Jump to content

Community Status Updates

Photo

gexion → Neuro

[B]πάω για νάνι τώρα ,goodnight[/B]:gn2:
Aug 14 2008 22:56
Photo

gexion → Neuro

[B]ox!μη τολμήσεις και τεμπελιάσεις άλλο.Είσαι φοβερός.εμένα πάντως με πόρωσες :)[/B]
Aug 14 2008 22:54
Photo

Neuro → gexion

Ευχαριστώ ... αν και έχω πολύ δρόμο ακόμα. Ελπίζω φέτος να τελειώσω (και να ξεκινήσω) ένα βιβλίο που θέλω να εκδοσω αν και τοσα χρονια ολο λεω θα το γραψω και σινεχια βαριεμε...ειμαι πολυ τεμπελεις!
Aug 14 2008 22:52
Photo

gexion → Neuro

[B]ναι πάρα πολύ,είναι πραγματικά λες και το βλέπω να εξελίσσεται μπροστά μου,δώσε μου ένα χαρτί κι έφυγα να το ζωγραφίσω x3[/B] [B]εσύ κι ο GKl έχετε πολύ ωραίες ιδέες και το χάρισμα να τις μεταδίδετε άμεσα σαν εικόνες[/B] [B]keep it up![/B]
Aug 14 2008 22:48
Photo

Neuro → gexion

Στα αλήθεια σου άρεσε αυτό που έγραψα?
Aug 14 2008 22:37
Photo

gexion → Neuro

[B]bravo τυχερούλη!καλές εμπνεύσεις λοιπόν και βουυυυυυυυυυρ για ζωγραφική!:)[/B]
Aug 13 2008 14:48
Photo

Neuro → gexion

Το ειδα...ευχαριστο για τα σχολια σου...αν σου πω οτι ακομα και το χροματισμενο σχεδιο που εκανα τωρα το θεωρο χαλια?! Ε Ενταξη δεν εχω βελτιοθη τοσο πολυ μονο στο να γηριζω το κεφαλι...παντος fan art θα κανω!!! Πιρα και digitizer επιτελους οποτε σιμερα η αυριο θα ανεβασω κατι...
Aug 13 2008 14:34
Photo

gexion → Neuro

[B]i visited ya = D[/B]
Aug 13 2008 14:18
Photo

Neuro → gexion

Ρίξε μια μάτια στο gallery μου και θα καταλάβεις αν και έχω πολύ καιρό να ανεβάσω κενουρια σχεδία...από την τελευτεα φορα εχω βελτιοθη λιγο
Aug 13 2008 13:43
Photo

gexion → jimmare

[B]θα μπορούσα να είχα βάλει κάτι άλλο indeed,αλλά δε θα ήταν καθόλου το ίδιο..for meh[/B] [B]besides,οι άνθρωποι ειναι πιο πολύτιμοι από υλιστικές απολαύσεις:thatsit:[/B]
Aug 13 2008 13:21
Photo

jimmare → gexion

Τωρα καταλαβα...Αλλα θα μπορουσες να ειχες βαλει κατι αλλο.
Aug 13 2008 09:34
Photo

gexion → jimmare

[B]heyo κι από δω![/B] [B]στο thread "τα 3πιο όμορφα πράγματα που χεις συναντήσει"(ή όπως κι αν το λένε)με ρώτησες σε ποιον απευθύνω το τρίτο...[/B] [B]πάει σε όποιον το διαβάζει,σε εσένα,σε εκείνη,σε τούτον.....(και σε μένα ίσως8D)[/B] :thumbup:
Aug 13 2008 07:53
Photo

gexion → Neuro

[B]hey,φχαριστώ για την ειδοποίηση buddy[/B] [B]I joined yur group as fast as i could,heheh:tensai:[/B] [B]Xμ,κι εσύ πρέπει να ζωγραφίζεις...ή ασχολείσαι με κάποιο άλλο είδος τέχνης?[/B]
Aug 13 2008 07:46
Photo

Neuro → gexion

Ουφ τελικα ειναι ποιο δισκολο απο οσο νομιζα να βρω ατομα που να ασχολουντε με την ζωγραφικι...αλλα ας σιστιθω ειμαι ο Neuro και προσφατα εφτιαξα ενα group που ασχολητε με την τεχνη το "the ART group" αν θελεις ριξε μια ματια . Ακομα οργανομαστε αλλα που θα παει
Aug 12 2008 22:42
Photo

Lucy-Nyuu → gexion

Τπτ!!! ^.^
Aug 12 2008 11:28