Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → gexion

χαχα,Με Το Πασο Σου Girl!!8D Παντως,Οταν Το Αρχισεις,Εδω Θα Ειμαι Και Ενημερωσε Με!!:orly: See U Around!!
Jun 15 2008 16:04
Photo

gexion → GkLoc

[B]Αμέ θέλω να το ξαναρχίσω τώρα το καλοκαίρι..αλλά θα φύγω για διακοπές όπου να΄ναι και μόνο σε νέτα με βλέπω να πηγαίνω ...κι εκεί για λίγο:emptyonexg1: γιατί καλοκαιριάτικο όλο έξω είμαι με παρέες..[/B] [B]i hell promise to find a chance to start over again κι όμως 8)[/B] [B]see ya around...Boy8D[/B]
Jun 15 2008 15:52
Photo

GkLoc → Zoro

Κοιτα Το ΟP Social Group Οποτε Μπορεις,Αφησα Μια Ιστορια Εκει!!!
Jun 15 2008 15:01
Photo

GkLoc → gexion

About Me???? Εγω Ειμαι Full Πορωμενος Με Το Anime,Δεν Ξεκολαω Με ΤπΤ!!! Αφου Σου Αρεσε Τοσο Πολυ,Γιατι Δεν Το Ξανααρχιζεις??? Σου Προτεινω Να Δεις Το Πρωτο Επεισοδιο,Και Θα Παθεις Instant Πορωση!! Αυτα.....Τα Λεμε Girl!!!
Jun 15 2008 12:44
Photo

SirJim → GkLoc

Το torrent ήταν σπασμένο.......(σταμάτησε στο 8%)
Jun 15 2008 09:10
Photo

gexion → GkLoc

[B]Απάντηση!!![/B] [B]Πορωτικό *_*[/B] [B]Όσο το δειχνε στο Αlter τα καλοκαίρια το βλεπα και έλιωνα μες στους καύσωνες και η γιαγιά μου έστιβε πορτοκάλια :bike:[/B] [B]what about you ?8D[/B]
Jun 15 2008 09:04
Photo

Zoro → GkLoc

Χεχε χαιρομαι που σ'αρεσε Captain Gklopp!! Σκεφτηκα οτι συντομευμενο ειναι πιο ευκολο ακομη:P Τα λεμε^^
Jun 15 2008 03:41
Photo

GkLoc → Zoro

Καλα Ρε Zoro,Ποσα Nicks Θα Μου Βγαλεις Πια!!! Και Σε Ολα Που Ειπες Ξεχασες Να Βαλεις Κατι Σημαντικο!!! Απο Μπροστα Το "CAPTAIN"!!!:hahaha::hahaha:(GkLopp Mode) Arigato,Marimo-Head!!!
Jun 15 2008 03:20
Photo

Shanks → GkLoc

μπες μσν λιγο
Jun 15 2008 01:53
Photo

GkLoc → Zoro

Δεν Το Εχω Δει Το Ολο Το One Piece,Αλλα, Δεν Με Ενοχλουν Καθολου Τα Spoilers,Δεν Ξερω Γιατι??? Αμα Στα Αλλα Αnime(π.χ Berserk)Μου Πουνε Κανενα Spoiler,Θα Πεσει Κανενα USOPP HAMMER! το One Piece Τ Λατρευω Τοσο Που Δεν Με Ενωχλουν ΚΑθολου!! Η Φαση Ειναι Οταν Βλεπω Επεισοδια,Και Ξερω Τι Θα γινει παρακατω,Αλλα και παλι εκπληζωμε!!!
Jun 15 2008 01:28
Photo

sintar → GkLoc

hehe nai..απο σενα πηρα την ιδεα....!!
Jun 14 2008 23:46
Photo

GkLoc → sintar

xaxa,Aλλαξες Το Nick,Πιο Ωραια Σου Παει Αυτο!!!
Jun 14 2008 23:42
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc

ναι τωρα ανεβασαμε τον πυχη! 8ελουμε να καταστρεψουμε την κονοχα...! δεν τον νικησε τον αδερφο του.. ηταν αρρωστος! αν δν ηταν 8α σ λεγα εγω! και το μεγαλειο του Itachi φαινεται γτ πριν πε8ανει στη μαχη, εδωσε στον αδερφο του ολες του τις δυναμεις...δλδ ηταν αρρωστος ο Ιταchι, ο αδερφος του Sasuke τον παλεψε και οταν ο Sasuke τον αποτελειωσε, ο αρρωστος Itachi πριν πε8ανει του δινει τις δυναμεις του..ε τι να πει κανεις γ τ παλικαρι..!
Jun 14 2008 23:39
Photo

GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™

Aπο Οτι Εχω Ακουσει Τον Αδελφο Του Τον Νικησε!!! Τι,Ακομα Μουτρα Κανει Και Δεν Γυριζει Πισω?? Νωμιζα Ο Μοναδικος Σκοπος Του Ηταν Αυτος???
Jun 14 2008 23:30
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc

ναι το 3ερω εμφανιζεται μοναχα σε μια σκηνη νομιζω..o sasuke φευγει απο την ομαδα πριν αρχισουν τα shippuuden και παει με τον Orochimaru που του υποσχε8ηκε δυναμη την οποια τοσο 8ελει ο sasuke για να σκοτωσει τον αδερφο του.. και φυσικα ο ναρουτο και η σακουρα δεν το δεχονται αυτο και παλευουν να τον κρατησουν αλλα δεν το καταφερνουν και απο τοτε μεχρι και οσα επεισοδια εχουν βγει ειτε στον νετ ειτε σε μανγκα ακομα δεν τον εχουν κανει να γυρισει πισω..ειναι μακακακος λιγο ο σασκε..και γινεται ακομα πιο πλ!
Jun 14 2008 23:27