Community Status Updates
Zoro → FireFistAce
Rly nice job mate!!
Απο One Piece φοβερες εκεινες οι 2 με την Nami και την Robin που φοραει ρουχα με διαφημισεις,οπως Malboro...me likes!(και η αλλες με τον Ace και τον Zoro)
Και απο Berserk πολυ καλες ολες,εβαλες και με Caska,Zodd,Griffith...ακομη και με τους αρχηγους των apostles!!
Πολυ καλη δουλεια!!Ωραια συνεισφορα!!:gotit:
Jun 14 2008 17:52
FireFistAce → GkLoc
Εννοεις τις εικονες που εχω βαλει στο album του one piece?
Δεν εβαλα πολλες αλλα μολις τελιωσω θα τις περασω και στο group.
Jun 14 2008 15:11
GkLoc → FireFistAce
Μολις Τελειωσεις Uploading,Περνα Τις Εικονες Και Απ'το One Piece Social Group!!!
Να Ειμαστε Πρωτοι Και Σε Αυτον Των Τομεα!
Jun 14 2008 15:06
Zoro → FireFistAce
Χεχε,ναι ειναι οποια σου κολλησει πιο πολυ!!:P
Anw,την κανω οπου να ναι!!
Τα λεμε που και που στο forum..καλο ξεμπερδεμα,εσυ που τελειωνεις και νωρις!!
:gn2:
EDIT:Δες (και κατεβασε αν θες) κι [URL="http://www.veoh.com/videos/v739813CGbS9xZN"]αυτο[/URL] το AMV του OP αν μπορεις,κορυφαια μουσικη και σκηνες,το κατεβασα και εχω καει να το βλεπω!!
(θες veohTV για να το κατεβασεις/δεις ολο!!)
Jun 14 2008 04:04
FireFistAce → Zoro
Καλη ειναι και η Robin αλλα εφαγα κολημα με την Nami απο την αρχη του one piece.
Jun 14 2008 04:01
Zoro → FireFistAce
Δλδ μεταξυ Nami-chan και Robin-chwan,Nami-chan εσυ??
Εγω παω με την 2η:P:wooi2:
Jun 14 2008 03:24
FireFistAce → Zoro
Nαι απο εκει πηρα τις εικονες και εκανα μια μικρη ανανεωση. Με την Nami εχω κολημα μεγαλο!!!
Jun 14 2008 03:22
Zoro → FireFistAce
Μην χασεις και τα τελευταια 10secs απο το video,αν το δεις...εχει μια αφιερομενη σκηνη στο Dragonball Z(εβλεπες dragonball ετσι??)
:)
Ωραια αλλαγη σε ολα btw...τις πηρες απο τις εικονες που εβαλα στο group???
Γιατι ειναι ολοιδιες!!
Αλλα καλα εκανες,ειτε ειναι ετσι ειτε οχι...Μεγια!!
Η εικονα με την Nami πολυ καλη απο πανω!!:lovulovu:
Jun 14 2008 03:13
FireFistAce → Zoro
Καλο το videaki γελασα πολυ. Ειναι απο τις αγαπημενες μου σκηνες αυτη που τα παιρνει ο Sanji...
Jun 14 2008 03:12
Zoro → FireFistAce
Καλα 27 ιουνιου θα χεις ξεμπερδεψει δλδ??
Πολυ τυχερος ρε συ...εγω δεν ξεκινησα ακομη,αλλα μεχρι μεσα-τελη ιουνιου θα μαι εδω "δεμενος"...
Μια χαρα εισαι στο berserk παντως...αφου τελειωνεις στς 27 συντομα θα δεις και την συνεχεια,που καλη ειναι αλλα σαν την αρχικη φαση με την πανοπλια τπτ!!
Χαιρομαι παντως που η σειρα ειχε τετοιο αντικτυπο σε σενα!!
Σε οσα παιδια την προτεινα και την δοκιμασα,εμειναν ολοι ικανοποιημενοι...οχι οτι γινοταν κι αλλιως...τελεια σειρα!!
Death Note,ετσι,καιρος ηταν....μεχρι το 25 θα σε ικανοποιησει κλασικα πιστευω(ειδικα τα πρωτα επεισοδια της σειρας ειναι απαιχτα)....απο κει και περα συνηθως δεν αρεσει,οπως και μενα,αλλα δεν ειναι απολυτο,σε αλλα ατομα αρεσε,απλα εγω πιστευω οτι θα ειχε γινει πολυ λιγοτερο κουραστικο αν τελεωνε στα 25....τεσπα,οταν το τελειωσεις πες αποψεις;)
Επισης,αν μεινεις ανικανοποιητος απο το τελος του ανιμε,σαν κι εμενα,σου συνηστω να δεις και τις 2 ταινιες που βγηκαν,μιας και εχουν διαφορετικο τελος,που εμενα μ'αρεσε περισσοτερο....χαλια ερμηνειες εχουν μονο,αλλα κατα τ'αλλα αν μπορεις να μην τις παρατηρεις και προσεχεις μονο την ιστορια,πιστευω θα σ'αρεσουν...
ΟΚ,οτι εικονες εχεις,αν τις θεωρεις καλες βαλ τες στο group,ελευθερα!!
Αυτα,καλη συνεχεια και καλη επιτυχια με τις εξετασεις σου!!
Θα τα λεμε παντα απο δω...
ΥΓ:btw χτες βγηκε και το τελευταιο του berserk αν δεν κανω λαθος...συντομα μεταφρασμενο..τρεχω να δω μηπως βρω καμια προωρη μεταφραση γιατι εχω πολυ περιεργεια να δω τι θα γινει τωρα!!
ΥΓ2:One Piece αρχιζει και βελτιωνεται για μενα...καλυτερο απο τα αρχικα επεισοδια του tb πιστευω...ακομη και ο Brook που δεν τον πηγαινα,τωρα τον συμπαθησα...και αν ειδες και το 353,ο super saiyan sanji ηταν τελειοςςς!!!
Τσεκαρε κι [URL="http://youtube.com/watch?v=IqGw5EAvs-8&feature=related"]αυτο[/URL] το fun vid!!Πολυ πλακα!!xD
Αντε τα λεμε λοιπον,και παλι καλη συνεχεια!!
Jun 14 2008 03:08
FireFistAce → Zoro
Ολα καλα ρε. ασε εχω εξεταστικη τωρα και μεχρι στιγμης εχω δοσει 2 μαθηματα.Στισ 27 τελιωνω. Εσυ ξεκινησες να γραφεις?
Απο Berserk εχω διαβασει μεχρι το vol.29. Αλλα τωρα δεν εχω πολυ χρονο.
Ξεκινησα και το Death Note(επιτελους). Εχω δει 5 επισοδεια και μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλο. Ελπιζω ομως να μην καταντησει βαρετο γιατι εχει 37 επισοδεια.
Και ναι που λες εβαλα μερικες φωτο απο Berserk και θα βαλω και αλλες συντομα και στο profile μου και στο group.
Αυτα που λες φιλος...
Jun 14 2008 02:40
Zoro → FireFistAce
Wuzup my friend??
Βλεπω ανεβασες καποιες πολυ καλες εικονες απο Berserk!!
Feel free to put them in the group if you like!!:Blissfull:
Τι λεει που εφτασες στο manga??
Απο εξετασεις,πως παει,γραφεις??
Εγω σε περιπου 10 μερες,γι αυτο θα ειμαι ολο και λιγοτερο μεσα σιγα σιγα...μεχρι μεσα-τελη ιουλιου θα ειμαι "δεμενος"..μετα ελευθερος..αν και τα βραδια θα παιρναω απο δω...
Εσυ τι λεει λοιπον??
Jun 14 2008 02:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed