Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → VampireGirlization

geia ssssss και σένα. ^^
Feb 13 2010 23:04
Photo

VampireGirlization → Zoro

geia ssssss
Feb 13 2010 22:10
Photo

Robin-Chwan → Zoro

New ava!! Και του Scorpion εγω του το βρηκα το σετ ^^ Κριμας το παιδι παντως (η ακυρη...Για τον Ace μιλαω)
Feb 13 2010 20:50
Photo

Zoro → Radagast

Χαχα μην ανησυχείς δεν κάνω τέτοια λάθη, σκόπιμο ήταν το pun και το πιασες. :rolleyes: Καλά αν το font μου σου φαίνεται eye cancer που να δεις κάτι άλλα που έχω πετύχει εγώ, στην τελική έβαλα τα γράμματα να είναι γκρίζα για να ξεχωρίζουν στο μαύρο πίσω, προφανώς δεν αρκεί. :P Τι να κάνουμε κόλλησα με Akatsuki τελευταία και θα το έχω για αρκετό καιρό, υπάρχει πάντα το Hide User Customizations κουμπί πάνω δεξιά πάντως (σε περίπτωση που δεν το ξέρεις) και λύνονται όλα. Να δω πότε θα κάνεις customize το profile σου κι εσύ πάντως, με καμιά Balsa πιθανώς (31 αυτού του μήνα; XD). OK then, πιστεύω προς το τέλος του μήνα θα βρω αρκετές ευκαιρίες να μπω να πούμε τπτ, καλή συνέχεια κι εσένα με τον στρατό προς το παρών. :)
Feb 13 2010 12:56
Photo

Radagast → Zoro

Εξεταστική ή "Σεξ-εταστική" όπως λες; Χμμμ;; Χαχα. Anyway καλή επιτυχία και όταν βρεις χρόνο πέρνα. Εγώ πλέον ναι έχω κάπως περισσότερο χρόνο, είμαι 24ωρο μέσα και 48ωρο έξω, κάπως έτσι με πάει, και μου ήρθε ελαφρώς όρεξη πάλι για anime μετά από τεράστιο διάλειμμα. Αν και μην φανταστείς βλέπω με ρυθμούς Αγγελόπουλου κάνα επ. όποτε θυμηθώ δηλαδή. Λίγος χρόνος για ανιμε γιατί όταν είμαι σπίτι, βγαίνω αρκετά. Btw το font της σελίδας σου που έρχομαι για να γράψω visitor message είναι ένα αίσχος, δεν βλέπω καλά καλά τι γράφω, άκυρα χρώματα, τέρμα άβολο για να απωθείς κόσμο μαλλον θα το έβαλες... λολ.
Feb 13 2010 12:43
Photo

Zoro → Radagast

Χαχα sensei, busted! :rolleyes: Ναι gomen που χάθηκα αλλά αυτή την περίοδο έχω λιγότερο χρόνο απ' ότι παλιά (σεξεταστική) και ήδη πριν μερικές μέρες είχα καμιά βδομάδα να περάσω απ' το forum... τώρα ξανάρχισα να μπαίνω γιατί βγήκαν αρκετά αποκαλυπτικά chapters στο OP και Berserk, οπότε you know. :P Προς το τέλος του μήνα θα γίνει αυτό που λες αν είναι, αν μπλέξω και με msn τώρα κάηκα. XD Υπάρχουν τα vms προς το παρών ωστόσο, πέτυχα κι εγώ κάποια posts σου εδώ κι εκεί, υποθέτω είσαι πιο ελεύθερος τελευταία ε;
Feb 13 2010 12:35
Photo

Radagast → Zoro

Καλά εσύ μόνο για να ρίξεις κάνα ποστ στο berserk εμφανίζεσαι; Πέρνα καμιά βόλτα και απ'το μσν να μου πεις κάνα νέο ρε τρελέ...
Feb 13 2010 12:15
Photo

GkLoc → Zoro

pfff Βασανα η 3η λυκειουυυ...:@ Απλως εψαχνα σετακι για το Shippuden μιας και αυτο βλεπω αυτον τον καιρο (ακομα ) Καλα One Piece εχω μεινει πραγματικα...δεν υπαρχει ο Oda !!\ Τωρα παω για εικονες hoho... :P
Feb 13 2010 00:07
Photo

Robin-Chwan → Zoro

WIN!! Thnx aniki!
Feb 12 2010 23:36
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Now we're talkin'. :riiight:
Feb 12 2010 23:27
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Yohohoho~ Done!
Feb 12 2010 23:25
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Άμα πάθει ε; Άμα έπαθε δλδ την γλιτώνω, σωστά; :orly: [SIZE=1](gotcha)[/SIZE] Oh, don't mind me, παραληρώ για να σωθώ από την παρουσία σου... (ή μήπως όχι; ) :wis: Για εξακρίβωση check the manga (as if). :rolleyes: Εγώ αγαπητή πήζω ακόμη στην εξεταστική και θα πήζω για αρκετό καιρούλι ακόμη, αλλά φυσικά αυτό δεν με εμποδίζει να περνάω από δω που και που! Και ξεκινάνε τα στοιχήματα για πόσο καιρό θα κάνουμε να βρεθούμε και οι 2 (ή 3) στο msn την ίδια στιγμή! :kakaka:
Feb 12 2010 23:21
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Well, καλυτερη απο την τωρινη. Ευχαριστω!!! Παλι καλα που σου αρεσε το προηγουμενο πιο πολυ. Τωρα εχω ενα καλο λογο να το ξαναλλαξω! Yosha! Tωρα μολις δειξει στο anime το θανατο του ονοματα-δε-λεμε (Ναι, οκ. Ολοι το καταλαβαν....) θα ξαναβαλω το παλιο σετ!!! (Που μου βρηκες παλι εσυ...Ειμαι αχρηστη....)
Feb 12 2010 23:20
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Λοιπόν, επειδή η τωρινή sig σου είναι η most unoriginal ever, [URL="http://i45.tinypic.com/5lubtv.gif"]presento[/URL] μια παλιά (failed) sig που ετοίμαζα όταν ήθελα να βάλω Ace σετάκι... η ιδέα έμεινε στο ράφι τελικά γιατί για να την κάνω μέσα στους κανονισμούς του site αναγκάστηκα να αφαιρέσω χρώματα και frames, αλλά κράτησα το αποτέλεσμα. Take it or leave it (είναι spoiler-free τουλ). :P ΥΓ: Προτιμούσα πιο πολύ το παλιό profile color... ;_;
Feb 12 2010 23:11
Photo

Zoro → GkLoc

Hah, what happened to ol' proud Sasu-hater GK? :P Πρέπει να παραδεχτώ πως τα τελευταία eps pro-filler ήταν πολύ καλά πάντως, ειδικά αυτά με τον Itachi. Ζόρισμα οι προετοιμασίες για εξεταστική φαντάζομαι ε; Ούτε post για latest OP και Berserk... ακόμη και στα pix threads! :P
Feb 12 2010 22:54