Community Status Updates
Anyparktos → Ephialtes
Lol,ανεμιστήρι ήθελε ο άνθρωπος ρε...Μάλλον γνωρίζεστε ε?Γιατί τώρα είδα κι εσύ από Τρίκαλα...(για το thread ψύξη μιλάω)
May 26 2008 23:13
Anyparktos → Tamaki
Yup...Και η πατάτα της υπόθεσης:Κατα λάθος το profile έγραφε female...Οπότε και η Eri περίμενε να δει κανα κoριτσάκι!Lol!
May 26 2008 23:10
Tamaki → Anyparktos
[color=#A1063C]Είχαμε έρθει και πάνω το προηγούμενο σκ παρέα! Δε σε είδαμε though.. Μάθαμε πάντως από την eri ότι είσαι λίγο huge τύπος :laugh:.[/color]
May 26 2008 23:07
Anyparktos → Tamaki
Xεχ!!Οκ πες το έτσι now i get it...Έλεγα κι εγώ κάποιο λόγο θα χεις για να το παίρνεις απο κείνη τη μεριά.Τον πάω κι εγώ πολύ τον pyramid!
May 26 2008 23:01
Tamaki → Anyparktos
[color=#A1063C]O pyramid αυτή τη στιγμή απουσιάζει, θα έρθει να συμφωνήσει μαζί σας σε λίγο.
Αλλά σε κάθε περίπτωση ,επρόκειτο για πρόκληση (προς τους kenny,somnium και την υποφαινόμενη) και το ξέρω γιατί είναι από τους καλύτερους μου φίλους ο rp.
Θα ήμουν μια απογοήτευση αν άφηνα το.. "καυστικό" του σχόλιο να πέσει στο πάτωμα :).[/color]
May 26 2008 22:52
Anyparktos → BarbasSs
Τι έγινε ???Δε σώζεται η φάση?
Κανας φίλος σου-συμφοιτητής δεν είχε τα αρχεία??
May 23 2008 17:57
BarbasSs → Anyparktos
μπου χου χου θελω τα αρχεια μου πισωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
τι θα κανωωωωωωωωωωωωωωωω
ΘΑ ΚΟΠΩ ΣΕ 2 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΜΠΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥ...............................................................................DEAD
May 23 2008 17:51
iristella → Anyparktos
:kakaka:ετσι ακριβως!!! Που να πω και bankai δλδ!!!:hahaha:
May 23 2008 16:01
iristella → Anyparktos
χεχε γρηγορη και αποτελεσματικη. Τι μονο o φραουλας ειναι σβελτος?
May 23 2008 15:24
Anyparktos → iristella
Woooow!!You are fast at correcting spoilerz!!Omedeto(congratulations)
May 23 2008 15:22
iristella → Anyparktos
οκ!!! καληνυχτα ευχομαι! παω κι εγω γιατι οι μαυροι κυκλοι δεν μου πανε καθολου:)
May 23 2008 03:21
Anyparktos → iristella
Τσκτσκτσκ...Αυτή η απειρία με τα spoiler tags...Δεν ξέρουν τι θα πει η λέξη αναρωτιέμαι ρε γμτ...Το πιο γερό spoiler που έφαγα ever...Θύμισε μου κάποια στιγμή να στο στείλω με pm γιατί τώρα όπου να ναι θα κοιμηθω κι αν το βαλω στο profile θα κανει spoil και για αλλους...
Ωπ...Λάθος...Κατα λάθος το κανα ποστ στο δικό σου profile...Δεν πειράζει you get it...
May 23 2008 03:18
iristella → Anyparktos
εγω μολις εφαγα τρελο spoiler για το αυριανο manga naruto. Ειχα καταφερει και ειχα δει μονο τις φωτος και πηγαν και εβαλαν ολη την υποθεση χωρις spoiler tag. Ωσπου να καταλαβω τι διαβαζα ειχαν τελειωσει ολα (σνιφ!!!)
May 23 2008 03:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed