Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Scorpion

Το προηγούμενο avatar ήταν από Naruto, αν και όχι το οριστικό που σχεδίαζα να βάλω... από έναν από τους κακούς της σειράς που μου άρεσε πολύ! Αλλά δεν μου βγήκε καλά το σετάκι και θα το αφήσω για μελλοντική φορά! Το Vegeta set το βρήκα σε ένα άλλο forum και μου άρεσε, αλλά δεν με βλέπω να το κρατάω για πολύ! Και φυσικά και μου αρέσει το DBZ, με αυτό μεγάλωσα και γνώρισα τα anime! (το GT το έχω δει, όντως nappa αν και σε μερικές στιγμές είχε την φάση του, αλλά μόνο και μόνο για να έχω μια άποψη στο θέμα εγώ θα το έβλεπα στην θέση σου... 64 eps είναι, νομίζω) Πότε προλάβατε εσύ και ο άλλος να το δείτε πάντως; :hahaha:
Sep 19 2009 19:55
Photo

Zoro → GkLoc

Hope you like my new prince of saiyans set, το βρήκα σε ένα forum! Πότε πρόλαβες να το δεις; :P Το προηγούμενο avatar είναι ένα νέο σχέδιο που ήθελα να βάλω (με Hidan από Akatsuki, μιας και μου άρεσε πολύ σαν κακός), αλλά δεν μου πέτυχε καλά το crop, οπότε θα το αφήσω για μελλοντική φορά! Καλά πάντως εσύ από emo set ξανά σε emo set (skip beat να υποθέσω πάλι; ); Μπας και τελικά σε καταφέραν; XD
Sep 19 2009 19:44
Photo

Scorpion → Zoro

Τωρα ειδα την υπογραφη ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ VEGETA GODFATHER OMG!δεν ηξερα οτι σαρεσει το dbz ,εμενα μαρεσει πολυ το χω τελειωσει κιολας και ελεγα να αρχισω και το gt αλλα μου παν οτι ειναι Nappa....μαπα ενοοω sorry Btw το αβαταρ απο τι ειναι?
Sep 19 2009 16:21
Photo

GkLoc → Zoro

WoW,Vegeta sig?Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiceeeeeeeeeeeeeee.... Τι ειναι αυτο το avatar ρε?
Sep 19 2009 14:49
Photo

Dark_Venus → Zoro

Ωωω master Zoro you will make Venus blush...:wooi2: Eίναι απο το umineko no naku koro ni :ureshii::ureshii: Έχεις ακόμα εξεταστική;
Sep 18 2009 23:05
Photo

Zoro → Dark_Venus

Kawaii avatar όπως και να 'χει, από που είναι, αν επιτρέπεται; :P
Sep 18 2009 21:07
Photo

Zoro → tsintori

Του Brook μου είχε αρέσει πιο πολύ στο manga, αλλά ναι ήταν ωραία ιστορία indd! Σαν της Robin καμία ωστόσο, imo! :P Ναι η αλήθεια είναι ότι περισσότερα κομμάτια μου έμειναν από το πρώτο Naruto παρά το Shippuuden, αλλά κι εδώ μ' αρέσουν αρκετά, plus έχει akatsuki! Anw σύντομα το τελειώνω και περνάω στο manga, να δω επιτέλους τι παίζει με Itachi και Pein, άχτι το 'χω!
Sep 18 2009 00:51
Photo

Mad_Hatter → Zoro

heh CP9 με akatsuki ειναι οντως ακυρο, οι akatsuki ειναι οι main villains, Ενω οι cp9 απολα εμφανιστηκαν σε ενα ark, αν και δεν εχασαν ποντους απο το kaku-jyabura thing, το Op εχει και εναν κωμικο χαρακτηρα, πρωτιμω βεβαια τους akatsuki. Εγω παντως με τον Iva εχω ριξει τρελα γελια, και γενικα ολλο το ID ark,το λατρεψα και δεν εχει και καναν μεγαλο ρολο στη σειρα :P Καλα την ειχα ξεχασει εντελως τη σκηνη με το docking, ξεραθηκα στα γελια :hahaha:
Sep 18 2009 00:31
Photo

tsintori → Zoro

[QUOTE]Τέλος, Quote: Originally Posted by [B]tsintori[/B] [I]Οι χαρακτήρες στο one piece δεν πιάνονται. Είναι σχεδόν όλοι [B]γελοίοι[/B] και ελλεινά δυνατοί.[/I] Από πότε θεωρείται καλό χαρακτηριστικό να είσαι γελοίος; :hahaha:[/QUOTE] Δεν το λέω ως θετικό αλλά συμβάλει πολύ στην κωμικότητα της σειράς. Εμένα βασικά η ιστορία που με συγκίνησε περισσότερο ήταν του Brook.....(Ο οποίος μόλις πετάει τα skull jokes με κάνει να λιώνω). Για το soundtrack του naruto..... Του shippuuden αν εξαιρέσω 2-3 κομμάτια σε σύγκριση με του πρώτου μέρους είναι πολύ υποδεέστερο. Όχι ότι είναι κακό αλλά η δουλειά που έχει γίνει στη μουσική στο πρώτο μέρος είναι φοβερή....
Sep 18 2009 00:30
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Συμπλήρωμα στο από κάτω, η αλήθεια είναι ότι η όλη σύγκριση Akatsuki-CP9 είναι λίγο άκυρη γιατί οι πρώτοι είναι πιο πολύ στο επίπεδο Schichibukai-Admirals, που όντως έχουν πιο πολύ φάση σε ατάκες, κινήσεις κλπ... απλά κάπου ήθελα να μειώσω τους CP9, ήταν και ο λόγος που το enies lobby, το καλύτερο arc του OP ως τότε, καταστράφηκε μετά την συνάντηση με την Robin στην γέφυρα! Ουφ gomen, πάλι το παράκανα, είναι να μην με πιάσει ο οίστρος! :hot:
Sep 17 2009 23:51
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Χεχ, ετοιμαζόμουν να στο γράψω κι αυτό στο προηγούμενο vm ανάμεσα στους παράξενους χαρακτήρες που λέγαμε, αλλά τελικά άρχισα να γράφω πολλά και το έσβησα... μάλλον θα τα γράψω και πάλι! :P Αν ήταν δευτερεύον χαρακτήρας του στυλ Conis ή Gan Fall στην Skypiea να πω οκ, αλλά εδώ μας τον βάζουν σε κύριο ρόλο, να είναι "αρχηγός" της φυλακής και των τραβεστί εκεί, να έχει σημαντική σχέση (όχι ερωτική ευτυχώς, φαντάζεσαι να είναι η μητέρα του Luffy; :hahaha:) με τον Dragon και τους revolutionaries, ενώ σώζει και τον Luffy από πολύ μεγάλο κίνδυνο... ε, κάτι τέτοιους χαρακτήρες με τόσο μεγάλους ρόλους και τέτοια εμφάνιση απλά δεν μπορώ να τους πάρω στα σοβαρά... ναι οκ, το OP είναι ιστορία (τεράστιας) φαντασίας, αλλά θεωρώ ότι αν απουσίαζαν κάτι τέτοια άτομα θα ήταν το λιγότερο 2 φορές καλύτερο! (δεν έχω πρόβλημα που είναι okama, απλά παραπάει το να έχει τόσο σημαντική θέση στην σειρά) Πχ γιατί ρε Oda να κάνεις μάχη Sanji-Wanze ή Zoro-Kaku... κάτι τέτοια σκηνικά δεν υπάρχουν και δεν μπορώ να πάρω σοβαρά τις μάχες όταν τις βλέπω! :fromabove: Από κει που πάνε να σώσουν την Robin παλεύουν με ένα mech από ramen και μια καμηλοπάρδαλη που ούτε το Shishi Sonson του Zoro (που κόβει ατσάλι) δεν έπιανε; :frozen: Ένα από τα ίδια η Iva-chan, παραέχει μεγάλο ρόλο για τα μούτρα της (την κεφάλα της βασικά)! Αν ήταν κάπως πιο ασήμαντη όπως ο Mr.2 θα την πήγαινα πιο πολύ... πάντως μου αρέσει το V που προφέρει αντί για το W, αυτό έχω πολύ περιέργεια να δω πως θα το αποδώσουν στο anime! Ψιλοάσχετο, αλλά αυτός ήταν κι άλλος ένας λόγος που ως τώρα πάω τους Akatsuki, κάνουν βλακείες μεταξύ τους, πχ ο Kakuzu να λέει τον Hidan ότι θα τον σκοτώσει αν λέει βλακείες ή ότι είναι braindead και αυτός να απαντάει ότι μακάρι να μπορούσε να τον σκοτώσει ή ο Sasori και ο Deidara να μαλώνουν για το τι θεωρείται τέχνη, αλλά τουλάχιστον το κάνουν συνειδητά και αυτό τους δίνει ένα στυλ... στο OP ακόμη δεν μπορώ να ξεχάσω που ο Kaku και ο Jyabura, εκπαιδευμένοι πράκτορες-δολοφόνοι της κυβέρνησης, άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους επειδή ο Usopp τους "έβαλε λόγια"... εκείνη την στιγμή η όλη CP9 που είχα δει πιο πριν κατέρρευσε για μένα. :fromabove: Akatsuki ftw εκεί! Μην μου πεις ότι προτιμάς CP9 κι εδώ, αντί Akatsuki :yellowcard:! Και η Kalifa χάλασε γρήγορα, ο Kumadori και ο Fukuro ήταν σάπιοι εξαρχής... ο μόνος που άξιζε απ' όλο το group ήταν ο Lucci, αυτός ήταν ωραίος κακός! Ξέφυγα λίγο αλλά τώρα μου 'ρθαν αυτά! :hot: Τέλος, σχετικά με αυτά που λέγατε με τον kelborn για mech στο OP, πάρε και κάτι που ξέχασα, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=87JfMbUFTL4"]η απόλυτη απόδειξη[/URL] ότι στο OP παίζουν gundam! XD Όλα τα λεφτά η σκηνή στο μεταξύ, ειδικά εκεί που ο Usopp λέει στην Robin "do it like I did" και είναι με τα χέρια ανοιχτά! Από τις αγαπημένες μου του TB μαζί με εκείνη που ο Oz έπρεπε να μην αναγνωρίσει τον Sanji από την φώτο του bounty του γιατί ήταν παραλλαγμένη και λέει μια αλά Luffy "μα είναι ολόιδιοι"και φώναζε ο Sanji μετά! XD
Sep 17 2009 23:39
Photo

Mad_Hatter → Zoro

καλα ρε, δε σου αρεσει ο θεος ivankov?commmooooonnnnnn
Sep 17 2009 23:04
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Καλά οι συγκεκριμένοι και ο Bellamy δεν μου την έσπασαν κι εμένα, κι ας ήταν άθλιοι, μόνο και μόνο για τις πορωτικές στιγμές που μας χάρισε ο Luffy!! :p
Sep 17 2009 22:54
Photo

Mad_Hatter → Zoro

heh, ναι εχω κολλησει λιγο τωρα τελευταια :P Γενικα ακομα και οι πιο αντιπαθητικοι χαρακτηρες (βλ. Tenryubito) δεν εμειναν πολυ στην ιστορια για να τους μισησεις, απλα μπηκαν εξηπυρετησαν το σκοπο τους (στην προκειμενη περιπτωση να μας δειξουν οτι ο Luffy δε κολωνει και να αρχισει η διαλυση του crew) και βγηκαν.
Sep 17 2009 22:43
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Καλά ε, από χτες που είδα ότι στο most hated OP char thread δεν ψήφισες κανέναν μου φαίνεται ότι όπως πας έχεις ήδη γίνει μεγαλύτερος OP fan από μένα... :P οι περισσότεροι απ' αυτούς τους παράξενους με εκνευρίζουν ή είναι ουδέτεροι! Πάντως αν έχουν και cool στύλ, πχ Kuma ή Doflamingo, μπορώ να πω τους πάω αρκετά!
Sep 17 2009 22:21