Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anyparktos → BarbasSs

Μαλάκα δεν έχουμε black hole να το βροντοφωνάξεις!!!ΕΧΩ 666 POSTS!!!!!! Πολύ evol μας τη βγήκες κουμπάρε...
May 31 2008 17:39
Photo

BarbasSs → Anyparktos

hey you see i have 666 posts in this forum.... who DEATH METAL is THAT!!!!!!!!!!!!! σκευτομαι να μην ξανακανω ποστ θα το αφησω εκει για παντα.... ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛ-LLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOLLLLLLL
May 31 2008 17:33
Photo

Anyparktos → samurai_pizza_dora

gottit!!:riiight:
May 29 2008 23:01
Photo

iristella → Anyparktos

Βασικα εχω παιξει και απο αυτο...Αλλα εγω εννοουσα την πραγματικη που ξερω να την χρησιμοποιω καλυτερα
May 29 2008 18:05
Photo

Anyparktos → iristella

Benellii κιόλας!!Βρήκαμε τη γυναίκα(the one and only) που έπαιζε counterstrike! Με την benelli άμα πυροβολήσεις τα παιδάκια γενικά δεν θα μείνει φρύδι άρα μην το κάνεις...
May 29 2008 18:00
Photo

iristella → Anyparktos

:wis::blingeye2::hiding_something:γιατι εχεις ακουσει τπτ στις ειδησεις??????Δεν ημουν εγω αληθειαααα.... Τωρα περα απο την πλακα προς το παρον μονο νερομπαλονια τους εχω ριξει (αν και σκεφτομαι να δανειστω μια beneli ενος γνωστου μου τωρα τελευταια)
May 29 2008 17:52
Photo

Anyparktos → iristella

Πες μου ότι ήταν αλήθεια αυτό με το αεροβόλο!?!?!?!?!?:hahaha: αν ναι you are my goddess!!!!
May 29 2008 17:43
Photo

iristella → Anyparktos

Ολοι με την ιδια ευχη ειμαστε ε???? Και εγω εχω απο αυτα γι αυτο ξεσπαω στην lurrichio XD....... Tα αλλα αμα τα σκοτωσω θα παω φυλακη (προς το παρον τα πυροβολω μονο με αεροβολο) ..... ενω αν πεθανει η lurrichio δεν εγινε και τπτ ισα ισα θα ησυχασει ο ichigo
May 29 2008 17:38
Photo

Anyparktos → iristella

Γιατί κοπέλα μου τόσο evil??Άκουσε εκεί να πεθάενι το καημένο το κοριτσάκι...Δεν λες καλύτερα να πεθάνουν αυτά που είναι απέναντι από το σπίτι μου και τσιρίζουν και δεν μπορώ να διαβάσω...[/Black+βλακ humour mode off]
May 29 2008 17:36
Photo

BarbasSs → Anyparktos

Αν πειραζει λεει????? οχι βεβαια...χαζη ερωτηση.. Κουμπαρε μην κρυβεσαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεε
May 29 2008 12:23
Photo

Anyparktos → Neuro

Ελεύθερα φίλε μου!Πάντα ελεύθερα...Απλά το #%^&#%^ inet μου τα χει παίξει και πρέπει και να φύγω επομένως δεν θα είμαι για πολύ ακόμα online...Μπορούμε να τα πούμε κατα το βραδάκι όμως!
May 28 2008 21:40
Photo

Neuro → Anyparktos

Πειράζει να πω και εγώ ένα γεια? :P Πολυκοσμία βλέπω εδω
May 28 2008 15:58
Photo

Ephialtes → Anyparktos

Ναι γνωριζομαστε, και πλακα κανω:P
May 26 2008 23:50
Photo

iristella → Anyparktos

Oyasumi me_loves_neliel kun!!! Arigato (kαι καπου εδω τελειωνει το ιαπωνικο λεξιλογιο) για την παρεα!
May 26 2008 23:34
Photo

Anyparktos → iristella

Oyasumi!Ελπίζω να το μαθες μέχρι τώρα ότι oyasumi=καληνύχτα ε?Τεσπα δεν την παλεύω άλλο πάω για κανα azumanga και ύπνος...
May 26 2008 23:25