Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

GkLoc → Scorpion

Ετσι μπραβο,να καιγεσαι με One Piece,καλο watching btw... και εγω σημερα το βραδυ και αυριο θα καω ολοκληρωτικα με Bleach,και μετα και δευτερα με την γιορτη και τριτη,ουυυυυ,Here i Come Bleaaaaaaaaaaaaaaaach...
Οκτ 24 2008 13:58
Φωτογραφία

Scorpion → GkLoc

Χαιρομαι που σαρεσει τοσο πολυ,εγω περιμενω την τεταρτη που θα βγει το καινουργιο.Μεχρι την τεταρτη καθομαι και καιγομαι με one piece.
Οκτ 24 2008 13:55
Φωτογραφία

GkLoc → tsintori

no its not,dont worry...NOT!! Ναι ειναι,και πιστευω ηδη το καταλαβες,ομως ενταξει,δεν το θεορω μεγαλο Spoiler,ετσι αμα ηταν τοτε ειναι spoiler και καθε φορα που βαζει ενας τον Goku SSJ,διοτι ειναι μετεπειτα μορφη,
Οκτ 24 2008 12:46
Φωτογραφία

tsintori → GkLoc

Hope your sig is not a spoiler!!!!!
Οκτ 23 2008 22:34
Φωτογραφία

endless_inspiration → GkLoc

aloha!!! καταληψεις συνεχησαμε και θα τις πληρωσουμε την δευτερα......4 ωρες μαθημα και μετα γιορτη!!! KILL ME NOW......:deadga6: εγω παλι bleach βγηκε την παρασκευη το καινουργιο επ. (yatta τελειωσαν τα φιλλερ) και δεν εχω αξιοθει να το δω ακομα...(βαριεμαι ελεινα να δω anime αυτη την εποχη και εχω πεσει με τα μουτρα στα Manga) μα καλα τοσο φιλασθενος εισαι πια;;;;;:oo: οταν θα πιασουν τα κρυα τι θα κανεις;;;; Υ.Γ. νομιζω οτι καταλαβα πιο ειναι το spoil στην υπογραφη σου.........:frozen:
Οκτ 23 2008 21:06
Φωτογραφία

tsintori → GkLoc

Ωραία αν είναι να ξαναξεκινήσεις πήγαινε κατευθείαν στο manga.......
Οκτ 22 2008 21:48
Φωτογραφία

GkLoc → tsintori

οχι,το παρατησα στα Φιλλερς,και ουτε καν πιστευω αξιζει να το συνεχισω,αμα καποια μερα μου ερθει θεια εμπνευση θα το συνεχισω... Τωρα εχω ακομα να δω Bleach,Gintama,Hajime No Ippo...οποτε στο μελλον ισως το ξαναπιασω παλι...
Οκτ 22 2008 21:47
Φωτογραφία

tsintori → GkLoc

Τελείωσες το naruto;
Οκτ 22 2008 21:45
Φωτογραφία

GkLoc → endless_inspiration

γειαααααααααααααα!!!! τελικα τι εγινε?κανατε και αλλες καταληψεις η μπα? Ειλικρινα Soryyyyyyyyyyy,που αργησα τοσο πολυ να απαντησω,δεν εχω και καμμια καλη δικαιολογια,αλλα τεσπα,Gomeeeeeeeen... Το σετακι μου ειναι απο Berserk k Avi k Sig,ειναι ψιλοspoiler η sig αλλα υγεια... Επισης αρχισα παλι το Bleach,και τα σπαει φυσικοτατα,ολες αυτες οι μαχες με τα κυματα ενεργειας και καταστροφες τριγυρω ειναι φοβερες και τα σπανε αγρια,και ο φραουλας ειναι ολα τα λεφτα... Επισης παλι αρωστησα[μα ειλικρινα ελεος πια],εχασα για σημερα σχολειο και φροντιστιρια[πολυ καλο αυτο],και γενικα τεσπα ηταν καλη η my day off,εκτος απτο τραβηγμα της μυτης καθε δευτερολεπτο φυσικα...xD Αυτααααα,παλι συγνωμη για την καθυστερηση,και τα λεμε τριγυρω..^^
Οκτ 22 2008 21:43
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Χαίρομαι που το ακούω:wooi2:
Οκτ 22 2008 21:33
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Nαι και βεβαια ρε συ,αφου και τα δυο οταν τα βλεπεις τα σπανε,αλλα δεν συγκρινονται με τιποτα με το αλλο ρε συ,τιποτα δεν ειναι μπροστα στο OP,
Οκτ 22 2008 21:28
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Ναι GK,τα ίδια μας έλεγες και για το Naruto,άντε,σειρά έχει και το Bleach τώρα για καλύτερη σειρά!:bleh:
Οκτ 22 2008 21:27
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Μια φορά από μένα αντέγραψες τα quotes και δεν είπες τπτ:smokingg: Πάντως μην χαλιέσαι ρε συ,δεν είπα ότι η σειρά δεν είναι καλή,κάθε άλλο,αλλιώς δεν θα είχα παρακολουθήσει τόσα επεισόδια.(μιλάς και εσύ που θεοποίησες το Naruto πρόσφατα xD) Αλλά όπως και να το κάνουμε τέλεια δεν είναι. Ελαττώματα έχει και μερικά σίγουρα θα μπορούσαν να μην υπάρχουν και δεν μπορώ να μην τα σχολιάσω αν τα βλέπω. Όπως και να χει βέβαια ο καθένας βλεπει τα δικά του ελαττώματα για την σειρά,αλλά μερικά είναι εμφανέστατα σε όλους. Τέσπα,ας τελειώσουμε εδώ το θέμα για την σειρά και ας πιάσουμε κάτι άλλο,την Παρασκευή λογικά βγάινει επιτέλους το 298 του Berserk...θα πρέπει να περιμένουμε και να μεταφραστεί βέβαια,αλλά ας βγει και είμαι ικανοποιημένος! Έλπιζω μόνο να μην περιμένουμε τα ίδια και για το 299:terror2:
Οκτ 22 2008 16:36
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

αντε ρε,μου θες και Credits... Φτανει πια με την επιθεση στο One Piece,αστο ησυχο...
Οκτ 22 2008 14:53
Φωτογραφία

Pastor_Of_Muppets → GkLoc

erm....thanks ^^
Οκτ 21 2008 00:02