Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → Zoro

Eμμ,τι να σου πω,γουστα ειναι αυτα,το Naruto ειναι το μονο anime/manga που μακραν δεν μου εχει αρεσει κανενας κακος χαρακτηρας,μου αρεσε στην αρχή ο Zabuza αλλά τον κάνανε γκέϊ και μετά από αυτόν τους μισούσα όλους,ενώ στα υπόλοιπα Anime συνήθως μαρεσει ο κακός χαρακτήρας,αλλά στο Naruto,μπα.....
Sep 22 2009 17:12
Photo

Dark_Venus → Zoro

Πλακα κάνεις; Χθες ειδα ειδα 10 επεισοδια :P
Sep 22 2009 16:51
Photo

Zoro → Dark_Venus

Να το δω και να μην το πιστεύω... O_o Θα συνεχίσεις την σειρά κανονικά δλδ;
Sep 22 2009 16:49
Photo

Dark_Venus → Zoro

Χαχαχαχα :P Είναι τέλειος!!! Zoro is cool... μην ανησυχεις για μένα master...! I ve stopped smoking seed :P
Sep 22 2009 16:45
Photo

Zoro → GkLoc

[URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=340767#post340767[/URL] The (down)fall;;;;; :OMG3: XD
Sep 22 2009 16:34
Photo

Zoro → Dark_Venus

OMAFAMAGAD!! :OMG3: Zoro avatar; Πως το 'παθες; [SIZE=1](αρχίζω και ανησυχώ)[/SIZE]
Sep 22 2009 16:25
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Μισό μισό, θε να πεις πως δεν είσαι Sasuke fangirl;; :OMG3: Στην σειρά πως γίνεται που και το μαλλί γουλί να κουρέψει, και 100 κιλά να πάρει, μωρέ και αλλαγή φύλου να κάνει τρέχουν όλες πίσω του;;; Μην αντιστέκεσαι, μίλα ελεύθερα για το πάθος που σου δημιουργεί αυτός ο χαρακτήρας, άλλωστε με την Sakura για avatar είσαι κομπλέ!! :bleh: Ο Vegito πάλι τι έχει; Πιο badass από τον Zoro, πιο καρφακοτό μαλλί, παντρεμένος με παιδιά, πετάει κιόλας... παραδέχεσαι; :kakaka: EDIT: [IMG]http://img84.imageshack.us/img84/5764/ohyou20slowpoke.jpg[/IMG] Το trolling που έλεγε ο Rin πήγαινε για τις (δήθεν) αποκαλύψεις του OP manga περί Ace που σου έκανα... αν τσεκάρεις αυτό έγινε στις 12 του μήνα και σήμερα έχουμε 22, 10 μέρες μετά... ότι θυμάσαι χαίρεσαι ή μου φαίνεται; :hahaha: (και δίκιο έχει ο kel, πως γίνεται να μπερδέψεις τον φαφούτη σαπιοκοιλιά με τον μεθύστακα γέροντα; :wet2:)
Sep 22 2009 16:23
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Βρε τελειωμένε, από Sasuke fanboy το γύρισες σε Vegeta? Gief Zoro back!?Or else... Edit:Τώρα που το θυμήθηκα, με είπε ο Rin ότι με trollaρεις!Prepare to die!:mador2:
Sep 22 2009 08:36
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Shonen year?Heh, την ιδια στιγμη που εγω ψιλοσταματησα τα Fighting shonen :P Αρκετα ειδα, τα 7-8 ongoing βλεπω,θα αρχισω και το fairy tail, αρκετα ειναι καλυπτουν απολυτα τις αναγκες μου σε shonen, ειδικα τα One piece-fma.Γενικα ωρα να περασω σιγα σιγα σε αλλο ειδος. Το d.gray-man δεν ηταν ασχημο, αλλα δεν εχω ορεξη να δω τωρα κατι τετοιο τωρα. heh, οπου νανε κανεις catch Up με το anime, και μετα εχει 100 manga chapters, ετοιμασου για face palms.....
Sep 21 2009 15:35
Photo

Zoro → GkLoc

Μόλις τώρα το άφησα το μήνυμα, πότε πρόλαβες, ορέ spybotά;; :hahaha: Ναι, στην λίστα μου φέτος έχω Naruto, Bleach, D.Gray-man, Hajime no Ippo, Gintama, RuroKen, FMA και ίσως Hitman Reborn (θέλω να κάνω rewatch και όλο το DB αλλά που χρόνος... τ_τ)! Φέτος θα ξεφορτωθώ όλα τα shonen για να αφοσιωθώ σε μικρότερες σειρές το καλοκαίρι ή σαν ξεμπερδέψω με αυτά! O Tobi που λες άπαιχτος indd, τον έχω ήδη στις αγαπημένες μου φωνές μαζί με Franky, Kizaru και Orochimaru (αν δεν ξεχνάω κάποιον)... είναι από αυτές που ξεχωρίζουν και ταιριάζουν γάντι στους χαρακτήρες τους! :P
Sep 21 2009 15:14
Photo

GkLoc → Zoro

Την φωνή του Tobi την κάνει αυτός που κάνει την φωνή του Aoki στο Hajime No Ippo(Άλλο ένα Shonen που πρέπει να αρχίσεις)
Sep 21 2009 15:09
Photo

Zoro → Mad_Hatter

ero-Boa, gentleman Franky (τέλειο το μαλλί του!) και kawaii Nami ftw! :himitsu: Ωραίο επεισόδιακι indd, το γέμισαν καλά με τα fillers, ως συνήθως! (right, right, left, left SUPEERR! XD) Αυτά που θέλω να δω πιο πολύ είναι Zoro, Robin, Sanji και Brook ωστόσο, Usopp και Chopper δεν με τρέλαναν... ελπίζω στο επόμενο να έχει ένα από τα πρώτα! Για D.Gray ψήνομαι πολύ να το αρχίσω αφού τελειώσω Naruto και Bleach (είπαμε, φέτος θα είναι shonen year :P) γιατί έχω ακούσει καλά λόγια... πως γίνεται να είναι καλούτσικο και να το βαρέθηκες την ίδια στιγμή πάντως; :hahaha: ΥΓ1: Naruto τελείωσα και με το 2ο μεγάλο filler και, αν και ξεκίνησε σχετικά καλά με την crystal element user και το Sanbi (που μου φάνηκε πολύ παράξενο να είναι σε filler... τώρα είδα ότι στο filler δεν έκανε τπτ που θα έχανα αν πήγαινα στο canon), αλλά τόσα επεισόδια που το κάνανε (περίπου 20 αν δεν κάνω λάθος, είναι τρελοί αυτοί οι Ιάπωνες!) λογικό ήταν να πέσει η ποιότητα... στο τέλος ακούμπησε πάτο! :puke: Και προχωράω σήμερα σε Orochimaru vs. Sasuke! Άντε να δούμε τι θα κάνει ο εμός! ΥΓ2: Just to inform you, την φωνή του Orochimaru δίνει ο ίδιος seiyuu που κάνει την Sweetpea (την χοντρή που όλο λέει για sagas) στο OP... δεν το περίμενα, αλλά όντως μοιάζουν! Την πιο τέλεια έχει ο Tobi πάντως, που τον βρήκαν τον τύπο με τόσο αστείο τόνο;; Senpaiii!! XD
Sep 21 2009 15:02
Photo

GkLoc → Zoro

[QUOTE=Dark Prince]ο άλλος είναι απλά απομίμα! :P [/QUOTE] Well said dude,και όπως λέει και ο Rin,άμα δεν είσαι τώρα φαν του,ποτέ δεν θα γίνεις....
Sep 21 2009 13:22
Photo

Mad_Hatter → Zoro

heh, αν δεν εισαι τωρα Fan, δε θα γινεις ποτε. Το 418 εχει επικο γελιο, αυτα ειναι fillers Που ευχαριστιεσε να βλεπεις. Οπου νανε τελιων και την εξεταστικη, και εχω ηδη αρχισω να κοιταω anime, μιας και δεν ειδα σχεδον τιποτα το καλοκαιρι.Κοιταξα λιγο το manga του d.gray-man κααι αν και καλουτσικο το ψιλοβαρεθηκα :(
Sep 21 2009 01:19
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Wao, damn well said, με διόρθωσες ακόμη και σε κάποια σημεία! :P Έτσι λοιπόν, Vegita ftw, αν και και έχω ακόμη αρκετά να μάθω για τον Sasuke, αλλά till now δεν είμαι και τρομερά fan του οπότε δεν το βλέπω για μετά! (πρέπει να δω άμεσα και το 418, άκουσα για άλλη μια φορά η Toei έκανε το θαύμα της με τα OP fillerz!)
Sep 21 2009 00:24