Community Status Updates
Anyparktos → Amphilyki
Domo(=thanx) for the avatar comment!Θα τα πούμε εκεί λοιπόν...Εγώ έχω ένα ψιλοcosplay in mind:kawaii:
Jun 30 2008 18:39
Amphilyki → Anyparktos
Θα έρθουμε στο cosplay, απλά δε θα κάνουμε cosplay :( Δεν είχαμε καμιά καλή ιδέα! Φαντάζομαι ότι εφόσον τελειώνεις Δευτέρα απόγευμα θα έρθεις και εσύ, οπότε θα τα πούμε εκεί! Ωραίο avatar παρεπιπτόντως! :P
Jun 30 2008 14:17
Anyparktos → moonheart
You misunderstood dear...Κατάλαβα άπο avatar ότι παίζει να είχα κάνει μλκια οπότε με το που το postαρα πηγα και τσεκαρα profile...Και υποψία μου ηταν πραγματικότητα...Λυπάμαι που σε απογοητεύω αλλά το edit εγινε πριν δω την απάντηση:Blissfull:
Που το κατάλαβες ότι μου αρέσουν οι καραμελίτσες:kawaii:
Btw,μου θύμισες ενα κορυφαίο demotivator με ένα μαυρο φορτηγό που εγραφε free candy με μπογιά τοίχου...Υπότιτλος:Trust.Without it,you get no free candy...:hahaha:
Jun 29 2008 23:50
moonheart → Anyparktos
... αυτο θα πει γρηγορο service... >o<:knock-knock:
/σαν πολυ υπακουος δεν εισαι?:oo: ειναι κακο αυτο να το ελεγξεις... μην κανεις οτι σ λενε γιατι μπορει να σε εκμεταλλευτουν καμια μερα βλ. καραμελιτσες κτλ κτλ/
j/k:deadga6::wooi2:
Jun 29 2008 23:44
Anyparktos → moonheart
Κεκτημένη ταχύτητα λοιπόν [B]χρυσό μου...[/B]Τι να κάνω ξέχασα ο αθεόφοβος να κοιτάξω λίγο το profile και ποσταρα reply αμέσως...Αλλά μετά είδες ε?Το κοίταξα,edit,μονομιάς!
Jun 29 2008 23:36
moonheart → Anyparktos
αν το bro πηγαινε σε εμενα... θα επρεπε να το κοιταξω...
σοβαρα τωρα...
/μηπως φταιει που το ava μ μυριζει αντριλα... χμμμ ~fangirl mode on~/
editarisma
an k to xruso mou tha m arese perissotero thnx for the change
Jun 29 2008 23:26
Anyparktos → moonheart
Χεχεχχ!!Μη μασάς αγαπητή!Έχω μάθει να μην έχω high expectations αν δεν δουν τα ματάκια μου πρώτα...Αλλά θα το δω εγκυκλοπαιδικά,έτσι απλά!Also thanx for the blog comment :riiight:
Jun 29 2008 23:22
moonheart → Anyparktos
mhn tous akous... to nge einai apla xasimo xronou... k osoi lene oti pernaei mhnumata k krubei bathia nohmata... apla einai uperapisteuta kammenoi...
/pays respect for the blog entry/
Jun 29 2008 23:15
Anyparktos → Kenny
Δεν έχω ολόκληρο το Α4 άρχοντα...Αλλά οι ΠΑΣΠίτες μας δώσαν πέρσυ κάτι σημειώσεις(καλά θύματα κι αυτοί :hehehe:) που είχαν μέσα τα 33 "στάνταρ" θέματα...
Αλλά νομίζω ότι έχει αλλάξει ο καθηγητής...Μλκια...Λοιπόν μπαίνω λίγο forum να δω τι μπορώ να κατεβάσω για να σου στείλω μέσω msn και άμα θέλεις αύριο κατέβα σχολή,εγώ δίνω C!Ένα τηλεφωνάκι μόνο για να θυμηθώ να τις ψάξω τις σημειώσεις και στις δίνω!
Jun 29 2008 22:39
Kenny → Anyparktos
Man, σημειώσεις για Φυσική έχεις; Αν ναι, μπορείς να μου τις δανείσεις για το καλοκαίρι;
Jun 29 2008 22:28
Anyparktos → Amphilyki
Arigato gozaimasu!Ναι,εγώ θα καίγομαι λιγάκι μέχρι δευτέρα απόγευμα και μετά τέλος!Θα έρθετε εσείς στο cosplay?(btw,μπορείς να απαντήσεις στα profile comments κανοντας view conversation και μετά reply :))
Jun 29 2008 01:48
zade → Anyparktos
Ekana ένα νεό γκρούπ ,το anti-army ! Αμα σου γουστάρει μπες . Στο εμ εσ εν χτές για κάποιο λόγο έγινε disconnect και μετά δεν μπορούσα να ξαναμπώ ... Τώρα έφτιαξε όμως
Jun 28 2008 12:34
Anyparktos → zade
Έχεις δει Suzumiya Haruhi no Yuutsu?Είναι σχετικό,αλλά όχι ακριβώς απο κει...Χεχε!Τα μέλη του forum που ξέρουν από που είναι το avatar μου είναι μετρημένα στα δάχτυλα!!(ή έστω έτσι εκτιμώ ότι είναι τα πράματα ^W^)
Btw,"έχασα" πολλά μηνύματα σου χτες στο msn...Γι αυτό σου έλεγα αν έχεις προβλήματα αλλά μάλλον εγώ είχα το πρόβλημα...Μου ήρθαν τα μηνύματα σήμερα το πρωί...
Jun 28 2008 12:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed