Community Status Updates
Zoro → Anyparktos
Matsuda ειναι ενας αστυνομικος απο την ομαδα,και απο τους 2οντες χαρακτηρες,ο πιο αστειος απο ολους....που εκανε τον manager της Misa ταχα...και που για να ξεφυγει απο καποιους που ηθελαν να τον σκοτωσουν εξαιτιας μιας γκαφας του,πεταχτηκε απο ενα μπαλκονι αλλα τον επιασαν απο κατω...και ετσι σκηνοθετησαν την δολοφονια του...
Αν τον θυμασαι καθολου ηταν ο πιο αστειος μπατσος!!
Καλα κι αυτο το thread αφασια ειναι,δεν περιμενεα να υπαρχουν τοσες πολλες διαμαχες,αποδειξη τα τοσα replies(κυριως απο haters)...χτυπισα νευρο μαλλον...
Κι εγω που περιμενα μια μικρη συζητηση....:nanana:
Jun 08 2008 22:26
kith → Anyparktos
εε μια καβλα ητανε 2 ημερον σταματισα πλεον να κανω αλλους :) νομιζα οτι το ειχαι απορια γιαυτο το ειπα αφτο στο Souleater :)
Jun 08 2008 22:10
Anyparktos → Zoro
:nosey:Έβλεπα το Amane Misa thread και μου ήρθε μια τραγική απορία...Ποιός είναι ο Matsuda?Έχω κάτι αιώνες που το είδα κι έχω ξεχάσειο ονόματα...:deadga6:
Jun 08 2008 21:44
Anyparktos → nasia27
Thanx για το request you are most welcome:Blissfull:
Που σ'έχω πετύχει(thread i mean)?Συγχώρησε την αμνησία αλλά οι εξεταστικές δεν είναι και πολύ φιλικές προς το μυαλό μου:hahaha:
Jun 08 2008 21:39
Anyparktos → kith
Για το soul eater thread:I know man,i know δεν ξέρω αν είδες το post μου...Btw σε πόσες χιλιάδες άτομα έκανες friend request ρε?:hahaha:
Jun 08 2008 18:48
Anyparktos → BarbasSs
Βγήκα με τους Melkor,Erisabetsu,Last Quincy,PtomahawkGolgi,Namida(νομίζω),Adventurer+Omorfantra(lol...) χτες και συμφωνήσαμε να ανταλλάξουμε msn!Εξ ου και οτι έβαλα msn...Τα σχέδια πως πάνε?Τ'ανέβασες?
Jun 08 2008 13:47
BarbasSs → Anyparktos
σκαναρα επιτελους τα σχεδια μου και λεω οταν γυρισω με το καλω να τα ποσταρω...
Jun 08 2008 13:40
iristella → Anyparktos
Καλη επιτυχια και καλα αποτελεσματα ευχομαι.... Κι εγω σε τετοια φση ειμαι τωρα και αρχιζω και τα παιζω σιγα σιγα...Υπομονη παντως, δν μπορουμε να κανουμε και αλλιως....
Jun 07 2008 18:25
Anyparktos → iristella
Βάσανα βάσανα βάσανα Στέλλα μου...Πήξαμε-πήρε μπρος η εξεταστική και μας θέρισε τα μυαλά και τον ελεύθερο χρόνο...Μπαίνω που και που αλλά εξαιρετικά σπάνια...Ας πούμε τώρα στην ουσία ήμουν afk(away from keyboard)
Jun 07 2008 18:00
Anyparktos → Thoririn
Δύσκολα για καφέ σήμερα bro γιατί φεύγω βιβλιοθήκη για διάβασμα.Κωλοεξεταστική!!!Τεσπά τα λέμε ρε...
Jun 06 2008 17:24
Anyparktos → Jiraiya
Mπρρρρ!!!!Stay away from ηλεκτρονική αδερφέ αν δεν το'χεις σε προγραμματσιμούς και τρανζιστόρια γιατί δεν θα την παλέψεις...Η ενέργεια είναι αυτό που λέμε παραδοσιακή ηλεκτρολογία ρε και μετράει..Αλλά εγώ γουσταρα και τηλεπ γιατί έχει πεδία και μαθηματικά αλλά για ενέργεια με κόβω...Καλά ρε,εσείς Αθήνα έχετε ακόμα paschal??Ο,τι να'ναι,εμείς με c ξεκινάμε 2ο εξάμηνο!
Jun 06 2008 17:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed