Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → GkLoc

L-o-L, προχωρημένος ο γέρος έχω να πω, εμένα δεν χαμπαριάζουν από τέτοια ευτυχώς! :'D ... και το κόλπο με την διαγραφή σχεδόν πάντα πιάνει... σιγά μην διαγράψω κάτι που με τόσο κόπο κατέβασα, ειδικά αν ήταν καλό! Αφού είπαμε, κατέβασα τα anime για τις επόμενες 2 ζωές μου, μαζί με αυτά κατέβασα και FMA, D.Gray-man, Hikaru no Go, Soul Eater και άλλα μπόλικα seinens, animovies και manga! :tensai: Σχετικά με τα rmvb ουσιαστικά ναι, ίσως σου 'ρθει απότομο αλλά... αλλαξοπίστησα, και πέρασα σε quality freak! XD Η αλήθεια είναι ότι οι λόγοι που σταμάτησα να υποστηρίζω τα rmvb είναι 2: 1) Για τις μικρές σειρές, δηλαδή αυτές μέχρι 26 eps το πολύ, είχα ούτως η άλλος αποφασίσει να τις παίρνω σε top quality, μιας και ήταν αισθητή η διαφορά με τα rmvb και έτσι κι αλλιώς δεν γέμιζαν πάνω από ένα DVD παραπάνω, αρά εκεί ήμουν ΟΚ εδώ και μερικούς μήνες, ειδικά σαν ανακάλυψα το boxtorrents.com και τις φοβερές ταχύτητες που σου προσφέρει (τσέκαρέ το σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις). 2) Έμεναν όμως τα endless anime, κυρίως shonen, μιας και με τα τόσα eps που έχουν θα γέμιζα άπειρα DVD, σκέψου ότι το OP μαζί με όλα τα eps, specials και movies είναι πάνω από 100 gb πράμα... δλδ 25 DVD και βάλε, μιας και κάθε βδομάδα έχουμε νέο επεισόδιο! :oo: Έτσι η ουρανοκατέβατη λύση ήρθε με τους εξωτερικούς σκληρούς! Αντί να κάθομαι να χάνω χρόνο με αντιγραφές, στις οποίες γίνονται και λάθη πολλές φορές και πρέπει να αλλάζω και να ψάχνω συχνά DVD, όποτε μου τελειώνει σε χώρο ο σκληρός θα αγοράζω καινούριο! Άλλωστε δεν θέλει πάνω από ένα χρόνο και θα βγουν 4 gb σκληροί σε καλές τιμές... εν το μεταξύ με 2 tb θα τα βγάλω πέρα τουλάχιστον τόσο... έχω τα anime που ήθελα τόσον καιρό άλλωστε... άντε να κατεβάσω 3-4 ακόμη καινούρια, αλλά no big deal. :p Αν πρέπει να παραδεχτώ κάτι για τα rmvb όμως, είναι ότι σύγκρινα τα πρώτα rmvb επεισόδια του Naruto και OP με τα αντίστοιχα avi που κυκλοφορούν και θεωρούνται ότι πιο top σε quality για τα επεισόδια αυτά και πραγματικά οι διαφορές στην ποιότητα είναι απειροελάχιστες, αν όχι ανύπαρκτες! Ωστόσο με το πέρασμα του χρόνου όχι μόνο τα νέα επεισόδια βγαίνουν σε HD πια, που δεν συγκρίνεται καν με το rmvb quality, αλλά κάτι πάθαν οι βλάκες οι encoders και των 2 anime (μάλλον άλλαξαν από τους πρώτους) και τα τελευταία επεισόδια και του Naruto και του OP ακόμη κι εγώ παραδέχομαι ότι δεν βλέπονται με τα rmvb (σκέψου ότι έχω πετύχει επεισόδια του Shippuuden σε 30 mb και του OP σε 60... αίσχος, με τα 70-90 ήταν ΟΚ, αλλά όχι και τόσο compression) :uhh:, τα πρώτα πρώτα ήταν ΟΚ όμως. Χεχε ναι κι εγώ τα ίδια ακούω περί Naruto anime και Bleach... στο Naruto θα περάσω κι εγώ στο manga λογικά, μιας και ικανοποιητικά πιστό σαν το OP anime δεν είναι κάνενα! Άστα το μοναδικό anime που μου έμεινε να κατεβάσω είναι το Dragonball... ότι έχει κυκλοφορήσει από αυτό! Και θα αναρωτηθείς πως, αφού έχω φάει όλο τον ταύρο κολλάω στην ουρά τώρα; Kαι η απάντηση είναι ότι το θέλω με ιταλικό dub γιατί έτσι το είδα μικρός και το έχω συνηθίσει και το προτιμώ κατά πολύ από το ιαπώνικο, όπου ο Goku έχει τρομερά παιδική φωνή imo. :/ Το κακό είναι ότι το 'χα ήδη κατεβάσει πριν 2 χρόνια σε rmvb, σε ανεκτή αλλά όχι τέλεια ποιότητα, από site όπου το 'χε με full DDL (όχι mu και rs) και σε 150αρια αρχεία avi, πέρα από 50αρια rmvb... ε, πάω στο ίδιο site να δω και όχι μόνο έφυγαν τα avi αρχεία, αλλά ακόμη και τα DDL links... όλα είναι με κάτι σαν mu τώρα :sadist:, να δω που θα τα ξαναβρώ τώρα πια. :( ΥΓ: Damn πάλι κάηκα στο γράψιμο... :terror2: ΥΓ2: Hope you like my new prof pic. :nod:
May 27 2009 01:13
Photo

GkLoc → Zoro

Ενωουσα ρε'συ αν πιασω 50gb στον σκληρο με παιχνιδια και Anime μου την λεει ο γερος,εγω του λεω οτι μολις τα βλεπω τα διαγραφω αλλα τα κραταω σε κρυμμενους φακελους παντα! Καλα ρε θηριο,ποσες σειρες κατεβασες που το γεμισες κιολας?Εχει να πεσει τρελη πορσωση βλεπω το καλοκαιρι,Ολο το Ippo k Reborn?Καλα ποτε θα τα δεις ολα αυτα? HD k καλυτερη δυνατη ποιοτητα ftw ετσι?Μην ξανακουσω για rmvb παλι απο εσενα...Και ναι,τα εχω δει τα Mugiwara theatre εδω και καιρο,με τον μεγαλο Usodabada...XD Aκομα ενα χρονο θελω για να παω να σπουδαω,ειμαι μικρο ακομα... Λοιπον οσο για το Naruto vs One Piece....το Naruto ειναι επικο,φοβερο και τρομερο για 130 επεισοδια,απο εκει και μετα ΤΙΠΟΤΑ,απολυτως τιποτα,και στο λεω νευριασμενος διοτι παω με το καλο να δω το Shippuden,και ηταν οτι πιο αθλιο εχω αντικρισει στην ζωη μου,χαρακτηρες τιποτα,μαχες πιο ελεεινες δεν γινεται,ιστορια παλι τιποτα,και τα επεισοδια πηγαινανε πολλες φορες πιο αργα και απ'το Dragonball(φαντασου),ενω απ'την αλλη το One Piece ειναι 400 επεισοδια επικοτητας,η Οδυσεια... One Piece για μενα,σεναριο,ιστορια,χαρακτηρες και πολυ πιο σημαντικο,δεν κανει τεραστιες κοιλιες οπως τον γειτονα... Επισης το Bleach ειναι φοβερο για 65 επεισοδια,μετα κατηφορα τελειως... Α και μαρεσε ο Itachi απ'το manga,απο ενα σημειο και μετα αποκτα ξανα ενδιαφερουσα ιστορια και πλοκη το Naruto,ομως το manga,το Anime δεν θελω ουτε να το βλεπω τοσο πολυ με απογοητευσε...
May 26 2009 11:18
Photo

Zoro → GkLoc

Yep, αν και τυχαία την πέτυχα, 100% home made. ^^ Ναι, είχα αγοράσει έναν 1 TB αλλά τελικά με την μανία που με έπιασε δεν έφτασε... τώρα ελπίζω με τον 2ο να την βγάλω για αρκετό καιρό (πάνε οι εποχές που με 250 GB είχα βγάλει 3-4 χρόνια :uhh:... ναι έχω άλλον έναν 250 GB ουσιαστικά + όσα giga έχω σε laptop και σταθερό... καλά πάω! :bleh:). Δεν κατάλαβα πάντως, εννοείς αν γεμίσεις 50 gb σου φωνάζει ο γέρος σου; Τι εννοείς αν πιάσεις τα 50; :hmmm: Τέλος... τι κάνουμε μπρίκια κολλάμε; :tensai: Αφού λέμε κάηκα στο down, εννοείται πως έχω κατεβάσει όλο το 1ο Ippo (να ναι καλά το boxtorrents και οι μαμάτες του ταχύτητες) και τα πρώτα 19 από το New Challenger... και φυσικά ότι έχει βγει από Reborn. Άστα αυτά ήταν εύκολα να κατεβαστούν... σαν το OP κανένα, να βρεις 401 eps σε καλή ποιότητα, μιας και μερικά υπήρχαν μόνο με megaupload και άλλα μόνο με irc και τα παίρνεις ένα τι φορά... ε, έκανα combo! 2-3 μερούλες και done, μαζί με όλα τα specials και movies! XD (και btw αν δεν έχεις δει τα 5 eps του Mugiwara Theater, πάρτα asap! δεν είναι πάνω από 30-40 mb το καθένα και δεν κρατάνε πάνω από 5 λεπτά... τα δα χτες και τρελά γέλια... στο ύφος μίνι σειρών όπως Usavich) Καλή επιτυχία και σε σενα GK λοιπόν, φαντάζομαι γράφεις κι εσύ όπως όλοι σύντομα... και καλά κουράγια... να δεις ελευθερία αν με το καλό πας να σπουδάσεις και συ!! ΥΓ: Εσύ που έχεις δει και όλο ή το περισσότερο Naruto, όπως και το OP, και μπορείς πια να κρίνεις ελεύθερα... ποιo θεωρείς καλύτερο τελικά; Ισάξια ή κάποιο από τα 2; Θυμάμαι είχες γίνει Itachi fan και νόμιζα το "γύρισες"... XD
May 25 2009 15:09
Photo

Bushido → GkLoc

(αν εγω δν ρωτησω ολο το φορουμ σημερα.....) Καλησπερρρρεεεεεεεεεεες χΔ τι κανουμε καλα???? να σε πω εχεις καμια ιδεα απο programming/ports????????? [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7199[/url] domoooo
May 24 2009 23:04
Photo

GkLoc → Zoro

Αρα δικιας σου παραγωγης η Sig,φοβερη παντως,πορωτικη.... 2 TB????:oo::oo::oo: Α ρε καμμενε,εγω εχω 500 GΒ,και αμα πιασω τα 50 μου βαζει τις φωνες ο γερος,ασε επιτελους τον επεισα και δεν μου την λεει πια οταν βλεπω Anime,αλλα ριχνει σποντες μερικες φορες,εγω μολις τελειοσω One Outs αρχιζω Hitman Reborn,καλο Shounen Και αυτο εχω ακουσει... Και Zoro μιας και εισαι και εσυ Shounen Fan,αρχισε οποτε μπορεις Hajime No Ippo,ειναι το αγαπημενο μου μαζι με One Piece,και αξιζει μια ματια...:tensai: Αυτα φιλε μου και καλυ τυχη στις εξεταστικες:nod:
May 24 2009 22:33
Photo

Zoro → GkLoc

Done, κατέβηκε κι αυτό... ε, ρε τι παθαίνει κανείς με 2 TB σκληρό (αγόρασα και 2ο, αφού κατέβασα όλα τα επεισόδια απ' τα shounens... One Piece--> over 90 gb πράμα :terror2:)! Καλό φάνηκε indd το One Outs, το είχα ήδη ακουστά βασικά, αλλά με το που άκουσα για Baseball αμέσως απομακρύνθηκα... καλά που με έπεισες για το αντίθετο. ;p H κοπελιά στο profil μου είναι η Lenalee Lee από D.Gray-man... μέσα σε όλα τα anime που κατέβασα ήταν κι αυτό και από κάποιες γρήγορες ματιές που έριξα μου φάνηκε πολύ καλό, είχα ακούσει και καλά σχόλια γενικά... και με το που είδα την τύπισσα να πετάει με κάτι flying dark boots ήταν instant win για μένα! :wooi2: Χαίρομαι που σ' άρεσε και η sig, από καιρό είχα βρει το ava αλλά δεν ήξερα με τι να το συνδυάσω... και να που κατέβασα την 8η ταινία σε top ποιότητα από THORA και πέτυχα το σκηνικό αμέσως μετά την μάχη με τον Mr.1 ... μετά από μερικά δεύτερα είχε γίνει sig. :P
May 24 2009 20:31
Photo

GkLoc → Hellraider

Thanks a Lot για το info,μολις τελειοσω το One Outs(οπου να'ναι),θα την αρχισω την σειρα.... Hitman Reborn here i coooome...^^
May 23 2009 19:10
Photo

Hellraider → GkLoc

Τα πρώτα 20 επεισόδια δεν έχουνε ξύλο.Όπως είναι το πρώτο επς στο ίδιο στυλ είναι.Αν και είναι επαναλαμβανόμενα μερικά βγάζουν γέλιο.Μετά έχουμε την πρώτη μεγάλη arc η οποία ****** και στο καπάκι η δεύτερη η οποία ακόμα να τελειώσει.Οι μάχες αν και δεν έχουνε αίμα(ούτε σταγόνα) είναι ωραίες γιατί έχουνε περισσότερη στρατηγική.Δεν είναι τοσο "βαράμε και όποιον πάρει ο χάρος"Σίγουρα αξίζουν όμως.Επίσης να σου πω ότι έχει τρομερούς χαρακτήρες.Να φανταστείς τους πάω σχεδόν όσο και του Op.Και γιαυτό το λόγο βγάζει και αρκετό γέλιο :)
May 23 2009 18:58
Photo

GkLoc → Hellraider

HeLlRaiDeR μιας και εισαι και εσυ αλλος ενας καμμενος One Piece Fan θα ηθελα να σε ρωτουσα ποσο καλο ειναι το Hitman Reborn... Θυμαμαι ειχα δει το πρωτο επεισοδιο παλια και ελιωσα στα γελια,ειδικα στην σκηνη που τρεχει με το σωβρακο και λεει στην αλλη οτι την αγαπαει:hahaha:!Μετα συνεχιζει ετσι φοβερα η σειρα?Εχει πολλες δοσεις γελιου μεσα?Και απο ξυλο πως παει?Εδιαφερομαι τρελα να την αρχισω και ο ογκος επεισοδιων που εχει με κανει να θελω να την αρχισω ακομα πιο πολυ(Ειμαι τρελα καμμενος με looooooooooong Shounen)!
May 23 2009 17:20
Photo

GkLoc → Zoro

Ελα ρε χαμένε,ευχαριστω για την γνωμη σου για το amv,ναι όντως χρησιμοποιησα πολλες σκηνες απο τα επεισοδια που μου εδωσες... Avi sig k msn pic ειναι ολα απο One Outs,ενα καινουργιο Anime 25 επεισοδιων(εχουν μεταφραστει τα 23,ακομα περιμενουμε να κανουν sub τα αλλα 2),ειναι sports Anime με Baseball,ομως ειναι διαφορετικο απ'τα αλλα Sports Anime,θυμιζει Death Note με πολλα τρελα Mind Games κ τρελο manipulation των καταστασεων,ακομα και να μην σαρεσει καθολου το Baseball(σαν εμενα)δεν πειραζει μιας και το Anime προσφερει κατι αλλο...Επισης ο πρωταγονιστης ειναι uber cool και απ'τους πιο φοβερους που εχω δει σε Anime,ειναι τρελος τυπας και ακομα πιο τρελος τζογαδορος(τα terms στο συμβολαιο του με τον προεδρο της ομαδας ειναι αμα παρει ποντο πληρωνεται 5.000.000 yen,αμα χασει πληρωνει αυτος στον προεδρο 50.000.000,και να βλεπεις τον προεδρο της ομαδας του να προσπαθει να τους κανει να χασουνε ωστε να παρει τα λεφτα....τρελες φασεις εχει,εγω εχω κολλησει,αμα ποτε θες να δεις mind games και στρατηγικες στο προτεινω Εdit:Αυτη στο profile pic σου ποια ειναι και απο που ειναι?:wooi2: Επισης η Sig σου pwnarei αγριως:nod::nod::nod:
May 22 2009 23:19
Photo

Zoro → GkLoc

Domooooo φίλε μου GK, δεν έπρεπε... ούτε που το φανταζόμουν ότι θα μου αφιέρωνες AMV στο youtube με ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια για το Berserk! :nanana: Πολύ ωραίο βιντεάκι πάντως, όχι τόσο πετυχημένο όσο το Man of Sorrows, αλλά πολύ ταιριαστό στις μάχες nonetheless. :nod: Πέραν όλων τα rips είχαν πολύ καλή ποιότητα, πιστεύω τελικά κατέβασες εκείνα από το torrent link που σου είχα δώσει δηλαδή... εύγε, nice job! :thumbup: PS: Ο χαρακτήρας από το ava+sig σου, όπως και το msn (νομίζω ο ίδιος είναι), από ποιά σειρά είναι;
May 22 2009 17:39
Photo

GkLoc → Zoro

Oi marimo όποτε γυρίσεις και έχεις και χρόνο check this out [url]http://www.youtube.com/watch?v=S91iHhNXrT8[/url] I think you'll like it!^^
May 19 2009 12:53
Photo

Scorpion → GkLoc

Nαι αρχισα το ανιμε και τα σπαειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!
May 16 2009 13:38
Photo

GkLoc → Scorpion

Berserk oeoooooooooo
May 15 2009 21:41
Photo

Scorpion → GkLoc

Ετσι soul ,blackstar και stein ειναι οι καλυτεροι κατα την γνωμη μου
May 10 2009 18:59