι... ειδικά η πρώτη ήταν... :nbleed: absodcjdpfvdspvj [B]*slaps himself to reality*[/B] Ποιόν πάω να κοροϊδέψω... όσες και να βγουν, όσο καλές κι αν είναι, για μένα θα 'ναι πάντα μετά την Robin-chwan! :bleh: Την Boa βέβαια πρέπει να την δω ακόμη, μιας και δεν διαβάζω το manga και μόνο σε εικόνες την έχω πετύχει (damn, mind your spoilers... όπως αυτό με το καράβι πριν :frozen:) και ήδη από τώρα μ' αρέσει αρκετά (:nbleed:), αλλά αμφιβάλλω αν θα φτάσει την waifu μου! ;) Κι εσύ τα ίδια δηλαδή... κι εγώ σαν τελείωσα το anime πέρισυ (ήμουν αρχές thriller bark) δεν άντεξα και ξεκίνησα το manga... μια οδύσσεια για να το σταματήσω, όλο έλεγα ότι θα το κάνω, αλλά τίποτα... τελικά τα κατάφερα στο chapter 500, όταν πρωτοεμφανίστηκε ο Rayleigh... εφοδιάστηκα με υπομονή και επιτέλους μετά από ένα χρόνο βλέπω το anime χωρίς spoilers! Χαίρομαι που το κοινό του OP αυξάνεται πάντως... με τα τελευταία γεγονότα μάλλον ήταν επόμενο! ΥΓ: OK η Boa, αλλά της άλλης το nick βρήκες να επιλέξεις; Στην Lucy αναφέρομαι... απ' τους πιο μισητούς μου γυναικείους χαρακτήρες! :smokingg:
Μάι 29 2009 23:27
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

εγω παντως σου λεω να αρχισεις και μανγκα. τα σπαει η συνεχεια... (ναι, καλα καταλαβες, εχω ηδη φτασει στο πιο προσφατο τσαπτερ). δε λεει να περιμενεις τοσο καιρο να δεις τη συνεχεια (εχοντας και τα ρημαδια τα φιλλερ που φυτρωνουν εκει που δεν τα σπερνουν) ενω υπαρχει ηδη στο μανγκα. (αν και μου αρεσει κι εμενα πιο πολυ το ανιμ, αλλα δεν μπορω να αντισταθω στον πειρασμο του επομενου επεισοδειου/τσαπερ)
Μάι 29 2009 23:21
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Damn, περνάς στο manga κιόλας δλδ! :oo: ... αυτό θα πει πόρωση! :congrats: Εγώ σταμάτησα να διαβάζω το manga βασικά, γιατί προτιμώ το anime και δεν ήθελα να ξέρω τι γίνεται... ήθελα να το βλέπω όπως όταν το ξεκίνησα, χωρίς πολλά spoilers... πάντως για να ξέρεις, βγαίνει κάθε Παρασκευή το νέο chapter ολοκληρωμένο, αν και οι πρώτες spoiler εικόνες ξεκινούν μερικές μέρες νωρίτερα... μετά θέλει και λίγο καιρό για να μεταφραστεί απ' όσο θυμάμαι, αλλά συνήθως αυτό γίνεται αμέσως, όχι όπως στο anime. Καλό ξεκίνημα λοιπόν... και καλή πόρωση! :P [SIZE=1]και ναι, Zoro ftw!!![/SIZE]
Μάι 29 2009 22:44
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

ναι, καλα καταλαβες ειμαι φαν της σειρας και μαλιστα εχουμε τον ιδιο αγαπημενο χαρακτηρα (zoro ftw ;)). οταν εκανα το συγκεκριμενο ποστ ημουν ακομα στο skypiea arc (το οποιο βαρεθηκα του θανατα...) αλλα τωρα εχω φτασει στα 401 επ και απο αυριο θα μπορω να ποσταρω στο latest chapter. btw εχω κι εγω μια ερωτηση: καθε ποτε βγαινει καινουριο τσαπτερ γιατι βαριεμαι να τσεκαρω καθε μερα.
Μάι 29 2009 15:28
Φωτογραφία

Lucy-Nyu → Zoro

[SPOILER][IMG]http://i282.photobucket.com/albums/kk277/Energy_of_the_Tiger/Naruto/By%20Lily/niceearings.jpg[/IMG][/SPOILER] [SPOILER][IMG]http://i41.photobucket.com/albums/e286/sontoriginyu/One%20Piece/The%20Girls%20of%20One%20Piece/Boa_Hancock_by_iurypadilha.jpg[/IMG][/SPOILER]
Μάι 29 2009 14:23
Φωτογραφία

Lucy-Nyu → Zoro

a oxi kamia san thn hancock,h nami einai polu xuma,san adras ena praga,h robin einai polu sobarh se oria upervolhs kai h vivi einai mizerh(vevaia san xarakthres enoeite pws maresoun,dn uparxei kati p na mh maresei st one piece) to manga to exw parathsei..exw ftasei se ena chapter pou h boa dinei sto luffy t karavi ths...kapoia stigmh 8a sunexisw to anime eimai sth fash ena episodeio th bdomada edw kai xrono sxedon,isws kai parapanw
Μάι 29 2009 11:54
Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

Nice list... ας συμφωνήσω... (τον Ray τον πάω πολύ κι εγώ, ήδη από τώρα!) ... και ας προσθέσω Buggy, φοβερά αστείος χαρακτήρας (το Naniiiii που λέει επικό XD ... στην Loguetown είχα λιώσει όταν έψαχνε τον Luffy... απ' όσα ακούω ξαναεμφανίστηκε και στο manga) και Garp (που ήδη ανέφερα), άλλος epic αστείος χαρακτήρας. Οι 2 τους είναι απ' αυτούς που με κάνουν να γελάω πιο πολύ όταν τους βλέπω... σπάνια εμφανίζονται μεν, αλλά έχουν καλά αστεία... χωρίς αυτούς ευτυχώς έχουμε Luffy, Zoro, Nami, Sanji και Usopp να αναπληρώνουν... τα αστεία των Chopper, Franky και Brook βασίζονται υπερβολικά στο ίδιο pattern δυστυχώς και τα βαριέμαι πια ("μην με λέτε kawai αλλά μ' αρέσει" και "χρειαζόμαστε γιατρό... α, ναι εγώ είμαι αυτός", "Supaaa" και "χτύπησα το τάδε όργανο, αλλά δεν έχω όργανα" :P). :frozen:
Μάι 29 2009 02:25
Φωτογραφία

Zoro → Lucy-Nyu

[quote=Lucy-Nyu;313646]δεν μπηκα καν στο κοπο να ψηφισω...υπαρχουν πολυ πιο ωραιες απαυτες...οπως η Nojiko η Conis η Kalifa και φυσικα η μοναδικη BOA HANCOCK :nbleed:[/quote][spoiler][IMG]http://fc03.deviantart.com/fs42/i/2009/119/c/c/Nico_robin__One_piece__by_diabolumberto.jpg[/IMG][/spoiler]Srsly, είναι όλες αυτές πιο καλές απ' την θεά στην εικόνα; :bleh: Btw, νέο αίμα βλέπω στο γυναικείο OP κοινό... αυξανόσαστε... a big welcome! :D Που βρίσκεσαι στην σειρά; (για να ξέρεις την Boa υποθέτω manga reader... )
Μάι 29 2009 02:11
Φωτογραφία

Mad_Hatter → Zoro

faves ε?Shanks-aokiji ειναι respect, lucci ηταν επισης φοβερος ο luffy με κανει να γελαω, η boa επισης πολυ καλη, rayleight και ενας αλλος μου αρεσει τωρα τελευταια απο το manga που με κανει και να γελαω τρελα και ειναι σωστος χαρακτηρας. Ο ace ειναι απλα ο cool μεγαλος αδερφος, nothing more, nothing less.Σα χαρακτηρας μπροστα σε ολλους τους χαρακτηρες που εχει φιαξει ο oda μου φαινετε μικρος. Ο γερακης ειναι τουμπανος μεν και coοl, αλλα δεν εχει δειξει τιποτα το ιδιαιτερο απο αποψη χαρακτηρα.
Μάι 29 2009 02:09