Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anyparktos → RiDeLub

LOL,τρίτη είναι?Πωπωωω πάω να το κάνω edit πριν γίνω ρεζίλι :'D Thanx for pointing out!
Jul 15 2008 21:15
Photo

Anyparktos → BarbasSs

Με κανανε invite γιατι καποιος ειχε δει ενα fake κωδικα που ειχα ποσταρει καπου.Και ο κεννυ και ο jir νομιζω ειναι μεσα...Στην τελικη η σχολή μας έχει κάπως λίγο προγραμματισμό...Και λέγεται και δευτερος τίτλος μηχανικός υπολογιστών.
Jul 15 2008 12:16
Photo

BarbasSs → Anyparktos

εγω δεν ειπα τιποτα... α ναι ειχε κανει double post ο sponis γιατι εισαι στο group των πληροφορικαριων?/ τι σχεση εχεις εσυ με την σχολη εκεινη
Jul 15 2008 11:42
Photo

Anyparktos → BarbasSs

Τι μ@λ@κίες λέτε πρωινιάτικα πάλι σε κείνο το thread ρε μλκ...XD Lol,πολύ γέλασα με κείνο το γαλβανισμένη αστερόσκονη!
Jul 15 2008 11:26
Photo

Anyparktos → Chief_Chips

Ακριβώς αυτό αδερφέ...Αλλά αν συνεχίζαμε αυτή τη συζήτηση στο thread θα είμασταν offtopic και θα μας κράζανε.Είναι γενικη αυτή η τάση και γι αυτό οι ταινείες της disney γίνονται ολοένα και πιο γλυκανάλατες ενώ γενικά τα massive consumption animation που μας έρχονται από αμερική έχουν όλο και περισσότερο αμερικάνικα παρεΐστικα(της παρέας εννοώ) αστεία για να σώσουν την κατάσταση.Με λίγα λόγια γίνεται μόνο εκσυγχρονισμός(και γενικά ένας άσχημος εκσυγχρονισμός με λογοκρισία των-λόγω της αυθεντικότητας τους-πετυχημένων cartoon) χωρίς γενικά να βλέπουμε κάποια ουσιαστική πρωτοτυπία.
Jul 13 2008 17:01
Photo

Anyparktos → red pyramid

:hahaha: lol δεν είμαι sports fan ρε γι αυτο...(i know me be geek :emptyonexg1:) C ya then and talk to ya in the forums!
Jul 13 2008 16:32
Photo

red pyramid → Anyparktos

Α, για το άλλους δεν ξέρω, εγώ εννούσα άλλη παρέα...βασικά, θα μάθετε όταν είναι :P ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΟΝ TIM DUNCAN??? Αίσχος, ντροπή, ban delete & kicks! :P :P :P Έχω να σου κάνω φροντιστήρια όταν ανέβω πάνω
Jul 13 2008 16:29
Photo

Anyparktos → red pyramid

Didn't know Tim Duncan till i checked wiki XD~fail(οχι και 2,11 LOL!ούτε τα 1,90 δεν φτάνω οριακά βέβαια) Για strawberry&NHK,αν σε ξερω απ οσα έχω δει σε ποστ θα σου αρέσουν και τα δυο...;) Ναι man θα κανονίσουμε τώρα που είναι και καλοκαίρι!Κατα τον αυγουστο θ'ανεβειτε τσουρμο κι ετσι?Ακουσα για jir,matsu,sponi!Ελάτε να σας δούμε κι ενημερώστε αν και θα με ενημερωσει και η Riza-senpai και ο Melkor.
Jul 13 2008 15:33
Photo

red pyramid → Anyparktos

Man, NHK δεν έχω δεί, αν και θα ήθελα πολύ :( Τώρα για το kasimasi, πρέπει να ξαναδώ λίγο τη σειρά για να σου πώ. Και Strawberry panic θα δώ σε λίγες μέρες οπότε θα σε πώ τι πιστεύω... Btw, ελπίζω να μπορέσουμε να ανέβουμε παρέα πάνω να σας δούμε λίγο, κάποια στιγμή τον άλλο μήνα, που σε είχαμε χάσει. Μας είχε πεί και η Eri ότι είσαι πρώτο ύψος, Tim Duncan ένα πράμα :P
Jul 13 2008 15:23
Photo

Anyparktos → red pyramid

Ασε ρε συ σοβαρη καταθλιψη μιλάμε...Τελειωσε το kashimashi τελειωσε και το NHK...Το χεις δει??Αν οχι χάνεις ενα από τα καλύτερα!!(αν και σ'εκοψα εσένα χαλαρά το χεις δει :P) Το kashimashi το τελος θα μπορουσε να είναι έτσι happy αν δίναν τη σειρα χρόνο να αναπτύξει τα εσωτερικά συναισθήματα της Tomari!Δλδ δεν ειναι δυνατον ενα ατομο που εχει απορριφθει να δεχτει τον αλλον με το που ο αλλος επιστρεφει στην μπακουριά!Ακόμα κι αν γίνει αυτό τότε μιλάμε για μια επιφανειακή σχέση με σοβαρά complex εξάρτησης σε ατομα και αυτό είναι που με πείραξε.Είμαι σίγουρος ποως ο δημιουργός δεν ήθελέ να δώσει τέτοιον αέρα αλλά δυστυχώς δεν έδωσε αρκετό time&effort.Εξακολουθεί και είναι από τα καλύτερα romance που έχω δει-γιατι πιστευω οτι χαλαρα το κυριαρχο στη σειρα ειναι το romance στοιχειο. (btw check strawberry panic αν δεν το χεις κανει ηδη...Αν μπορεις να αφήσεις στην άκρη το ωρες-ωρες ανελέητο fanservice και τον ψιλοφετιχισμό της σειράς θα δεις ένα συναισθηματικό διαμάντι απο τα λίγα!)
Jul 13 2008 15:16
Photo

red pyramid → Anyparktos

Δεν σου άρεσε το τέλος του Kasimasi???? :O :O :O Ναι ήταν happy, αλλά γιατί να τελιώνει άσχημα...πιστεύω το παρεξήγησες λιγουλάκι...αν θές διάβασε τι έχει γράψει ο Dante στο τόπικ της σειράς, θα σου αλλάξει τη γνώμη πιστεύω. Όλα καλά εκεί πάνω κατά τα άλλα? :P
Jul 13 2008 14:52
Photo

Anyparktos

Και ναι έχω 555 profile visits :P 5/6ths of the beast lol
Jul 13 2008 12:51
Photo

Anyparktos → Kenny

[url]http://rapidshare.com/files/129330871/Exetaseis_Sept_2008.pdf.html[/url] Όλο το πρόγραμμα εξεταστικής του Σεπτέμβρη σε rapishare...Φαντάζομαι σε κάλυψα ε?:riiight: Άκουσα επίσης ότι ο ψυχάκιας ο Μάργαρης δεν έβγαλε αποτελέσματα κυκλωμάτων ούτε για όσους δίνανε πτυχιακή τα κυκλώματα 2!!!!Οπότε τα δικά μας τα αποτελέσματα μάλλον θα περιμένουμε...Αν ακούσω κατι για αριθμητική ανάλυση απο δευτερα θα σου πω μαν...
Jul 13 2008 11:26
Photo

Anyparktos → Kenny

Αριθμητική ανάλυση δεν βγήκε άρχοντα...Όταν τη δω στο forum να βγαίνει θα παω να κοιτάξω!
Jul 11 2008 12:59
Photo

Belegk → Anyparktos

Επειδη θα ηταν βλακεια να μου ποσταρεις κ εγω να σε γραψω... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΧΡΗΣΤΑΡΑ :P (Μη μασας απλα δν ηξερα τι να γραψω.!) [url]http://ifail.org[/url]
Jul 10 2008 15:21