Jump to content

Community Status Updates

Photo

4rtemis → gexion

δεν ξερω μπορει εγω παω στο 1ο Π.Φαληρου , εσυ?
Oct 10 2008 14:18
Photo

gexion → 4rtemis

[B]γεια!είδα τις προτιμήσεις σου στα movies,και πολυ χαρηκα που επικρατει "hayao Miyazaki"σύνδρομο :P[/B] [B]κι εγώ π.φάληρο μένω btw,λες να σε ξέρω?XD[/B]
Oct 10 2008 06:13
Photo

gexion → GkLoc

[B]κρίμας Captain ,γτ μας έλειψες:if::if:[/B] [B]ελπίζω να πάνε ολα καλαα ριι!εσυ πως τα περνας κατα τ'αλλα?:ureshii:[/B]
Oct 04 2008 08:49
Photo

GkLoc → gexion

Hi Gexion Chwaaaan... αντιμετοπιζω προβληματα με το msn και για αυτο δεν μπορο να σου απαντησω.. Gomen Gomen
Oct 04 2008 08:42
Photo

Dxs → gexion

μπα, απλα θαυμαζω το σπορ :) αν και θελω να μαθω κιθαρα
Sep 20 2008 23:46
Photo

gexion → Dxs

[B]να'σαι καλά[/B] [B]btw,τα avi and siggy σου είναι πολύ yo and artistic:rolleyes:[/B] [B]παίζεις κιθάρα ή απλά θαυμάζεις το σπορ?=p[/B]
Sep 20 2008 19:14
Photo

Dxs → gexion

χεχ, θενκς :)
Sep 20 2008 17:35
Photo

gexion → Dxs

[B]"Φεγγαρακι μου λαμπρο[/B] [B]Φεγγε μου να περπατω[/B] [B]Να πηγαινω φροντηστηριο[/B] [B]Μπας και παρω απολυτηριο"......AXXXXAXAXAAXA,so hell true xD[/B] [B]έλιωσα μόλις το διάβασα,αλλά είναι και το damn truth =/[/B] [B]...ακόνισε το αλλιώς ξέχασέ το...good luck with yur studies dude! [/B] :thumbup:
Sep 20 2008 17:18
Photo

jimmare → gexion

Καταλαβα...Το καλο ειναι οτι αλλαξα φροντηστηρια για αγγλικα κ γερμανικα και αρχιζω απο 22!!!
Sep 19 2008 13:43
Photo

gexion → jimmare

[B]Τη πρώτη βδομάδα φάγαμε μια γερή σφαλιάρα και προσγειωθήκαμε στον κόσμο της σιχαμερής καθημερινής μελέτης και των ατέλιεωτων ωρών κατεύθυνσης.Δε λέω,γουστάρω maths,physics...αλλά όχι κι αυτό το πράμα..έχω φάει φρίκη,θα σφίξουν πολύ τα πράματα φέτος jim-kun...αλλά το ψήνω κι εγώ σιγα-σιγα..σήμερα είναι μέρα pc για μένα!see ya in the evening!^________^[/B]
Sep 19 2008 06:10
Photo

jimmare → gexion

My msn broke down again... Αλλα πηρα καινουργιο modem και αλλαξα εταιρια!Μετα θα εγκαταστησω καινουργιο wlm και τελος το ζητημα. Αληθεια,πως παει με το σχολειο?Τακτοποιηθηκατε?Εμεις αρχισαμε αλλα ολο παει και καλυτερα!Σημερα και αυριο κενο και τη δευτερα 4ωρο!!!
Sep 18 2008 21:52
Photo

gexion → kakashi sensei

[B]φχαριστώ man για την υπστήριξη[/B] [B]πάω τώρα για τρίωρο στο φροντιστήριο.:thumbdown:[/B] [B]καλό σου απόγευμα και καλά να περνάς!:joyful:[/B]
Sep 15 2008 16:53
Photo

kakashi sensei → gexion

τι να κανεις το σχολειο ετσι ειναι. ειδικα το λυκειο ειναι αγωνας δρομου. μη νομιζεις και εγω στο λυκειο καπως ετσι ημουν.δευτερα-παρασκευη λιωσημο και ζουσαμε καπως το σαββατοκυριακο. κουραγιο ονειροκοριτσο.
Sep 15 2008 16:39
Photo

gexion → kakashi sensei

[B]ftw=For the Win..είναι σαν επευφιμία..Ζήτω τα όνειρα δηλαδή:D[/B] [B]έχω μαραζώσει με το άνοιγμα των σχολείων.Όλο το πρόγραμμα της μέρας μου είναι μια ανελέητα ατέλειωτη μελέτη..πάλι καλά που υπάρχουν και σαβατοκύριακα για να μπάινω pc,και να βγαίνω με φίλες :/[/B] [B]εσυ πως τα περνάς ονειρόπαιδο?:3[/B]
Sep 15 2008 16:29
Photo

kakashi sensei → gexion

thanks για το add. το "[B]dreams ftw[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/rolleyes.gif[/IMG]" [/B]δε το καταλβα αλλα δε πειραζει. καλη καρδια.
Sep 14 2008 23:15