Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → 6Greed9

Στην αναμονή, αυτό το έχεις δει; [URL]http://www.vimeo.com/2740962[/URL] Sorry αν τυχόν στο έχω ξαναδώσει κάποια άλλη στιγμή, κυριολεκτικά το έχω δώσει σε όλους και ξεχνιέμαι! XD
Sep 28 2010 04:07
Photo

6Greed9 → Zoro

θελουμε reboot εννοειται! με ολα τα στοιχεια ομως του manga μεσα,οχι ********... βεβαια δεν ξερουμε αν θα ειναι κανονικη σειρα η OVA... ανυπομονω για περισσοτερες πληροφοριες,κανενα trailerακι κλπ να παθουμε καμια κριση!
Sep 28 2010 04:04
Photo

Zoro → 6Greed9

2-3 χρονάκια sounds just fine, άντε να παίρνει παράδειγμα και κάνας Μιούρας. :P [S]Νέο Berserk-effin-anime?! Πούντο, link? Πριν αρκετό καιρό ξέρω υπήρχαν συζητήσεις για 2η season, αλλά πριν κάνα εξάμηνο ο Miura είπε ότι τελικά δεν θα υπάρξει anime... τι έγινε τελικά;[/S] Άσε, το βρήκα στο ANN! Πω, μιλάμε για κοσμοανατρεπτικό γεγονός! Πάντως βρήκες πουθενά αν θα είναι συνέχεια ή reboot; Ευελπιστώ πολύ στο 2ο για να έχουμε και Puck και νέο σχέδιο/animation/soundtrack, αλλά ευχαριστιέμαι και με το πρώτο!
Sep 28 2010 03:58
Photo

6Greed9 → Zoro

προσωπικα για μενα η πρωτη φαση,τα πρωτα 20 vol. δηλαδη περιπου,ειναι απιαστα. Δεν βρηκα μετριο σημειο,πραγματικα τα ρουφηξα,μιλαμε για κολλημα. απο τα πιο εθιστικα manga εβερ χαλαρα... μετα κανει μια μικρη κοιλιτσα αλλα δεν λειπουν και οι καλες στιγμες,και τωρα στην 3η φαση οσο εχω διαβασει all hell breaks loose,δεν μπορω να στο περιγραψω ακριβως:P παντως 2-3 χρονακια ακομα μπορει ανετα να το κρατησει μεχρι να τελειωσει πιστευω. πιστευω εμαθες για το νεο berserk anime... =D
Sep 28 2010 03:39
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Λοιπόν.... [SPOILER][IMG]http://img440.imageshack.us/img440/5043/happybirthday2.jpg[/IMG] [COLOR=Magenta][B]HAPPY 15TH BIRTHDAY, OH MAI WAIFU!![/B][/COLOR] :hbd: :yahoo: :kyaaa:[/SPOILER] Επέστρεψες εσύ και χάθηκα εγώ, για μερικές μέρες... gomen για την αργοπορία οπότε, δεν είναι ότι το ξέχασα. :( [B]Welcome Back[/B] καταρχάς πάντως (where are my manners)!! Τι λέει, μόνιμη σύνδεση πια; Πείστηκαν οι γονείς; Ω ναι, για Robin set μην ανησυχείς, με το ξεκίνημα το νέου μήνα και την επιστροφή της αγαπημένης μας σειράς θα δεις αλλαγή και από μένα στο σετ... στο γνωστό που λέγαμε παλιά! Άργησα λίγο μεν να το βάλω, μιας και ήδη έδειξε το γεγονός αυτό στο anime πια και δεν θα έχει την ίδια φάση, αλλά το θεωρώ ωραίο nonetheless και οπότε πιστεύω θα το βάλω, έστω για λίγο. Την ίδια στιγμή περίμενε κι εσύ να δεις πως θα είναι η neo-Robin, ποιος ξέρει, πιθανώς δούμε καλές αλλαγές πάνω της και πετύχεις κάνα καλό coloring-fan art! Θα σε add-άρω αυτές της μέρες με το που σε πετύχω εδώ μέσα κιόλας. The times are A-changin', όπως έλεγε και ένας τίτλος από chapter και η αναμονή σχεδόν τελείωσε πια, λίγες μέρες ακόμα για νέο chap... stay tuned! :gotit:
Sep 28 2010 02:42
Photo

Zoro → Yuki-chan

Ο Kabutomaru ε; Χμμμ, θα έλεγα με το μέρος της εκδίκησης για την χαμένη αγάπη του (orochi-sama) και επομένως με όλους όσους είναι κατά του Sasuke. :P Ναι τα τελευταία του OP ήταν λίγο από τα ίδια και χωρίς πολύ suspense, αλλά πιστεύω ότι απλά προετοίμαζαν το έδαφος για το μέλλον (new world). Καλά για την Alma μην το δένεις και κόμπο ότι πεθαίνει (αν και πια half-akuma deceased zombie που ενεργοποίησε αυτοκαταστροφή είναι σχεδόν σίγουρο :p), αλλά έτσι και γίνει θα την παραδεχτώ την mangaka, θα δώσει αρκετή τραγικότητα στο θέμα... αν και τον Kanda και δεν θέλω και δεν τον βλέπω να πεθαίνει, θα τον δούμε αλλαγμένο μετά το arc κιόλας. Οπ, είσαι ήδη διαβασμένη στο FT δηλαδή, nice... χαίρομαι που σου άρεσε, πραγματικά σαν shonen το θεωρώ πολύ ευχάριστο και ανάλαφρο, ότι πρέπει συγκριτικά με τα άλλα "τέρατα". ^^ Άντε σε μερικές μέρες να δούμε και τι θα ξεφουρνίσει το neo-OP...
Sep 28 2010 01:52
Photo

Zoro → 6Greed9

Αυτό για την τελευταία φάση μου άρεσε, οπότε αν το αρχίσω κάποια στιγμή δεν θα χρειαστεί να περιμένω για πολύ κάθε φορά τουλ (ίσως και να έχει ήδη τελειώσει ως τότε). :P Δεν το αμφισβητώ ότι θα είναι πολύ καλό για horror/splatter και suspense, αλλά σαν αντοχή στον χρόνο πως είναι; Το λέω επειδή το Berserk, παρότι διατηρεί την συνολική του ποιότητα ακόμα και ως σήμερα, σαν τα πρώτα volumes δεν είναι.
Sep 28 2010 01:30
Photo

Zoro → Jorg

Rofl! Να υποθέσω βρήκε πάτο με το τέλος ε; Τελείωσε με δικό του άκυρο τρόπο ή απλά το άφησε ανοιχτό για μελλοντικό sequel, με άπειρα αναπάντητα ερωτήματα; Πάντως για να το σταμάτησαν ήδη υποθέτω δεν πρέπει να είχε ικανοποιητική τηλεθέαση (εκτός κι αν πλησίασε υπερβολικά το manga)... και σαν translation groups θυμάμαι όλο το ντρόπαραν διάφοροι. Οπότε δεν το προτείνεις το anime, ε; Btw από OP-Berserk πως πάμε; (και καλά να πάθεις που γέμισες vms, never mess with OPtards XD ... επίσης το "παιδί" λίγο πιο κάτω πρόκειται για τον ίδιο :p)
Sep 28 2010 01:13
Photo

Jorg → Zoro

Τώρα πια, με το τέλος του άνιμε στο 203ο επεισόδιο, μπορείς να αρχίσεις το μάνγκα του reborn, έχοντας παραπάνω λόγους που σε ώθησαν σε αυτή τη πράξη. :P
Sep 26 2010 21:31
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Λοιπον.... [spoiler] [B][SIZE=7][COLOR=#0000ff]I AM BACK!!!!![/COLOR][/SIZE][/B] [/spoiler] Για εικονα για το αλμπουμ εχω βρει 2-3. Θα το κταλαβεις οταν επιλεξω. Απο Bleach θα βαλω μια με την Matsumoto και τον Gin για να μην μεινει κανεις παραπονεμενος ^^ Set Robin θα βαλω οταν χρησιμοποιησω λιγο το τωρινο. Τη στιγμη μου το εβαλα σταματησε το Internet και δεν το χαρηκα (ειδικα αν σκεφτεις ποσον καιρο εγω και ο Scorpion ψαχναμε τις εικονες) Set Robin θα βαλω σε λιγο καιρο οταν θα την εχει δειξει και λιγο μετα το time skip. (1 μηνας χωρις ΟΡ. Τα νευρα μου...)
Sep 24 2010 22:30
Photo

6Greed9 → Zoro

ξεκινα οταν μπορεις Gantz,θα παθεις την πλακιτσα σου. θα εισαι συνεχεια στην τσιτα,παιζει να το διαβασεις και μονορουφι σε λιγες μερες...πορωση στο maximum... μαζι με berserk απο τα καλυτερα seinen που εχω διαβασει. ειδικα αυτα που γινονται στα τελευταια τσαπτερ δεν υπαρχουν,και βρισκεται στην τελευταια φαση δυστυχως! T____T
Sep 24 2010 14:33
Photo

Yuki-chan → Zoro

Εγώ απο παντα συμπαθουσα τον Ναρουτο....ποτε δεν μου αρεσε η Σακουρα....ο Σασουκε τρογεται...εχει λογους τουλαχιστον για να ειναι μησιτος....τελοσπαντον :canthelp:.....οντως εχει αρχισει να γινεται ενδιαφερον...το διαβαζω μανιακα... ^^ Η καινουρια μασκα του Μανταρα...εμ...λιγο αντιγραφη...αλλα ολλα οκ... Και εμενα θα μου λιψει η Κοναν:Crying2:....ο Καμπουτομαρου με πιανου μερος ειναι ? Ακομα δεν εχω καταλαβει:blurah5:.... Παντος και εγω οπως ολοι υποθετω...περιμενω την μαχη Ναρουτο-Σασουκε.....θα ειναι πιστευω η μονη μαζι με του Μανταρα-Ναρουτο που θα αξιζουν...^^:thatsit: Τα τελευταια του ΟΡ ηταν αρκετα καλα...αλλα δειχναν μονο τα ιδια...και εγω πιστευω οτι πρεπει να ανακαμψουν ολ αυτα τα εχ-πετυχημενα μανγκα....:smokingg: Εμενα το D.Gray Man με εκανε πανευτηχη:joyful:....η μανγκα-κα εκανε αυτα ακριβος που ειχα στο μυαλο μου... ^^ ....Για την Αλμα....(δυστηχος παιθενει ... :cry5:)Καταφερε βεβαια να με κανει φανατικη του Λαβι και του Κανδα... Τωρα για το Fairy Tail...το ειχα ακουστα...και ενας φιλος μου το συστησε πριν απο κανα μηνα... ^^ το επιασα και το διαβασα μονορουφι....:blush2:
Sep 24 2010 09:05
Photo

Zoro → 6Greed9

Ναι και αυτό είναι και η μεγαλύτερη βλακεία: να κάθεσαι να σκέφτεσαι και να ζωγραφίζεις τέτοια ωραία/έξυπνα σενάρια φαντασίας και μετά να κολλάς στο να βάζεις κάναν θάνατο/σκοτεινιά/σοβαρότητα παραπάνω, που είναι σχετικά εύκολα... damn Oda. Τουλ με τους 2 θανάτους το έσωσε κατά πολύ. :P Gantz όχι, δεν το έχω αρχίσει, αλλά ξέρω ήδη την ιστορία του και το έχω και κατεβάσει, κάποια στιγμή πρέπει να το πιάσω κι αυτό. Λατρεύω τα survival splatters. xp
Sep 24 2010 01:49
Photo

6Greed9 → Zoro

xax οντως. οπως ειπαμε,αν κρατουσε τη σοβαροτητα στα σημεια που πρεπει...κατα τη γνωμη μου αυτο και η σχετικη ευκολια αποδρασης ηταν τα ''μελανα'' του σημεια,δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο αυτη τη στιγμη. Gantz διαβαζεις? αλλο καψιμο και εκει!
Sep 24 2010 01:40
Photo

Zoro → 6Greed9

Ναι όντως δεν το εξήγησα καλά, με τον Kaku στην αρχή κι εμένα μου άρεσε πολύ, γενικά ο Kaku ήταν στυλάτος χαρακτήρας και τον πήγαινα... αλλά μετά πως καταλήξαμε σε καμηλοπάρδαλη που κάνει και break dance ούτε κι εγώ το ξέρω (oh, my eyes... ). :/ Και οι άλλες οι φάσεις που σταματούσε τα σπαθιά του Zoro με την μύτη του δεν βοήθησαν πολύ επίσης. Και με τον Jyabura τα ίδια... ρε γίνεται τώρα τοπ μυστικοί πράκτορες που μας έχουν πορώσει ως το τέλος να τσακώνονται μεταξύ τους και παραλίγο να τους ξεγελάσει και ο ίδιος ο Usopp στο να τσακωθούν; Έλεος με αυτά τα δήθεν αστειάκια στην μάχη, υποτίθεται προσπαθούσαν να σώσουν την Robin δλδ! Μόνο ο Lucci κράτησε ψηλά το ενδιαφέρον της μάχης. Α, το είδες; Ντάξει δεν το θεωρώ το αριστούργημα που πασάρεται, αλλά το βρήκα μια καλή μίξη sci-fi με μυστήριο με δράση... χώρια που σε κρατούσε σε εγρήγορση συνεχώς και εμένα αυτά μου αρκούν για μια καλή ταινία, που ερχόταν και κοντά στο matrix. ^^
Sep 24 2010 00:58