Community Status Updates
Zoro → GkLoc
Yup,laugh or get spanked;)
Για το παιχνίδι ελπίζω να ξέρεις πως αντιγράφετε με το DVD Decrypter όπως είπα,καν το με προσοχή και σε αργή ταχύτητα για να σου βγεί καλά η αντιγραφή και να παίζει ΟΚ....να σου πω επίσης ότι στην αρχή είναι λίγο δύσκολο και ίσως σε ξενερώσει,αλλά παλεψέ το,πιο κει γίνετε αρκετά έως πολύ καλό.
Eιδικά για τους fans της σειράς,όπως είπα,είναι must γιατί οι μάχες μοιάζουν πολύ με αυτές του manga και τα 3D βιντεάκια είναι κορυφαία;)
Καλή Συνέχεια λοιπόν ILG:P
Oct 17 2008 23:04
GkLoc → Zoro
HAHAHAHAHAHAHAHA
i should laugh now?
btw,κατεβαζω το Berserk game με torrent μιας και στο Rapidshare με το καινουργιο modem μου αφηνει μονο ενα αρχειο να κατεβαζω καθε φορα,μου εχει παει 87%,μεχρι να κοιμηθω θα εχει κατεβει πιστευω,αντε και θελω να το παιξω επιτελους...
Oct 17 2008 23:00
Zoro → GkLoc
Τσέκαρε το μύνημα που μου άφησε ο Dante στο προφίλ μου,αυτό με τα links και θα καταλάβεις!
Άσε,με την iri για λίγο είχαμε ξεραθεί στα γέλια:bleh:
Oct 17 2008 22:57
GkLoc → Zoro
Eνταξει ρε δεν εγινε και τιποτα[Νευρακια,νευρακια]
Ποιος ειναι ο I Lub Griffith???
Oct 17 2008 22:55
Nami-Swan → GkLoc
ελα να με παρεις απο το gnet σε παρακαλω γιατι η μαμα μου ειναι εξω ετσι και αλλιως μου το χρωστας γιατι την προηγουμενη φορα αργησες και μετα ετρεχες κιολας
Oct 17 2008 19:22
Nami-Swan → GkLoc
μπορει να κοιμηθω αυριο σπιτι σου γιατι θα συναντηθω με την Παναγιωτα το πρωι να παμε στους οδηγους γιατι θα κανουμε πεζοπορια Κρουστα-Καλο Χωριο.ΟΚ?Πως ελεγαν αυτο το ανιμ που κοιτουσαμε της προαλλες με τη μαγισσα που προσπαθουν να την σκοτωσουν δυο παιδια
Oct 17 2008 19:12
Zoro → GkLoc
Καλά dude,chill:nanana:
Δεν είπα ότι διαφωνώ μαζί σου(αν και εσύ το παρακάνεις κατ'εμέ),αλλά απλώς ότι ο Griffith πριν την έκλειψη δεν ήταν τόσο κακός,αλλά ίσα ίσα πρόσφερε αρκετά στον Guts και στους Hawks.
Αυτός μετά την έκλειψη είναι αυτά που λες;)
Relax now tho,just my opinion,which differs (slightly) from yours :P
Oct 17 2008 17:56
GkLoc → Zoro
Tι καλος κακος ρε συ,και μονο που ειναι σαν τον γκει,πιο πολυ για γκομενα φερνει παρρα για αντρα,ειναι ΣΠΑΣΤΙΚΟ,να βλεπω εναν ηλιθιο,γκει,βλαμμενο να ξεπερνα εναν Kick-ass Anti-Heroe,και **** τους χαρακτηρες,ειναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ!!!
Και μου σπαει τα νευρα ακομα πιο πολυ που ειναι σαν Yaoi,τι να πω,ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ γενικα,κανεναν αλλον χαρακτηρα δεν εχω μισησει ετσι,και ουτε ειναι καλος κακος,ειναι ΣΠΑΣΤΙΚΟΣ
Oct 17 2008 17:20
Zoro → GkLoc
Έλα ρε GK,o Guts εννοείται ότι παραμένει πάντα ο no.1 μου,δεν είπα ότι συμπαθώ τον Griffith πιο πολύ,αλλά απλώς ότι ακούγονται πολύ περισσότερα γι αυτόν απ όσα θα πρεπε και επίσης όπως και να το κάνουμε είναι ένας ωραίος κακός(όχι από εμφάνιση) και λίγοι το αναφέρουν αυτό;)
Oct 17 2008 17:17
GkLoc → Zoro
Tι HE RULES ρε αντε απο εδω,που θα μου πεις τον γκει οτι rules κιολας,τον ηλιθιο,το πανομουνο...
Αντε ρε που ειναι και ο αγαπημενος σου χαρακτηρας Anime o Guts,και ξαφνικα πετας κατι βλακειες για τον Griffith...
TEMEEEEEE
Oct 17 2008 16:58
Zoro → GkLoc
Cause he is a bishie and he rules;)
[και περίμενε να το δει κάποια κιώλας XDD]
Oct 17 2008 16:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed