Jump to content

Community Status Updates

Photo

FireFistAce → iristella

Να σαι καλα. Και εσυ καλη επιτυχια με τις εξετασεις. Καλο ειναι να υπαρχουν διαφωνιες ετσι κανεις και συζητηση με τον αλλον, ενω αν ολοι συμφωνουσαμε θα λεγαμε μονο ενα "Γεια, τι κανεις?" και αντε και 2 κουβεντες παραπανω...
Jun 20 2008 04:04
Photo

iristella → FireFistAce

Και μολις ημουν στο Profil σου και σου εγραφα (tηλεπαθεια) XDDDDDDDDD.. Kαλο κουραγιο και σε σενα με εξεταστικη..... Ναι και εγω zoro recruitement ειμαι αν και κατι μου λεει οτι θα του στοιχισει λιγακι στο μελλον... Αν σκεφτεις οτι διαφωνουμε στα παντα και γραφουμε με τους ιδιους ρυθμους...XDDDDDD Που λες msn εχω και θα στο στειλω με Pm αν και τωρα τελευταια δεν πολυμπαινω λογω εξεταστικης (και κατι γινεται και δεν με βαζει μεσα).Αλλα εαν τυχει και ειμαστε και οι 2 μεσα να λεμε και καμια κουβεντα OK?
Jun 20 2008 03:56
Photo

FireFistAce → iristella

Βλεπω αρχισες να βλεπεις One Piece και Berserk ε? Καλα κανεις ειναι και τα δυο κορυφαια!!!
Jun 20 2008 03:52
Photo

FireFistAce → Zoro

Εγινε ρε. Τα λεμε καποια αλλη στλγμη αν ειναι γιατι την κανω και εγω σε λιγο.
Jun 20 2008 03:31
Photo

Zoro → FireFistAce

Ολα καλα,αλλα πηγε 3 εδω και πρεπει να παω για υπνο δυστυχως:( Ηθελα να κουβεντιασουμε λιγο αλλα ηδη καθυστερησα αρκετα με ολα τα vm/pm σημερα... Τα λεμε αυτες τις μερες κανονικα αν ειναι... Be well,spend your time wisely(...reading Berserk!!:riiight:) Τα λεμε:gn2:
Jun 20 2008 03:07
Photo

FireFistAce → Zoro

Tι γινετε αρχηγε? Ολα καλα?
Jun 20 2008 01:55
Photo

FireFistAce → iristella

Αστα να πανε με την εξεταστικη...Και εγω τρεχω και δεν φτανω. Και εχει αρχισει να πιανει κατι τρελες θερμοκρασιες εδω στην Κρητη που το μονο που κανεις ειναι να πας για μπανιο. Ο Zoro που λες μου εχει προτεινει πολλες σειρες να δω και μια απο αυτες ηταν και το Berserk και εφαγα και εγω κολημα και με το anime και με το manga. Εχεις msn να μιλαμε απο κει?
Jun 19 2008 19:10
Photo

iristella → FireFistAce

Μια χαρα ειμαι.... Ναι οντως δεν εχουμε μιλησει τοσον καιρο.... Δεν ετυχε γι αυτο... Και τωρα εχω και εγω εξετατικη και τελευταια δεν εμπαινα και παρα πολυ.... ΑΑχαα τι βλεπω και αλλο ενα berserk recruitement απο τον Zoro... Welcome to the club ΧDDDDD...
Jun 18 2008 19:17
Photo

FireFistAce → iristella

Σε εχω τοσο καιρο στο friends list και δεν μιλησαμε ακομα. Τι κανεις? Ολα καλα?
Jun 18 2008 03:00
Photo

FireFistAce → Zoro

Στο berserk σταματησα εκει που φευγουν απο την πολη της Farneze δεν θυμαμαι πιο chapter ειναι... Thanks και για τα comments στις εικονες (ειδικα αυτη με την nami & robin). Θα την κανω και εγω σε λιγο, οποτε τα λεμε αυριο αν ειναι. Bye...
Jun 18 2008 02:59
Photo

Zoro → FireFistAce

Οπα σορρυ,εψαχνα μιση ωρα στο group του op να δω τις εικονες και δεν τις εβρισκα...αφου δεν τις εχεις βαλει,βαλ τες αν θες....λενε πολυ,σου αφησα και σχολια!! Kαι τελικα που σταματησες στο Berserk δλδ?? Οσο για τ'αλλο ναι,θα γραφω μεχρι μεσα Ιουλιου πιθανον...:( Αλλα μετα ελευθερια...παλι καλα που συντομα εχω την πρωτη εξεταση και θα ειμαι λιγο πιο ελευθερος αφου την ξερφορτοθω.. Τα λεμε,την κανω κι εγω!!
Jun 18 2008 02:43
Photo

FireFistAce → Zoro

Με το berserk εχω κοψει επαφες γιατι εχω διαβασμα τωρα,αλλα με το που χαλαρωσουν τα πραγματα θα το αρχισω. Εσυ τι λεει αλλο? Γραφετε η' ακομα?
Jun 18 2008 02:21
Photo

Zoro → FireFistAce

Τρεχω να τις δω τωρα,αν ειναι θα αφησω σχολιο σ'αυτες!! Nice παντως,ετσι,να στηριζουμε το Group για να νικησουμε τους γειτονες(αυτη η διαμαχη μεταξυ clans ειναι αιωνια!!:hehe:αλλα εχει πλακα!!) Καλα μονο εγω τελειωνω μεσα Ιουλιου απ 'οσο βλεπω παντως...:sigh2: Καλη συνεχεια οπως και να χει!!!:riiight: (Berserk προχωρας ή το διεκοψες προσωρινα??)
Jun 18 2008 01:47
Photo

FireFistAce → shadowsong

Γεια. Εισαι στο CSD?
Jun 17 2008 18:58
Photo

FireFistAce → samurai_pizza_dora

Ευχαριστω. Εγω τελιωνω στις 27 Ιουνιου. Εσυ γιατι τοσο αργα?
Jun 17 2008 15:06