Jump to content

Community Status Updates

Photo

red pyramid → gexion

The song spammer, episode ?: a new song [url=http://www.youtube.com/watch?v=KutXyPEEbQs&feature=related]YouTube - Geto Boys - My Mind Playing Tricks On Me[/url]
Sep 06 2008 17:25
Photo

gexion → Lobotomy_4_idiots

[B]niii,γεωργία εδώ.Μου είπε η Ελίζα ότι είσαι η Sophiaaaa[/B] [B]yoz κι από τον ανιμε world Sophie-chan^_____^[/B] [B]nice nickname:hihi2::riiight:[/B]
Sep 06 2008 10:00
Photo

gexion → Adventurer

[B]arigato:nod2:[/B]
Sep 05 2008 07:41
Photo

jimmare → gexion

To msn,παλι dead...:(Πες μου απο εδω γνωμες ή πμ...:)
Sep 04 2008 21:55
Photo

gexion → Barbara

[B]hey,φχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια για την τέχνη μου.Of course,i will keep it up :P[/B] [B]thanx για το support dear^____^-[/B]
Sep 04 2008 15:41
Photo

Barbara → gexion

Είδα τα σκίτσα σου είναι κορυφαία , μπράβο συνέχισε ετσι.!
Sep 04 2008 15:01
Photo

jimmare → gexion

Να ενα βιντεο μου που μολις ανεβηκε...Δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα απλα το ειχα φτιαξει μονο για ενα φιλο και τελικα το ανεβασα...:) Enjoy!
Sep 03 2008 12:58
Photo

jimmare → gexion

Ενταξει...Σιγα σιγα ομως...:)
Sep 02 2008 15:32
Photo

gexion → jimmare

[B]Έλα μωρε,κάθε αρχή και καλή..εγώ και πάλι ανυπομονώ:try:[/B] [B]θα μάθεις σιγά-σιγά να ταιριάζεις το ρυθμό του song με το ρυθμό που κινούνται στις σκηνές οι χαρακτήρες..αυτό ειν το κλειδί top-επιτυχημένου amv..[/B] [B]αν το ανεβάσεις και utube,με το καλό πες μου να κάνω ΝΤΟΥ:gotit:[/B]
Sep 02 2008 15:30
Photo

jimmare → gexion

Eμενα μου λες για λιωσιμο???Αμα υπηρχαν ακομα βασιλιαδες,θα ερχουντουσαν ολοι σε εμενα με modem για να μαθουν τι ειναι λιωσιμο:kakaka: :kakaka: Oχι,δεν ειμαι με Sasuke...Μιας και ηταν πρωτη φορα,εκανα κατι προχειρο. Εκοψα απο raw soul eater ενα μερος,εβαλα το ονομα μου στην αρχη και εβαλα για μουσικη τους nickelback.Εχει ψιλοπετυχει αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο εχεις δει...
Sep 02 2008 15:26
Photo

gexion → jimmare

[B]άσε,είναι καλοκαίρι ,όλοι λιώνουν στο internet(ναι,κι εγώ μέσα;p)υπερφορτώνεται το σύστημα και ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ η σύνδεση :wet2:[/B] [B]για πες μου τώρα,ποιο είναι το περιεχόμενο του vid σου?naruto να φανταστώ??Tribute ston SASUKE με πολλή αγάπη ε ?:hahaha::hahaha:[/B]
Sep 02 2008 14:47
Photo

jimmare → gexion

Γτ εμενα???Το ιδιο πραγμα με εσενα... Σου μιλανε,σε πεταεο εξω Πας να μιλησεις,σε πεταει εξω πας να γραψεις κατι,σε πεταει εξω τη κατασταση ειναι αυτη???Τεσπα,εγω τωρα πηρα φορα και θα φτιαξω και ενα με jiraya!
Sep 02 2008 14:35
Photo

gexion → jimmare

[B]έχει λαλίσει το MSN μου,sorry που ξαφανίστικα...θα μπω ξανά το απογεματάκι...να μ στείλεις και το vid σου,οκ?^^[/B]
Sep 02 2008 14:05
Photo

gexion → red pyramid

[B]καταλαβαίνω.Ίσως κι εγώ παθιάστικα λιγάκι too much :P[/B]
Sep 02 2008 13:25
Photo

red pyramid → gexion

Ναι μωρέ, είναι κάπως φανατίλα το κείμενο, αλλά γράφτηκε και πριν τους τελικούς που έγιναν φέτος οπότε είχε και μία δόση φαντατίλας. Όλα σε κλίμα χαβαλέ ;)
Sep 02 2008 12:55