Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Loke

Εδώ και αρκετό καιρό ήθελα να το σχολιάσω (μην νομίσεις και ότι μου ξεφεύγουν κάτι τέτοια, kukuku), αλλά όλο ξεχνιόμουν. Από το profile του melkior: [QUOTE]ps. @ LOL at OP emissary, lexus[/QUOTE]Rofl, emissary, I like that title. Think I'll keep it for future reference. :D
Sep 17 2010 21:01
Photo

didimakia → Zoro

Χαχ you got me temeee :P Δεν σου δινω Credit ρε. Νιανιανιανια!
Sep 14 2010 00:16
Photo

Zoro → didimakia

[QUOTE=didimakia;426586]Kοιταξτε μια [URL="http://forum.onemanga.com/showpost.php?p=2089862&postcount=104"]αυτο[/URL] το link. Μια πληρης περιγραφη για την Boa Hancock που επισης δινει και στοιχεια οτι θα ειναι ο νεος mugiwara...[/QUOTE] Your post + your visit to Lord Leon's profile = ... σε κάποιον άρεσε το link μου; :orly: [SIZE=1](και κάνα credit δεν έβλαφτε... :twisted:)[/SIZE]
Sep 13 2010 20:29
Photo

Zoro → GkLoc

Τι μου θύμησες... κι εγώ κάποια στιγμή θέλω να ξαναδώ αυτό και το Z (ίσως και το GTp), να φρεσκαρίσω την μνήμη με τις epic στιγμές. :P Το δικό μου είναι από hunter x hunter και πρόκειται για τον αρχηγό μιας villain οργάνωσης, κάτι σαν τον Pain για τους Akatsuki. Κρίμα που ο mangaka κάνει άπειρα hiatuses και αργεί να τον δείξει όμως γιατί τελευταία ειδικά έγραψε ένα arc τόσο τέλειο που σπάνια έχω ξαναδεί σε shonen. Και glad you liked. ^^
Sep 10 2010 03:08
Photo

GkLoc → Zoro

χεχε...μιας και ξαναβλεπω το αγαπημενο Dragonball (1η σειρα) ειπε να φτιαξω ενα σετακι με τον επικο Kame-Sennin... :) Το δικο σου απο που ειναι,πολυ cool φαινεται :P
Sep 10 2010 01:47
Photo

Radagast → Zoro

Hahaha!!
Sep 09 2010 19:54
Photo

Zoro → Radagast

Μπαίνεις που μπαίνεις, άσε το ρουρούνι και πόσταρε σε κάνα ινσέψιον, ο κόσμος έχει ανάγκη την άποψή σου. :burningbe3:
Sep 09 2010 19:49
Photo

Zoro → Jorg

Καλά Luffy που χάνει θα χαρείς μπόλικο πιο κει, οπότε ας τον να νικάει προς το παρόν! :P Ναι o Usopp αν μη τι άλλο βγάζει καλές ατάκες ορισμένες στιγμές, είτε θα είναι αστείες είτε σοβαρές! Και για την seiyuu της Vivi πάλι ναι, να σκεφτείς ότι ένας από τους λόγους που από fave που την είχα όταν πρωτοεμφανίστηκε ως Miss Wednesday έπεσε αρκετά πιο κάτω ήταν αυτή η κλάψα που την έπιασε στο τέλος, με εκνεύρισε αρκετά... αλλά από την άλλη ήρθε η Robin στην θέση της οπότε παράπονο δεν είχα, equivalent exchange (ούτε καν βασικά, Robin is worth far more). :P Άντε έχεις ένα filler arc τώρα, μέτριο προς καλό, αν θες/προλαβαίνεις δες το και μετά πρόσω ολοταχώς για Skypiea! (όσο για το σπίτι καλά μωρέ γενικά, εξεταστική και άγιο πνεύμα XD)
Sep 09 2010 06:00
Photo

Jorg → Zoro

Όχι παίζουμε. :P Να πω την αλήθεια το όλο setting της ερήμου δεν με πολυενθουσίασε, άλλα δεν υπηρχε πρόβλημα. Η Robin είναι και γ@μώ τους χαρακτήρες. Από το 130 λογίκα θα μπει στο crew. Εσύ πες μου, πως τα περνάτε στο σπίτι? :P Η μάχη Zoro - Mr1 ήταν πόλυ ωραία. Στη μάχη Luffy - Croc πιστεύω το παρατράβηξε λίγο, μια φόρα να έχανε θα μου φαινόταν αρκετή. Κατά τα άλλα ήταν υπέροχη μάχη (κυρίως η 2η και μετά η 3η). Ο Sanji είναι τρομερά cool και οι Usopp και Chopper με έκαναν να γελάσω πολύ στη μάχη τους με τους χοντρούς. XD Έκει είπε και μια τρομερη άτακα που με έκανε να αλλάξω εντελώς γνώμη για αυτόν (εάν θυμάμαι καλά: There's a time when a man cannot run from a battle. And that's when his nakama's dreams are laughed at!) Αύτα τώρα, δεν μου έρχεται τίποτα άλλο. btw H seiyuu της Vivi ήταν τρομερή! Αν και μου την έσπαγε κάποιες φορές που φώναζε υπερβολικά πολύ (σε αυτό βασικά φταίει ο Oda), απόδιδε με τόση ρεαλιστηκότητα αυτά που έλεγε που, πραγματικά, δεν το πίστευα!
Sep 08 2010 23:20
Photo

Zoro → Jorg

Α, μα εσύ το προχώρησες πολύ! Έχεις σχεδόν δει το 1/4 του anime και πέρασες τα αρχικά επεισόδια που θεωρώ πιο βαρετά, έτσι, συνέχισε το έτσι! Εντυπώσεις από το όλο Arabasta arc οπότε; Εμφάνιση Robin, μάχες Zoro-Mr.1, Luffy-Croc (τις άλλες με Bon Clay, Mr.3 κλπ τις είχα βρει πιο βαρετές, γι' αυτό δεν τις ανέφερα) και η όλη παρουσίαση της ερήμου και του πολέμου και τα σχετικά δλδ πως σου φάνηκαν; Αν σου άρεσαν τότε πας ολοταχώς για το επόμενο arc, το Skypiea, που για μένα ήταν και λίγο καλύτερο και από το Arabasta σκέψου! Και ναι, ο αποχαιρετισμός τα έσπαγε, έχω και την εικόνα που κάνουν τα X στα χέρια τους για album pic!
Sep 08 2010 22:58
Photo

Jorg → Zoro

LOL! Είναι εκεί που οι Strawhats αποχαιρέτισαν την Vivi.
Sep 08 2010 22:43
Photo

Zoro → Jorg

Εμ... οκ, είμαι καμένος με την σειρά αλλά όχι σε επίπεδο να θυμάμαι τι έδειξε στο κάθε επεισόδιο αριθμητικά! Για θύμισέ μου λίγο τι έγινε... XD
Sep 08 2010 21:33
Photo

Jorg → Zoro

Μόλις είδα το 129 επεισόδιο του one piece! Τι να πω... συγκινήθηκα, χάρηκα, σηκώθηκα από την καρέκλα μου... Εύγε στον Oda!
Sep 08 2010 21:24
Photo

Zoro → GkLoc

Turtle Genius ftw, blast from the past! Epic set is epic! ~ boobies XD
Sep 08 2010 21:04
Photo

Zoro → Lord Leon

Indeed, την έχει κάνει υπερβολικά πολύ Luffy fangirl ο Oda τελευταία. Το καταλαβαίνω και το δέχομαι να βγάζει την kawai μορφή της όταν ο Luffy την αγκαλιάζει (Impel Down) ή της πιάνει το χέρι (Marineford), αλλά τελευταία πια και ένα γεια να της πει (κι ούτε καν τόσο μερικές φορές) αυτή επιβεβαιώνει το "όσο τις φτύνουν τόσο πιο πολύ κολλάνε". Κρίμα για το potential της δηλαδή. Anw, όπως και να 'χει ελπίζω πως θα την "σώσει" με το restart της σειράς και θα δούμε να γίνεται και τίποτα στην πράξη σιγά σιγά με τον Luffy. Αυτό πάει από pirate queen, σε next nakama ή ακόμη και στο γεγονός που γίνεται στο [B]τέρμα κάτω[/B] spoiler [URL="http://forum.onemanga.com/showpost.php?p=2089862&postcount=104"]αυτού[/URL] του link, όπου έχει ένα ενδιαφέρον special bonus story. :whistling: Δεν ξέρω αν είχες ξαναπετύχει αυτό το link btw, αλλά αν όχι και έχεις χρόνο και υπομονή ριξ' του μια ματιά... έχει αρκετά στοιχεία που πιστοποιούν γιατί θα είναι πιθανώς η επόμενη nakama.
Sep 08 2010 17:37