Community Status Updates
TotalOblivion → Zoro
Συμφωνώ με ακριβώς αυτό που είπες στο τέλος.
Κοίτα... Οι κακοί στο Naruto , αν θεωρούνται κακοί μιας και από την πλευρά τους είναι σωστοί, είναι από τους καλύτερα σχεδιασμένους και πιο προτότυπους. Sasori, Kakuzo, Pain, ό άλλος ο τρελός με τον θεό του είναι καυλωτικοί :P
Και οι μάχες είναι όντως όπως λες με στρατηγική. Είναι βασικά έξυπνες. Και όπου μας με ωμό ξυλίκι (βλέπε Naruto στην αρχή) μάλλον δεν θα κάνεις τίποτα.
Εκεί που τα χαλάει το Naruto είναι η υπόθεση, με την οποία πλέον δεν έχουμε καλές σχέσεις... Ειδικά το σχέδιο του Madara είναι.... άστα να πάνε...
Δεν σου λέω περισσότερα μιας και δεν γνωρίζω αν έχεις διαβάσει το manga. :P
Υ.Γ. Έχω ενθουσιαστεί κομματάκι η αλήθεια είναι:P
Υ.Γ.2 Όλα αυτά σε shounen βάση γιατί υπάρχουν seinen Που τα πατάνε και τα 2:P
Feb 10 2010 15:52
Zoro → TotalOblivion
Χαχα πορώθηκες λίγο νομίζω. :P
Ναι όπως τα λες πάντως, από αυτό το γεγονός το OP ανέβηκε ένα βήμα (ακόμη) πιο πάνω. Plot-wise ειδικά είναι ανωτερότερο του Naruto.
Πάντως, σαν σύνολο και μόνο, τις μάχες και τους κακούς του Naruto δεν τους έχει και πάλι imo, μιας και οι μάχες (του OP) βασίζονται πολύ στο καθαρό ξυλίκι χωρίς πολύ/καθόλου στρατηγική (όχι ότι είναι κακό γενικά, μιας και μιλάμε για shonen, αλλά πάντα δεν λέει... ) και οι περισσότεροι κακοί - και όχι όλοι, ευτυχώς έχουμε admirals/crocodile/lucci κλπ - είναι χάλια, δες Moria, Wapol, Satori κλπ. Σαν σύνολο και πάλι βέβαια, όπως είπα, υπάρχουν και καλύτερες μάχες στο OP και κακοί από Naruto.
Θα σου έλεγα και σοβαρότητα ότι χάνει στην σύγκριση, αλλά αυτή ανήκει στο παλιό Naruto, που προσπαθούσε να περάσει ωραία νοήματα... στο τωρινό ψιλοχάθηκε κι αυτή, ενώ στο OP μαζεύεται όλο και περισσότερη. :P
Feb 10 2010 13:31
Zoro → Tsunade-sama
Όταν με το καλό ξαναμπεις εδώ (σε χάσαμε btw, πιάσαν οι εξεταστικές; ) θυμήσου τις συζητησούλες που είχαμε κάνει πριν λίγο καιρό και που ανησυχούσες για κάτι... ίσως και να είναι αλήθεια τελικά (δεν λέω άλλα και να προσέχεις αν δεν θες να μάθεις περισσότερα - spoiler). :wis: :wis: :wis:
Feb 10 2010 12:56
TotalOblivion → Zoro
One Piece, όπως είπα και στο post έχει χτύπησε ssj, gear second, όπως θες πές το. Πλέον θα σταματήσει να είναι το shounen που ξέραμε και προφανώς ξεπερνάει με διαφορά το Naruto, μιας και απέδειξε ο Oda πως, όχι μόνο ξέρει να σκοτώνει και να κρατάει την πλοκή και το ενδιαφέρον στα ύψη, αλλά το κάνει και με απίστευτη αριστοτεχνεία!!! One Piece είναι το καλύτερο anime! Εξάλου δεν είναι τυχαίο πως όταν παίζεται One Piece με DB Kai στην Ιαπωνία η ώρα λέγεται Dream 9 :D:D
Δεν ξέρω τι να υποθέσω πια για το One Piece, ξαφνικά τα σενάρια γίνονται από 5 σε 1000000000....
Ένα είναι σίγουρο. Ο Akainu κάποια στιγμή θα φάει ξύλο... ΠΟΛΥ και άγριο ξύλο από τον Luffy. Μπορεί να μην είναι τώρα μιας και δεν μπορεί να τον ακουμπήσει αλλά θα ανέβει και άλλο επίπεδο, και τότε o Akainu δεν θα ξέρει που να κρυφτεί!
Μέχρι και Garp και o Whitebeard κλάψανε!!!! O Garp έλεγε κιόλας στον Sengoku, κράταμε γιατί αν με αφήσεις θα τον Akainu θα τον σκοτώσω!!!!
Dunno what else to say...Είμαι απλά εξστασιασμένος!
Feb 10 2010 07:57
Zoro → Robin-Chwan
:hehehe:
Btw όσο στην σπάει ο φλαμίγκος εσένα, άλλο τόσο, αν και λίγο λιγότερο, μου την σπάει η Iva εμένα (και δεν βλέπω να βελτιώνεται στο anime, meh θα δείξει)... με τον Akainu πάλι κόλλημα, επιτέλους ξέρω ότι πάω και τους 3 admirals! XD
Feb 10 2010 00:22
Robin-Chwan → Zoro
Οοοοο! Εισαι κακος! Το ξερω οτι ειναι σε αυτους που εχω πει. Ειπα ολους τους χαρακτηρες που δεν ειναι στο anime και παιζουν καποιο ρολο (εστω και μικρο...)
Εγω νομιζω οτι ειναι ή ο Akainu (πιο πιθανο!) ή ο Inazuma....
Feb 10 2010 00:19
Zoro → Robin-Chwan
[SIZE=1]soon, very soon[/SIZE] :whistling:
(μην νομίζεις, δεν απέχει και τόσο από το anime... και επίσης είπα ότι πιθανώς είναι σε όσους έχεις ήδη πει, οπότε μην περιμένεις τεράστια έκπληξη, απλά δεν επιβεβαίωσα :rolleyes:)
Feb 10 2010 00:09
Robin-Chwan → Zoro
ODA IS GOD!!! Ο 1ος σοβαρος θανατους στο ΟΡ εγινε ο αγαπημενος μου και μονο απο το raw. Σκεψου τι θα γινει μεταφρασμενο ή καλυτερα σε anime....
Το καλο που ειμαι μια απο τις μικροτερες εδω ειναι οτι εχω ολο το χρονο δικο μου να δω anime και να γινω κι εγω complete!
Εεεεεελα.....Πες ποιος ειναι ο χαρακτηρας.......
Feb 10 2010 00:05
Zoro → Robin-Chwan
Μην βιάζεσαι, θα γεράσεις, που λένε και όλοι οι μεγάλοι. :P (η αλήθεια είναι ότι να μεγαλώσεις λίγο δεν είναι κακό βέβαια... εγώ μια φορά δεν θα ήθελα να επιστρέψω στα σχολικά μου χρόνια, τώρα τουλ... λένε για ελευθερίες και νιάτα, αλλά εγώ φροντιστήρια και εξετάσεις θυμάμαι πιο πολύ, φοιτητής είναι το καλύτερο τελικά :P).
Καλά, ακόμη στο raw είμαστε και ήδη έγινε top 1 death σου; Talk about magic. Εγώ αναμένω το translation πρώτα και ακόμη περισσότερο το anime για να πω, εκεί πιστεύω μπορεί ακόμη και να το ξεπεράσει!
(καλή ιδέα το σετάκι btw, να βάλω και το δικό μου που λέγαμε, σαν φτάσει εκεί το anime ;p)
Feb 09 2010 23:58
Robin-Chwan → Zoro
Btw το επομενο σετ θα ειναι Ace (και το βλεπω να ειναι κοντα γιατι δε νομιζω να το αντεχω για πολυ....)
Feb 09 2010 23:32
Zoro → Anelis
[quote]ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΡΕ;!![/quote]Εγώ δεν σκοτώνω, φορτώνω γκαντεμιά μόνο. :hehehe:
Χεχ, το φωνάζεις ήμι-σεντόνι εσύ αυτό; Ούτε για χαρτί τουαλέτας δεν φτάνει (για τα δεδομένα μου). :kakaka:
Feb 09 2010 22:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed