Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Tsunade-sama → Zoro

Yes baby, i'm back!Το νου σας αιμοβόρικα ανθρωπάκια!!!! Άμα πάθει κάτι ο Ace μου, αλοίμονο σου κατακαημένε!Θα κάνω το Ελλάδα-Ιταλία κ τούμπαλιν τρόπο ζωής μου κ θα σε κυνηγάω μέχρι να μου τον ξαναζωντανέψεις!!! Το ξέρω ότι δεν φταις εσύ καλό μου...αλλά κατάλαβε με, κάποιος πρέπει να την πληρώσει!Μουχαχαχα! Τέλος εγώ με τις εξεταστικές...Περιμένω να ορκιστώ, τώρα φέτος θα είναι, του χρόνου, ποιος ξέρει με την σχολή που έμπλεξα... Εσύ αγαπητέ?Τα νέα σου?Λόγω δουλειάς θα χάνομαι που κ που, έτσι να σας λείπω λιγουλάκι...
Φεβ 12 2010 21:29
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Τι λες για την αλλαγη στο προφιλ μου?^^ (Btw απο τη στιγμη που μου εβγαλαν την υπογραφη ψαχνω συνεχεια αλλα δεν εχω βρει τιποτα Τ_Τ)
Φεβ 12 2010 21:02
Φωτογραφία

Zoro → Kenny

Έτσι όπως το έθεσες δίκιο έχεις, [B]εάν[/B] υποδήλωνε σίγουρο θάνατο το σετ, το οποίο για τους λόγους που εξήγησα πριν νομίζω δεν το έκανε ξεκάθαρο αν επρόκειτο για σωτηρία ή θάνατο (το οποίο πάλι, λόγω του low mortality rate της σειράς νομίζω πιο πολύ το πρώτο "έδειχνε"). Βέβαια υποθέτω ότι και η ελάχιστη υποψία που θα μπορούσε να έχει ο κάθε ένας που θα το έβλεπε καλό είναι να αποφεύγεται, οπότε όλα ok. ^^
Φεβ 11 2010 15:45
Φωτογραφία

Kenny → Zoro

Zoro, καλά όλα αυτά που λες εάν και μόνο εάν ίσχυε ένα πράγμα: εάν βλέπαμε κάθε μέρα fanarts και setάκια με θανάτους που δεν έχουν συμβεί στο original έργο. Αλλά κάτι τέτοιο δεν γίνεται σχεδόν ποτέ. Το αποτέλεσμα είναι ότι όποτε κάποιος βλέπει fanart με θάνατο, έχει τη [B]βάσιμη υποψία[/B] ότι πεθαίνει στ' αλήθεια. And that's all it takes to ruin a plot for someone.
Φεβ 11 2010 15:34
Φωτογραφία

Zoro → Kenny

[quote]Yeah, no one will ever figure this out in a hundred years... right. [/quote][spoiler=One Piece manga heavy spoilers]Δεν νομίζω ότι οι λόγοι που ανέφερες το κάνουν εγγύηση ότι πέθανε. Καταρχάς δεν είναι "μπρούμυτος στο χώμα" αλλά αγκαλιάζονται, οπότε... τι κι αν τον έσωσαν τελικά και αυτό είναι μετέπειτα γεγονός; (οπότε δεν σποϊλάρει την πραγματική έκβαση των γεγονότων, αλλά την αντίθετη... τα δάκρυα μπορούν να είναι και χαράς άλλωστε και λαβωμένος στο OP 99% των φορών =/= πέθανε) Τι κι αν ήταν απλά fan art; (μιας και δεν ήταν καθαρό manga shot) Μέσα σ' όλα ναι, κάποιος μπορούσε να [U][B]υποθέσει[/B][/U] και ότι πέθανε, αλλά χωρίς καμία βεβαιότητα, γι' αυτό είπα ότι δεν κάνει κανονικό spoil. Άλλωστε θάνατοι στο OP δεν γίνονται σχεδόν ποτέ (αυτός ήταν ο πρώτος, κατά κάποιον τρόπο), οι πιθανότητες κάποιος να το ψιλλιαστεί/βεβαιωθεί από το σετ ήταν πολύ ελάχιστες νομίζω. Δεν είναι μεγάλο ζήτημα βέβαια, τα sets αλλάζονται για πλάκα, σου λέω απλά πως το είδα.[/spoiler]
Φεβ 11 2010 15:18
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Zoro

I can not forget a word like this. How dare you say that to me.... Zoro-sama ?:P I am your humble servant ...
Φεβ 11 2010 15:02
Φωτογραφία

Zoro → Night Wizard Seal

Χαχα, anytime, ευτυχώς θυμήθηκες και την μαγική λέξη (-σαμά that is XD).
Φεβ 11 2010 14:57
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Zoro

Ευχαριστώ πολύ Ζόρο-σαμά για τα λίνκ :P
Φεβ 11 2010 14:51
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.........................Κι εγω τωρα το ειδα. Και μενα για fanart μου θα φαινοταν αν δε διαβαζα το manga. Damn! Τωρα αντε να βρω αλλη χωρις spoilers. Τεσπα παω να βαλω το ava που ειχα βρει μιας και αυτο πιανεται για spoil....
Φεβ 11 2010 14:32
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Btw μόλις στην βγάλαν την sig είδα... τι να πω, για μένα δεν θεωρούνταν spoiler μιας και δεν υποδήλωνε τπτ για το τι θα γίνει, άντε να βρεις καινούρια τώρα. D:
Φεβ 11 2010 14:29
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Mπααα. Προτειμω να ειναι μονοκοματο. Ευχαριστω ομως ^^
Φεβ 11 2010 14:28
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Αυτά είναι, έχω καλό μάτι για τέτοια! :P Αλλά ευτυχώς μου έδωσες και το κατάλληλο credit. :hiding_something: Τα χρώματα του prof μου φαίνονται μια χαρά εμένα να σου πω την αλήθεια, αλλά αν θες δοκίμασε να βάλεις για background pic [URL="http://danbooru.donmai.us/post/show/489508/bandana-darkness-fire-jewelry-lack-male-marshall_d"]αυτήν[/URL] και δες αν σου αρέσει, αλλιώς ας το έτσι. ;)
Φεβ 11 2010 14:22
Φωτογραφία

Zoro → TotalOblivion

Τσέκαρε λίγο το πάνω πάνω vm που άφησα σε [URL="http://www.anime.gr/forums/member.php?u=8542"]αυτό[/URL] το profile χτες, τα λέει όλα... να μην τα ξαναγράφω πάλι. /lazy :P
Φεβ 11 2010 14:15
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Πηγαινε στο profile μου να δεις επιτυχιες στο set μου! Αλλα το profil δε μου φαινεται τοσο eye canser τι λες εσυ?
Φεβ 11 2010 13:50
Φωτογραφία

TotalOblivion → Zoro

Man δεν μου λες... Ποιό είναι το καλύτερο scanlation/translation group για το Berserk? Τα links στο Stoptazmo καλύπτουν;
Φεβ 11 2010 13:22