Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tea-chan → Zoro

Τζα! Μόλις βγήκα από την αίθουσα που έγραφα. Ένα στα γρήγορα. Σχετικά με το DNAngel, πρέπει να πω ότι είναι το μοναδικό shoujo που με τρέλανε ΤΟΣΟ. Ίσως εκτός από το Skip Beat! άλλο υπέροχο shoujo κι αυτό. Ο λόγος που το αγαπώ τόσο πολύ είναι επειδή 1) ήταν από τα πρώτα manga που αγόρασα 2) αν και ρομάντζο, είναι ώριμο και με δράση, στοιχεία πολύ θετικά για μένα. Δε μπορώ ΚΑΘΟΛΟΥ τα κλαψουρίσματα και το angst (βλ. Vampire Knight, που το συχαίνομαι απίστευτα)
Sep 16 2009 18:05
Photo

GkLoc → Zoro

Απο εκει που ειχαμε 3 ατομα με Sharingan,ξεπεταχτηκε και αλλος ενας ακυρος με Sharingan και αυτος,ενταξει κατι παιζει πισω απο αυτο,αλλα ηταν lame... Ο Kishi τελευταια τιποτα δεν μπορει να πασαρει καλα,το πως κατεστρεψε την ιστορια στο προηγουμενο αρκ δεν θα του το συγχωρεσω ποτε,αμα δεν το εκανε αυτο,ανετα θα ελεγα οτι το Naruto ειναι ισως και ισαξιο του One Piece,αλλα κανοντας αυτην την παπαρια και το οτι το One Piece γινεται ολο και πιο επικο ανα εβδομαδα δεν τα συγκρινω καν τωρα... Μισω ΟΛΟΥΣ τους Akatsuki,μονο ο Pein μαρεσε καπως καμποσο και αυτο διοτι ηταν δικαιολογημενος και ειχε δικες του ιδεολογιες,δεν ηταν ακυρος ας το πουμε χωρις λογο δηλαδη να κανει οτι κανει,οι υπολοιποι για μενα ηταν παρτον ενα χτυπα τον αλλο,ειδικα Sasori k Deidara,οι γκομενοφατσες,μου την δινανε τοσο πολυ στα νευρα στο Anime,ειδικα ο Deidara με το "hmmm" του και ο ελεος Sasori με την 9επεισοδη μαχη του που εχασε κιολας απ'την γιαγια και την Sakura... Οι κακοι του One Piece ειναι μακραν πιο επικοι,οσους δεν ανελυσε ο Oda και δεν εδειξε γιατι κανουν αυτα που κανουν ειμαι σιγουρος θα το κανει στο μελλον (οπως με τον Croc),σε σχεση με αυτους του Naruto πιστευω ειναι μιλια μπροστα σε στυλακι και πρωσοπικοτητα.... Και ευχαριστω πολυ για το δωρακι!
Sep 16 2009 16:39
Photo

Zoro → GkLoc

Once a Pirate, Always a Pirate! :P Αν και ως τώρα μ' αρέσει πολύ το Sharingan, απ' όσο είδα πιο κει:[spoiler=Naruto manga]έχουν αρκετοί το Mangekyou, σε Super Saiyan φάση, που στην αρχή δεν το 'χε κανένας, μετά ένας και μετά όλοι (και ο καθένας με δικό του σχέδιο) και αυτό με ψιλοχάλασε γιατί όσο πιο πολλοί το έχουν τόσο υποβαθμίζεται η αξία του. Then again, μπορεί να το πασάρει καλά ο Kishi, σαν πρώτη εντύπωση που το spoilαρίστικα δεν μου άρεσε απλά.[/spoiler]Τα μάτια και η φάση του Luffy μοναδικά ενώ, τον πάω πολύ όταν θυμώνει!! Προς το παρόν είμαι στο 81 του Shippuuden με τον Hidan και τον Kakuzu και το περιστατικό με τον Asuma. Η αλήθεια είναι ότι, συναισθηματικά μιλώντας, δεν έχω δεθεί τόσο με τους χαρακτήρες όσο στο OP, πχ αυτό που έπαθε ο Asuma και που κλασικά έπρεπε να πεθάνει αμέσως ενώ τον φάγαμε σε ένα ολόκληρο επεισόδιο να λέει τα τελευταία του λόγια δεν με τρέλανε, ίσως και επειδή δεν είχα δεθεί μαζί του εξαρχής, ούτε χάρηκα όμως. Η όλοι φάση είναι οι κακοί όμως, δεν έφταναν Sasori, Deidara, Itachi και Kisame, τώρα και οι Hidan και Kakuzu πολύ imba που είναι τόσο αδίστακτοι και σκοτώνουν stylishly! Ο Rin μου 'πε ότι πιο κει χαλάνε όμως οι Akatsuki, σου φάνηκε κι εσένα έτσι; Προτιμάς αυτούς του OP κι εδώ (Croc, Admirals κλπ); :P PS: And a small gift, fellow kaizoku! Πορώθηκα αυτές τις μέρες να κατεβάζω και να ακούω τα OST από τις ταινίες του OP, μιας και παλιά είχα κοιτάξει μόνο τα soundtracks της σειράς. Πολλά απ΄αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί και στην σειρά, ενώ η 7η ταινία μάλλον είχε τα καλύτερα κομμάτια. Μάζεψα 7 από αυτά που ακούω αυτές τις μέρες και πιστεύω ότι τουλ 1-2 θα τα ακούσουμε σύντομα στο τωρινό αρκ στο anime (ID)! Το "The, The, The Strongest" btw είναι το original τραγούδι που παίχτηκε στην Zoro-Kuma φάση στο anime και είχα φάει τον κόσμο να το βρω τότε, γιατί αυτό που είχα βρει (Luffy's Fierce Attack) δεν είναι το κανονικό. [URL="http://rapidshare.com/files/280888243/OP_Songs.zip.html"]N'joy! ^^[/URL]
Sep 16 2009 16:25
Photo

GkLoc → Zoro

Prototype?haha nice one... Pirates don't need lame Sharingans that they get when they are born,pirates has [B][spoiler] [IMG]http://fc08.deviantart.com/fs34/f/2008/304/3/8/519p17___I_TOLD_YOU_TO_STOP_by_Rahlie.png[/IMG] Haki[/B][/spoiler]
Sep 16 2009 15:57
Photo

Zoro → Scorpion

:riiight:
Sep 16 2009 15:51
Photo

Zoro → tsintori

Been a while, ex-peacemaker του πληρώματος! :P Τπτ μωρέ, έχω καεί να βλέπω Naruto αυτή την περίοδο, χτες έφτασα στο 81 του Shippuuden και σύντομα το τελειώνω και περνάω στο manga και δουλεύω τον GK σαν ένας τάχα Sasuke fan! Τον πάω πιο πολύ από τους άλλους 2 (Naruto, Sakura) δλδ, αλλά μετά δεν με τρελαίνει κιόλας, ειδικά η σύγκριση Naruto-Luffy ανύπαρκτη, ο 2ος νικάει άπειρα! Η σειρά μου άρεσε πολύ ωστόσο, σε διαφορετικά σημεία από το OP, αλλού πιο πολύ και αλλού λιγότερο, αν συνεχίσει έτσι ίσως και να τις έχω ισάξιες. Δεν ακούω πολύ καλά λόγια για το manga τελευταία όμως, ενώ του OP που το τελείωσα κι αυτό έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Σαν το συνεχίσω θα δείξει! Εσύ είδα είσαι στο 382 του OP, δλδ μετα-Thriller Bark φάση αν δεν κάνω λάθος, με τα fillers με Nami και Robin drooling! Πως σου φάνηκε η σειρά ως τώρα, γενικά και απέναντι στο Naruto;
Sep 16 2009 15:43
Photo

Zoro → GkLoc

[IMG]http://img44.imageshack.us/img44/8590/sasukem.jpg[/IMG] Hmph, who are you calling emo? I will now use the most prototype attack [SIZE=1](after Naruto's Kage Bunshin)[/SIZE] ever on you:[spoiler][SIZE=4][COLOR=Red][IMG]http://img151.imageshack.us/img151/6962/sharinganbytoukijin.jpg[/IMG] SHARINGAN[/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=Red]!!1[/COLOR][/SIZE][/spoiler]No pirate has eyes special as mine! You 're dead now!
Sep 16 2009 15:19
Photo

Scorpion → Zoro

Οταν τελειωσω το One outs αρχιζω Naruto.ΤΕΛΟΣ
Sep 16 2009 14:36
Photo

tsintori → Zoro

"You damn spybot, stop mocking Naruto, it's 1000 times better than the other anime with pirates (forgot it's name, duh)." Hey hey what's the meaning of that;;;; Η prof pic είναι όνειρο της sakura;;;
Sep 16 2009 14:29
Photo

GkLoc → Zoro

[QUOTE=Emo]it's 1000 times better than the other anime with pirates[/QUOTE] Yeah in your wet gay dreams!
Sep 16 2009 12:40
Photo

Zoro → GkLoc

[quote=GkLoc]Yo Scorp ,been a while!! Ετσι με Berserk σετακι να σε βλεπω! Μην αρχισεις ποτε το Naruto,δεν αξιζει τοσο χρονο χασιματος...XP meh just kidding,δες το μεχρι το 135(μην το δεις ΟΛΟ μαζι με τα φιλλερ σαν εμενα και τον Μαριμο)και μετα πιασε manga ή παρατο το...ΧD[/quote]You damn spybot, stop mocking Naruto, it's 1000 times better than the other anime with pirates (forgot it's name, duh).
Sep 16 2009 00:34
Photo

Zoro → Scorpion

Ναι να το ξεκινήσεις όποτε μπορέσεις, εγώ σχεδόν τελειώνω το 2ο μέρος (shippuuden) και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος σε διάφορα σημεία του! Περνάω στο manga σύντομα! Για OP manga κι εγώ τα ίδια έλεγα και άντεξα ένα χρόνο+ χωρίς να το διαβάσω αλλά τελικά (με λίγο σπρώξιμο από διάφορα ρεμάλια :P) κατέρρευσα! Είναι δύσκολο να μείνεις μακριά του, τόσες ανατροπές που γίνονται! Θα εννοείς το Unineko no Naku Koro ni μάλλον, που απ' όσα έχω ακούσει είναι μια πολύ καλή σειρά μυστηρίου, εντάξει δεν είναι αυτές οι 26ρες σειρές που χαλάνε την κατάσταση, δεν τρώνε πολύ χρόνο και κι εμένα με ενδιαφέρουν αρκετές τους. Με άπειρα shoujo μην μπλέξει είναι το θέμα! Εμπρός, να αρχίσει ο προσηλυτισμός!!
Sep 16 2009 00:11
Photo

Zoro → Dark_Venus

Μην ανησυχείς, spybotaki, έτσι όπως πάει η σειρά 80αρηδες θα είμαστε όλοι μας όταν τελειώσει, να την έχεις και μπροστά σου ολόκληρη τουλ!! :hahaha: Όχι άλλες αναβολές τότε όμως (καλά και αν την αρχίσεις λίγο -ή πολύ- νωρίτερα δε χαλάει, έχεις ακόμα να δεις και άλλα τόσα ατέλειωτα shonen άλλωστε - Naruto, Dragonball Z, Bleach κλπ κλπ :P).
Sep 16 2009 00:01
Photo

Scorpion → Zoro

Δεν το χω δει οχι, παρολλο που εχω ακουσει καλα λογια για την σειρα απο τον Gkloc κι απο σενα αλλα ακομα περισσοτερο απο τους συμαθητες μου που με εχουν πριξει πραγματικα.Συνεχεια μου λενε πως ειναι καλυτερο απο το dragonball και εχουμε χωριστει σε στρατοπεδα τετοιος φανατισμος.Εγω ειμαι με την μερια του dB προστο παρον. :P Οχι δεν εχω πιασει το manga του One Piece προτιμω να προχωραω σιγα σιγα με το ανιμε αν και εχω μπει πολλες φορες στον πειρασμο να το ξεκινησω... Οσο για την Dark Venus πραγματικα κανω τεραστιες προσπαθιες για να την πεισω να δει το One piece.Αν ειναι δυνατον:@ καθετε και βλεπει κατι σειρες οπως αυτη το κοκορο νοκακο χι νι (κατι ακαταλαβιστικα εκει περα δν ξερω και πως λεγονται )αντι να δει το Θρυλικο One piece.
Sep 14 2009 17:06
Photo

Dark_Venus → Zoro

Χαχαχα "απ όσο βλέπω ξεκίνησε άλλες σειρές;" Master you re such a know-it-all... θα το συνεχίσω κάποια στιγμή και το O.P. και μην ανησυχείς προσπαθεί να με πείσει καθημερινα ο Scorpion. :P Το πήρα απόφαση θα το δώ... Στα 80 μου θα το έχω τελειώσει χαχα :P
Sep 14 2009 16:34