Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → Scorpion

Μπα, εγώ πρώτα χάρηκα και μετά στεναχωρήθηκα... δεν λέω καλός ο μικρός, αλλά η σειρά είχε ανάγκη από έναν αποδιοπομπαίο τράγο για να γίνει κάτι τέτοιο... και έπεσε πάνω στον καλύτερο υποψήφιο, αυτά είναι! :P Βέβαια ήταν αδύνατο να μην συγκινήσει οποιονδήποτε το όλο σκηνικό, αντάξιο Oda! Να δω πότε θα δούμε κάτι τέτοιο ξανά, αναμένω! Για Berserk υπομονή, τι να γίνει, τουλ μας δίνει τέλεια σχέδια και καλή πλοκή.
Φεβ 11 2010 00:38
Φωτογραφία

Zoro → GhostPrince

Χαρά και λύπη την ίδια στιγμή, Oda is da man! :P
Φεβ 11 2010 00:27
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Να κόψω τον Ace και να στην κάνω κατάλληλη για το μέγεθος του forum δλδ; Btw μου 'ρθε σαν ιδέα ότι θα ταίριαζε πολύ αν έβαζες τον Luffy που έχει από κάτω (από τον Ace της pic που σου έστειλα) για avatar, θα πήγαιναν πολύ ασορτί με την υπογραφή... τον θες ή προτιμάς το ava που βρήκες; (θα πιεις σε μερικά χρόνια... πριν μερικούς μήνες ήμουν εντελώς junkie, ευτυχώς ψιλοξέκοψα πια :P)
Φεβ 11 2010 00:24
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Yohohoho~ Πλακα κανεις? Ειναι τελεια!!!!! Τη θελω! Τη θελω Btw δεν πεινω καφε!
Φεβ 11 2010 00:21
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Deviantart, photobucket *, καφές και υπομονή, θα βρεθεί. :thatsit: *και, αν δεν σε πειράζεις να δεις άθελά σου αρκετές mature pics (18+ και δεν κάνω πλάκα :P) δοκίμασε και στο danbooru ή gelbooru (you have been warned), έχει πολύ καλά fan arts μεταξύ όλων... εγώ τώρα βρήκα [URL="http://danbooru.donmai.us/post/show/614162/2boys-black_hair-blood-brothers-death-eyes_closed-"]αυτήν[/URL] πχ (δεν νομίζω πως πιάνεται για spoiler), αν σου αρέσει στην κόβω με την φάτσα του Ace μόνο... [URL="http://danbooru.donmai.us/post/index?tags=portgas_d_ace"]εδώ[/URL] είναι και όλα τα αποτελέσματα.
Φεβ 11 2010 00:16
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Zoro

Α σου άρεσε ο επιτύμβιος; Χαχαχα τον αφιέρωσα.
Φεβ 11 2010 00:08
Φωτογραφία

Zoro → Night Wizard Seal

[quote=NWS]Να σε ρωτήσω Ζόρο-σαμα.[/quote]:hahaha: Μου θύμησες το 2ο επεισόδιο του Naruto εδώ... που ο Konohamaru τον λέει oyabin και του άρεσε, οπότε ευχαρίστως να σε βοηθήσω κι εγώ (μιλάμε για την fave manga σειρά μου άλλωστε :P): [URL="http://www.bakabt.com/129298-berserk-manga-vol-1-34-added-chapter-296-and-297-to-vol-33-vol-34-warning-18.html"]Ιδού[/URL] το καλύτερο link που θα βρεις για Berserk... καλή ποιότητα, όλα μαζεμένα, καλή μετάφραση και πάνω απ' όλα καλό seeding, njoy (δεν σου προτείνω stream, τα μισώ/αποφεύγω, ειδικά για τόσο μεγάλη σειρά θα σου βγουν τα μάτια). :) Χαίρομαι που μετά από τόσον (ας το πούμε έτσι) καιρό θα το πιάσεις, περιμένω εντυπώσεις σαν το διαβάσεις αρκετά. Chaps δεν βγαίνουν τακτικά δυστυχώς, καθώς ο mangaka με την επιτυχία που γνώρισα η σειρά τόσον καιρό (20 χρόνια έκλεισε φέτος) τεμπελιάζει πια και μας έχει αφήσει και 3-4 μήνες στην αναμονή (ειδικά καλοκαίρια)... το ταχύτερο είναι 2 φορές τον ίδιο μήνα πια. Για να καταλάβεις πότε περιμένουμε το επόμενο απλά κοιτάς το τελευταίο chap, όπου συνήθως λέει ημερομηνία κυκλοφορίας στην τελευταία σελίδα (αν δεν αναφέρει είναι γιατί δεν θα μας δώσει για κάποιο διάστημα, όπως είπα από πάνω). Σκέψου ότι με το ρυθμό που πάει φημολογείται ότι θα τελειώσει πιο αργά από το One Piece, φαντάσου. :P Οπότε, αν δεν θες να το τελειώσεις και να πρέπει να περιμένεις μεγάλα διαστήματα, παρ' το με το πάσο σου, αν πάλι δεν σε πειράζει να περιμένεις, τότε go for it! Καλά Naruto δεν θυμάμαι αν στο είχα πει, αλλά οι Akatsuki είναι πραγματικά ότι καλύτερο μπορούσε να σκεφτεί ο Kishi, όλοι μου άρεσαν σαν σύνολο γενικά... πέρα από Madara. Γιατί δεν τον άφηνε Tobi ο Kishi, αφού μπούμερανγκ του γυρνάνε όσα τον βάζει να κάνει; :nanana: Ελπίζω μόνο να έχει καλές ιδέες για τα επόμενα, σε περίπτωση που δούμε Team 7 battle. ΥΓ: Καλά για το chap του OP πάλι δεν υπάρχουν λόγια, τα έσπασε... μέχρι και ύμνο του αφιέρωσες. XD [SIZE=3][B]EDIT:[/B][/SIZE] Τα νέα chaps τα κατεβάζεις από εδώ γενικά, ή αν λείπουν από το link μου: [URL]http://www.evil-genius.us/[/URL]
Φεβ 11 2010 00:02
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Zoro

Πιο πολύ μου φάνηκε μας προετοίμασε για κάτι άλλο, έχουμε και λέμε: ο Madara έχει φύγει από την σκηνή, ο Danzo επίσης, τα 2 τούβλα (Kiba και Lee that is, που ήθελαν και εκδίκηση ενώ δεν ξέρουν που πατάνε... που είναι ο Shikamaru και ο Neji σε τέτοιες φάσεις; ) και η Karin τα ίδια, ο Yamato ξεγελάστηκε από τον Naruto (shame on him) και όλα δείχνουν πως η πραγματική παλιά Team 7 θα ξανασυναντηθεί στο επόμενο chapter, Kakashi included. Δεν περιμένω πολλά από Sakura και Naruto, ότι και να σχεδιάζουν, αλλά τουλάχιστον ο Sasuke είναι εξουθενωμένος, οπότε όλα είναι πιθανά, άντε να δούμε. Είναι αυτό που έγραψες εσύ στο Ναρούτο. Ένα έχω να πω. I couldn't agree more me dear friend !! Κρίμα είναι μην σπαμάρω το Θρέντ. :) Να σε ρωτήσω Ζόρο-σαμα. Ήθελα να σε ρωτήσω και είχα ξεχάσει τι ήθελα να σε ρωτήσω και το θυμήθηκα τώρα. Μπορείς να μου δώσεις για κατέβασμα(ή και στρίμ όνλαιν) για το μάνγκα του Berserk; Με όλα τα τσάπτερ και τα σχετικά γιατί κάτι είχα δεί αλλά μπερδεύτικα. Αν μπορείς να μ δώσεις κανα λίνκ; Και κάθε πότε βγαίνουν :) :sadist:
Φεβ 10 2010 23:46
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Δεν μπορω να βρω υπογραφη :sadist:
Φεβ 10 2010 23:08
Φωτογραφία

GhostPrince → Zoro

xaxa..ναι οντος...=P και ναι ασε ηταν οντος επικοτατο...εγω μπορω να πω οτι παραλιγο να κλαπσω...(γ προτη φορα στο OP).....:\ και πορο8ηκα και χενεροσα... που πε8ανε...ολα μαζι XD haha...(kianarotiemai ti exei na ginei twra...=o) O Oda μας εντιποσιασε αυτη τη φορα (kai λυπαμε τον luffy....istera aposa perase....g na sosei ton Ace..:\):nanana:
Φεβ 10 2010 23:01
Φωτογραφία

Scorpion → Zoro

Nαι ξερω τι εννοεις[SPOILER]Ace:nanana::sadist: Που να παρει το θεωρουσα δεδομενο οτι θα τον εσωζαν μετα απο ολα οσα ειχε περασει ο Luffy , και ψηλοστεναχωρηθηκα μ αυτο που εγινε[/SPOILER] αλλα οκ μετα τα τελευταια γεγονοτα απλα αναρωτιεμαι ποσο καλυτερο μπορει να γινει το OP :nod2: Οσο αναφορα το Berserk ναι περιμενω με αννυπομονισια να βγει και ωρες ωρες αναρωτιεμαι τι ωραια που θα ηταν αν εβγαινε chap berserk καθε βδομαδα οπως γινεται και στα αλλα ...:blingeye2:. Αλλα τεσπα,χαλαλ:canthelp:ι η αναμονη
Φεβ 10 2010 23:01
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

If you say so... :wis: (πάντως κάποια στιγμή, όπως βάζω akatsuki τώρα, λέω να βάλω και admirals). Επικό το chap και πάλι, άντε αργεί αυτή η αλλαγή σετ. :P
Φεβ 10 2010 22:56
Φωτογραφία

Zoro → GhostPrince

Δεν νομίζω πως υπάρχει OP manga reader που δεν το έχει κάνει ακόμη! :P Επικότατο, ένα από τα καλύτερα της σειράς, μακάρι να δούμε κι άλλα τέτοια στο μέλλον (αν και ακόμη επιφυλάσσομαι, δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι θα τον αφήσει έτσι ο Oda... ).
Φεβ 10 2010 22:51
Φωτογραφία

GhostPrince → Zoro

yo~ τι γινεσαι man? btw...το διαβασες το νεο OP....?:nanana::sadist:
Φεβ 10 2010 22:42
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Με αλλα λογια θα βαλεις τον Akainu. Ο Oda εχει κανει πολυ καλη δουλεια με αυτον τον χαρακτηρα παντως. Τον εχει κανει πραγματικο κακο! Κι αλλο μπραβο στον Oda! Αντε σε λιγο καιρο θα βαλω το σετ Ace. Δεν το αντεχω αλλο αυτο....
Φεβ 10 2010 15:56