Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → Scorpion

Hello My Friend Scorpion, Μια χαρα ειμαι,εχω ποροθει τωρα με Naruto,και επισης με ενα Online παιχνιδι[παλι Naruto]! Eσυ??Τι Βλεπεις αυτον το καιρο?? Καλυ επιτυχεια με το πεισιμο επισης,[χιχι]
Sep 08 2008 12:17
Photo

Scorpion → GkLoc

Τι κανεις φιλε Gk;;;;;;;Καιρο εχουμε να τα πουμε. Εδω και μια εβδομαδα εγω και o Zoro προσπαθουμε να πεισουμε την Dark Venus να δει One piece.Εσυ πως πας;
Sep 08 2008 11:18
Photo

GkLoc → IlPalazzo

Hi IlPallazzo, Βασικα μολις ειδα το Demotivational Poster που εβαλες,και πρεπει να ρωτησω, Ξερεις Ποντιακα??:orly: Εγω παντως ναι,και ηταν πολυ αστειο αυτο που εβαλες,Really Nice...:wis:
Sep 08 2008 00:45
Photo

GkLoc → karkas

Thanks Man, Yep Lee-Fan Of Course,Τα σπαει αγρια ο τυπος,και εχει και πολυ φαση... Μαζι με Shikamaru ειναι ο αγαπημενος μου τωρα,btw,το Naruto τα σπαει and im watching Like crazyy... Α δεν σε ειχα ρωτησει,το εχεις τελειωσει το Naruto?? Αυτα,τα λεμε My friend,
Sep 08 2008 00:15
Photo

karkas → GkLoc

κορυφαιο ava-sig...Να'σαι καλα...lee-fan!
Sep 08 2008 00:09
Photo

gexion → GkLoc

[B]yoz φιλαράκο,απλά πέρασα να πω ένα γεια,καλά να περνάς και καληνύχταα:gn2:sweet pirate dreams[/B]
Sep 07 2008 22:26
Photo

endless_inspiration → GkLoc

εμενα μου την εσπασε πολυ η εισοδος που εκανε....δεν εφτανε που ειχε αργησει!!!!!!!!!! τι να πεις.....sasuke ειναι αυτος!!!!:bahhh:
Sep 05 2008 15:51
Photo

GkLoc → endless_inspiration

Yep το συνεχισα και μολις ειδα τον Sasuke,Ακομα πιο σπασικλας απο πριν... Με τις 2 τουφες απο μπροστα να ειναι διπλασιες απο οτι ηταν πριν,και ακομα το ιδιο σπαστικο χαρακτηρα, anyway,τωρα ειναι που προσπαθου ν μαλλον να κανουν κατι στοον Hokage,παω να δω μιας και εχω ποροθει τρελα...
Sep 05 2008 15:27
Photo

ναι ναι ....αντε πορωσου!!!!! κοιτα ο naruto ειχε και το chakra της αλεπους που του εδινε μεγαλυτερη δυναμη και ο neji δεν ειχε (σχεδον) καθολου chakra......... τεσπα συνεχησε γιατι μετα ειναι τα καλα........ c u!!!!!!!
Sep 05 2008 14:59
Photo

GkLoc → endless_inspiration

Yep,απο οτι βλεπεις μαρεσει παρρα πολυ... το στυλ μαχης του ειναι πολυ φοβερο! Επισης στην σειρα εχω καταποροθει,μολις ειδα τον αγωνα Naruto vs Neji,και απογοητευτηκα,μου φανηκε ο Neji εχασε παρρα μα παρρα πολυ ευκολα,μια φορα τον εριξε κατω,και δεν ξανασηκωθηκε,και αυτο απο ενα μπουκετο.. Anyway τωρα ειναι ο φοβερος αγωνας Sasuke vs Gaara,Οποτε παω να συνεχισω,,, See ya around
Sep 05 2008 12:38
Photo

τελικα μεγαλη πορωση με rock lee ε;;;;
Sep 05 2008 09:00
Photo

SirJim → GkLoc

Είναι απολύτως φυσικό να μη σου αρέσει το πρώτο, αφού κανονικά το βλέπεις νομίζω 10το η κάτι τέτοιο. Άσε που είναι και κάτι σαν special. Δηλαδή δεν παίζει μεγάλο ρόλο στη σειρά.
Sep 05 2008 07:18
Photo

GkLoc → SirJim

Thanks SirJim, Βασικα μολις ειδα το πρωτο επεισοδιο,χμμ,δεν μου πολυαρεσε να σου πω την αληθεια, Αλλα θα την συνεχισω να δω,και μετα θα αποφασισω αν αξιζει να την δω,παντως ως πρωτο επεισοδιο δεν μου πολυαρεσε,αν και ειχε τις φασεις του... Anyway,εχω να τελειοσω και Naruto που εχω καταποροθει[φαινεται και απτο avi]... See u Around Mate
Sep 05 2008 01:19
Photo

mono → GkLoc

δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω αλλα αμα το βαλεις στα τεχνικα προβληματα του φορουμ ολο και καποιος θα μπει να βοηθησει...καλη τυχη!
Sep 05 2008 01:12
Photo

SirJim → GkLoc

Kenny: Όσο για το viewing order, οι γνώμες διίστανται, αλλά οι περισσότεροι προτείνουν airing order (1,2,3...). Γιατί βαριούνται να βρουν το chronological order.... :P Βασικά δες το και με τους 2 τρόπους... XD Απλά με το airing order θα υπάρξουν πολλά που δεν θα καταλάβεις για πρέπει να έχεις δει τα chronologicaly προηγούμενα... Αλλά τέσπα ΑΠΛΑ δες το ;P
Sep 05 2008 01:08