Community Status Updates
samurai_pizza_dora → FireFistAce
A καλη επιτυχια για αυριο τότε! Τελειωνω στις 7 ιουλιου εγω.Εσυ?
Jun 17 2008 15:02
FireFistAce → samurai_pizza_dora
Αντε κανε μια προσπαθεια να διαβασεις, να κανω και εγω μια γιατι γραφω αυριο... Ποτε τελιωνετε με την εξεταστικη?
Jun 17 2008 14:53
Βασικα τώρα (κανονικα) πρεπει να παω για διαβασμα. Δεν ξερω αν θα τα καταφερω,αλλα θα καταβαλω μια προσπαθεια...-_-
Δινω την Πεμπτη. Αρα λογικα τα λεμε στο msn μετα τις εξετασεις.
Jun 17 2008 14:48
Καλα μεχρι τωρα... Εχω δωσει δυο μαθηματα και μαλλον τα εχω περασει. Δεν μπαινεις msn να τα πουμε απο κει?
Jun 17 2008 14:45
Lol οποτε είσαι έμπειρος φοιτητης.:p
Πως πάει η εξεταστική σου? Εγω τουλ τα σκατωσα μεχρι τωρα. Αφησα ενα μάθημα και μάλλον θα κοπω στο επομενω λογω αδυναμιας μου να ανοιξω το ρημαδι το βιβλιο...-_-
Jun 17 2008 14:43
FireFistAce → Zoro
Oi, Zoro! Εβαλα μερικες νεες photo στο album του one piece στο profil μου. Δες τες και πες μου την γνωμη σου.
Jun 17 2008 14:31
Γεια. Βλεπω ο ichigo σε ενημερωσε για μενα. Ειμαστε στην ιδια σχολη, αλλα εγω ειμαι 4ο ετος και εκεινος 1ο. Εσυ πρωτο ετος εισαι ε?
Jun 17 2008 14:30
Eιμαι ιατρικη στην Πατρα. Εσυ είσαι επιστήμη υπολογιστών στο Ηρακλειο ε?(μου το είπε ο ichigo13)
Εχεις msn?Μην το πεθανουμε αυτο το καημενο το visitor messages! :P
Jun 15 2008 08:44
Ναι σωστα το ειχα ξεχασει αυτο. Αντε να δουμε τι θα κανουμε?
Σε ποια σχολη εισαι?
Jun 15 2008 00:26
Αστα να πανε... Ας μην το συζηταμε καν το θεμα. Την αλλη φορα ξανα(μετα απο 4 χρονια).
Jun 14 2008 23:25
Οχι δεν με ξερεις αλλα σε εχω στο friends list και ειπα να σου μιλησω και να γνωριστουμε με την ευκαιρια.
Jun 14 2008 23:00

This status update has reached the maximum number of replies allowed