Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

GkLoc → sintar

Sintar,Εσυ Εβαλες Μεσα Τον jOhn"n"y????
Ιούν 16 2008 23:10
Φωτογραφία

GkLoc → j0hn"n"y

Welcome John!!! thx Για Request, Nice To Meet Another One Piece Fan!
Ιούν 16 2008 22:59
Φωτογραφία

GkLoc → Serestrum

Ωραια Εικονα Του Usopp Στο Avatar!!!
Ιούν 16 2008 21:16
Φωτογραφία

GkLoc → ZeD

Καλωσοριζω Αλλον Ενα One Piece Fan Στο Anime.gr!!! Περνα Και Απ'το Social Group Του One Piece-Θα Το Βρεις Εδω [URL]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=8[/URL] Κανε Join κ Αφησε Και Κανενα Comment!!! Nice To Meet U!!!
Ιούν 16 2008 18:27
Φωτογραφία

GkLoc → gexion

Oπα,Οπα,Μας Αρεσει Απο Τωρα Βλεπω!!:orly: Αντε Καλη Συνεχεια,Οταν ΚΑΕΙΣ,Ενημερωσε Με!!:bike:
Ιούν 16 2008 16:04
Φωτογραφία

gexion → GkLoc

[B]το είδα!Τώρα πάω για το δεύτερο στο καπάκι![/B] [B]Αέραααααααααα στα πανιά μου:hahaha:[/B]
Ιούν 16 2008 15:11
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Μπαα Zoro,Συνεχισε Την Ιστορια! Once You Start,You Have To Finish! Ωραια Ηταν Μεχρι Εδω,Για Να Δουμε Την Συνεχεια!!!
Ιούν 16 2008 12:54
Φωτογραφία

GkLoc → gexion

ΥΙΗΑΑΑΑ! Αμα Θες Τιποτα Links Να Το Κατεβασεις Πες Μου Το!! Αντε,και καλη αρχη!
Ιούν 16 2008 12:38
Φωτογραφία

gexion → GkLoc

[B]χαχααχαχα!Τόσο πολύ που το αναφέρεις θα με παρασύρεις και θα το αρχίσω πιο νωρίς απ΄ότι υπολογίζω το One Piece Ε Ναι Λοιπόν,Σήμερα Θα Δω Το Πρώτο Επεισόδιο:bike:ΥΙΗΑΑΑΑΑΑ![/B] [B](οοps,i wrote that in my profile too:'D )[/B]
Ιούν 16 2008 08:39
Φωτογραφία

GkLoc → gexion

Δεν Υπονοω Τιποτα,Απλως Απο Αυτο Που Ειπες Για Το Deathnote,Υπεθεσα....:orly: Τεσπα,Αμα Σου Αρεσουν παντως Τα Αιμοβορα Anime Δες Το!(Τα Σπαει Σε Αυτον Τον Τομεα):roar: Τα λεμε,Και Αρχισε Το Οne Piece!!8D
Ιούν 15 2008 22:34
Φωτογραφία

gexion → GkLoc

[B]φίλε μου,υπονοείς ότι σαν κορίτσι που είμαι δεν βλέπω αιμοβόρα ή όπως θες πέστα animes?!To deathnote δεν το είδα όχι γιατί με πήγε τρεις και μία από το φόβο,αλλά επειδή η νοοτροπία του να έχεις τον έλεγχο εσύ και να κρίνεις το αν θα ζήσει ο άλλος ή θα πεθάνει είναι ελεινή,αποκρουστική και τρισάθλια για μένα:fromabove:Who are you?God?![/B] [B]aπό ανιμέ...μου αρέσουν όλες οι ταινίες του Hayao Miyazaki.Tέλος[/B] [B]:wooi2:[/B]
Ιούν 15 2008 22:16
Φωτογραφία

GkLoc → gexion

Για Το Death-Note Δεν Ημουν Σιγουρος Αν Θα Το Αρχισω,Αλλα Τωρα Με Αυτα Που Μου Ειπες,ΣΙΓΟΥΡΑ!!! Naruto Εχω Ηδη Δει 10 Επεισοδια κ 2 Ταινιες! Το Berserk Ειναι Ενα Hardcore Αιμοβορο Anime,Για Σενα Που Εισαι Και Κοπελα Θα Δεν Θα Στο Προτεινα Με ΤπΤ! Ομως Σου Προτεινω Ανεπιφυλακτα Να Δεις One Piece,Τα Σπαει Τρελα!!! Αυτααα....Α,Δεν Μου Ειπες Πιο Ειναι Το Αγαπημενο Σου Anime!!!
Ιούν 15 2008 21:59
Φωτογραφία

gexion → GkLoc

[B]Ωραία!Το Ναρούτο ειν πολύ καλό!!Το Berserk δεν το ΄χω δει ποτέ μου...και το deathnote ειν η πόρωση σε όλο της το μεγαλείο,σε απποροφά αυτό το anime...αμέσως!ΑΛΛΑ εγώ είδα μόνο μέχρι....το πρώτο επεισόδιο..δεν ξέρω...με χάλασε κάπως γτ ήταν πολύ απόλυτο σαν αντίληψη και καταδικαστικό...:knock-knock:[/B] [B]αλλά όπως το δει κανείς[/B] [B]have fun buddy,με μπόλικα καλά animes!!!!!:thatsit:[/B]
Ιούν 15 2008 21:35
Φωτογραφία

GkLoc → gexion

Nαι Αμε,Θα Αρχισω Berserk,Death Note k Naruto!!!
Ιούν 15 2008 21:22
Φωτογραφία

gexion → GkLoc

[B]Εσύ θα αρχίσεις κανά anime για το summer?!^^[/B]
Ιούν 15 2008 21:20