Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → gexion

Ερωτηση!!!! Σ'αρεσει Το One Piece???
Jun 14 2008 23:24
Photo

GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ωριμαζουν Τα Παιδια,Για Αυτο Αλλαζουν!
Jun 14 2008 23:21
Photo

GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™

Μπα,Δεν Το Σταματαω Με τπτ! Μεσα Σε Τρεις Μερες????Πο,Πο Καψιμο!!! Επισης Ηθελα Να Ρωτησω,Ο Sasuke Γιατι Εξαφανιζετε Σε Μια Φαση??? Διοτι Στις Ταινια 2 Δεν Υπαρχει Καθολου!
Jun 14 2008 23:20
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc

α ναι κ επισης εχει γελιο γτ ολοι χαρακτηρες αλλαζουν στο shippuuden πχ ο gaara απο αιμοβορος γινεται πολυ γλυκος και μελαγχολικος 3ερεις τωρα ολοι αλλαζουν συμπεριφορες μονο ο ναρουτο μενει χαζουλης και πλακατζης λολ!!
Jun 14 2008 23:18
Photo

GkLoc → Zoro

Xaxa,Eιδα Τι Τους Αφησες Τωρα,Ετσι,Ετσι,The War Just Begun!!!:mador2: Μα,Ετσι Και Αλλιως Τον Εφιαλτη(Κατασκοπο)Τον Εχουμε Ως Slave:hahaha:,Οποτε...
Jun 14 2008 23:18
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc

σοβαρα μ μιλας? φιλε μ, μην σταματησεις το naruto για κανενα λογο, και να 8υμασαι οτι στα shippuuden αρχιζει το καλο..ειδα τα 62 επεισοδια π ειχαν βγει στο shippuuden μεσα σε ουτε 3 μερεσ οποτε...καταλαβαινεις!.. στην αρχη ημουν φανατικη sasuke αλλα μετα καταλαβα... αυτη τη στιγμη τα βλεπω ολα απο την αρχη και ειμαι στο episode 40 της period 2 χαχα χαλαρο καψιμο!
Jun 14 2008 23:16
Photo

GkLoc → Zoro

Το Ξερω,Και Εγω Το Ιδιο Εκανα!!! Ακους Εκει,Θελουν Να Take Us Down Εμας Τους Δυο,Και Τον Sencho!! If They Come,I Will Unleah My Full POWER......USOPP WAGOMU!!!(Rubberband)
Jun 14 2008 23:12
Photo

Zoro → GkLoc

Χαχα εγινα μελος για ενα λεπτο και τους αφησα μυνημα..τσεκαρε το..μετα ξεγραφτηκα βεβαια!! (hiding behind zoro πολυ πλακα!!γελασα:hihi2:)
Jun 14 2008 23:08
Photo

GkLoc → Zoro

Aνοιξα Ενα Θεμα Στο One Piece Thread(Διοτι Τελευταια Ειναι:deadga6:) Αμα Θες Πηγαινε Και Απαντησε,Θελω Να Δω Τι Θα Πεις??:orly:
Jun 14 2008 23:07
Photo

GkLoc → Zoro

Ζοro,Ακους Που Θελουν Και Να Μας Θανε Οι "Γειτονες"!!! Θα Τους Διαλυσω Μονος Μου!!!Zoro ATTACK!!(Hiding Behind Zoro)
Jun 14 2008 23:01
Photo

GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™

Εγω,Μην Νομιζεις,Στα Πρωτα Επεισοδια Ειμαι,Για Αυτο Διαλεξα Χαλαρα Naruto! Ομως Με Τον Καιρο Μπορει Να Αλλαξω Γνωμη!
Jun 14 2008 22:59
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc

ουυυ χεστα δεν μπορω να διαλε3ω! ω καλα χαλαρα ο naruto γτ εχει ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ ο τυπας :P, ο kakashi και ο Itachi γτ ειναι κουκλια και μυστηριωδεις κ πλ καλοι σαν τεχνικες... και φυσικα ο μελαγχολικος Gaara :)
Jun 14 2008 22:56
Photo

GkLoc → Zoro

Καλα Στα Βιντεο,Ειχα Κατσει Καμποσες Μερες,Και Ειχα Δει Σχεδον Ολα Τα Αστεια Και Απιθανα Βιντεο Με One Piece,Οποτε Πανω Κατω,Ξερω Πως Να Τα Βρισκω Ευκολα! Οσο Για Το Usopp!!!WITH PLEASURE!!!
Jun 14 2008 22:55
Photo

Zoro → GkLoc

Χεχε χαιρομαι που δεχτηκες να εισαι ο Usopp οπως προτεινα...σου παει!! (ετσι ολοκληρωνουμε το πληρωμα σιγα σιγα!!) Τελικα κι εσυ ladies man εισαι!!!(καλα στο να βρεις videaki παντα o 1oς!!)
Jun 14 2008 22:50
Photo

GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™

Μετα Το Ειδα Οτι Ησουν Κοπελια,Sorry For My Mistake!! Oσο Για Το Captain Drake,Αμα Θυμασαι Το Ελληνικο Και Απο Εκει Βγαζεις Αποψη, Τοτε.... Ομως Οχι,δεν Πειραζει,Διοτι Κα εμενα Μαρεσει Naruto(Αν Και Δεν Το Δειχνω) Ποιος Ειναι Ο Αγαπημενος Σου Χαρακτηρας??? Εμενα Χαλαρα Ο Uzumaki Naruto!!!
Jun 14 2008 22:50