Community Status Updates
Anyparktos → Adventurer
Ναι γι αυτό ρωτάω...Το torrent πάει σαν καθυστέρι γμτ...Μάλλον είναι από άκυρη χώρα(λόγω twmn-vpn που έχω πιάνω καλές ταχύτητες βαλκάνια και ελλάδα)
Απλά αναρωτήθηκα μήπως μου έχουν ρίξει κόφτη γιατί έχω ρίξει λίγο upload...
Τhanx anyway man!
Jul 10 2008 14:42
Adventurer → Anyparktos
Τα ratios που κραταει το Boxtorrents? Απλα ελεγχει ποσο download και ποσο upload κανεις στα torrents σου. Δεν παιζει μεγαλο ρολο, αλλα καλο ειναι να εχεις τουλαχιστον 0.2 ratio για να κρατησεις το account.
Παντως λογικα θα επρεπε να ειχες μεγαλες ταχυτητες γιατι βλεπω 6 seeders, 2 leechers.
Jul 10 2008 14:19
Anyparktos → BarbasSs
ναι ρε νταξ...το βρηκα,αλλα το ******** το boxtorrents κρατα ratio και δεν ξερω πως λειτουργει η διαδικασια...Δεν ψηνεται να πιασει πανω απο 15αρι...
Edit:LOL!αυτοματο editing στις βρισιες!Well,that's rebuild and trynks for ya!Φοβερο!!(καλα τωρα καθησε και εβαλε excluded λεξεις,respect...Πολύς κόπος!)
Jul 10 2008 13:31
BarbasSs → Anyparktos
δεν ειπα οτι το εχω απλα εβαλα το λινκ για να το δεις ειδα που ρωτουσες απο που να το κατεβασεις γιαυτο το ειπα
Jul 10 2008 13:19
Anyparktos → BarbasSs
ya,ya...Δεν παίζει να το έχεις...Αν και μάλλον είναι High level pugyuru or something...
Jul 10 2008 13:13
BarbasSs → Anyparktos
[URL]http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/5085-di-gi-charat.html[/URL]
αυτο δεν εψαχνες??????????????
Jul 10 2008 02:26
Anyparktos → Kenny
Βγήκε δομημένος...Τον ήπιαμε κι οι δυό καρντάσ'...
3 εγώ,2 εσύ...Κανένας γνωστός μου δεν πέρασε!!!
Jul 10 2008 01:29
red pyramid → Anyparktos
Right on target :P:P:P Καρφώνεται εύκολα ότι και να πεί κανείς :P:P:P
Jul 09 2008 01:30
phm → Anyparktos
Μα φυσικά και δεν τα postάρω, αυτά είναι μυστική γνώση, δεν είναι για όλους :hahaha:
Jul 09 2008 01:24
Anyparktos → phm
Lol,οντως παράνοια ηταν!Μην τα ποστάρεις σε thread και ξεφωνηθούμε τελείως ρε!!:P
:kakaka:
Jul 09 2008 01:22
Anyparktos → Kenny
ωχχ φιλε λαθος μαλλον πρεπει να κοιτουσα τα εργαστηρια ή κατι τετοιο...
αλλα οταν κοιταξω τα κανονικα αποτελεσματα θα σου πω
Jul 08 2008 19:49
Kenny → Anyparktos
You. Are. Fuckin'. Kidding me. :terror2::terror2::terror2::terror2:
Man, sorry αλλά το να πέρασα την Αρχιτεκτονική Υπολογιστών μου ακούγεται απλά αδύνατο. Περίμενα βαθμό μεταξύ 2 και 3 (lol).
Για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, ρίξε άλλη μια ματιά αύριο και βεβαιώσου ότι αυτός ο βαθμός είναι δίπλα από το δικό μου όνομα. Ακόμα καλύτερα, πάρε το φωτογραφία και στείλε το να το δω με τα μάτια μου. Αν όντως ισχύει... κερνάω μπύρες!
Jul 08 2008 01:13
Anyparktos → Kenny
Αντε αδερφέ πέρασες αρχιτεκτονική υπολογιστών με 5!Για λογισμό 2 ακόμα δεν άκουσα τπτ...Θα σου πω όμως!Μάλλον αύριο θα πάω σχολή&θα τσεκάρω για κυκλώματα.
Jul 07 2008 19:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed