Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → ichigo13

OK ρε Gn!!! Θα Ψαξω Μηπως Βρω Και Αλλα,Αμα Βρω,Θα Σε Ενημερωσω!
Jun 23 2008 02:56
Photo

ichigo13 → GkLoc

Βασικά ναι κι έμενα με ανατρίχιασε καθώς οι σκηνές κόλαγαν εκπληκτικά με το τραγούδι! Η τραγουδίστρια λέγεται Enya οπότε άμα γράψεις στο google:Enya best of torrent τοτε θα σου βγάλει ένα torrent με τα καλύτερα της!Σου προτείνω να κατεβάσεις ένα torrent που να τα έχει σε μορφή mp3! Πάντως δεν ξέρω άμα θα σου αρέσουν και τα άλλα της τραγούδια καθώς είναι λίγο παράξενα!Ενα άλλο της γνωστό τραγούδι είναι αυτό που είχε τραγουδήσει στον Αρχοντα των Δαχτυλιδιών 3 και μάλιστα είχε πάρει και οσκαρ! Αυτά τα λέμε ρε παω για νάνι!
Jun 23 2008 02:52
Photo

GkLoc → ichigo13

Οκ Ichigo,Και εμενα Αυτο Ηταν Απ'τα αγαπημενα Μου!(Δεν Σε Ανατριχιαζε??) Να Εισαι Σιγουρος,Οτι Αμα Βρω Και Αλλα Θα Τα Βαλω!HELL YEAH! Ουχ,Ουχ,Μια Και Το'φερε η συζητηση,απο που τα κατεβασες???(Αμα Θυμασαι!) See Ya!
Jun 23 2008 02:44
Photo

ichigo13 → GkLoc

Πάντως G-K το πρώτο amv που έβαλες one piece flash videos που αξίζει να δείτε με έχει πορώσει πραγματικά!Να φανταστείς κατέβασα όλο τον δίσκο της τραγουδίστριας που ακούγεται στο amv!Επειδή έχω δει σου αρέσουν πολλύ τα amvs ενώ εγώ δεν είμαι και τόσο fan αν ποτέ βρείς και κανένα άλλο με παρόμοια μουσική ενημερωσέ με!Ok Captain?
Jun 23 2008 02:32
Photo

Umi no Ossan → GkLoc

Χμμμ...Αν τα ποτισω με κερι τα πανια θα ειναι σαν να κανω πατιναζ κ θα καθαριζω κ το καταστρωμα. Arigatougozaimasu GkLoc-sensei !!!:nod:
Jun 23 2008 00:53
Photo

GkLoc → Umi no Ossan

Eπειδη Ο Zoro,λειπει αυτην την στιγμη(κοιμαται) Θα Σου Μαθω μια δικια μου τεχνικη!(Ομως Πρωτα Πρεπει Να Βαλεις Πανι Κατω Απ'τα Παπουτσια) Ωριστε....GkLopp...ESCAPE[IMG]http://th173.photobucket.com/albums/w49/ezaro_kun/th_usopprun.gif[/IMG]!!! Εγω Το Χρησιμοποιω Για Αλλες Καταστασεις,Ομως Θα Βοηθησει Και Εσενα Εδω Περα!
Jun 23 2008 00:49
Photo

Umi no Ossan → GkLoc

Δεν φταιω εγω καπετανιε...Εκεινη ξεκινησε !!! Βρεθηκε καποιος να με βοηθησει σε αυτη την δυσκολη δουλεια. Αναφερομουν στο "Που να βρεις χρονο να ασχοληθεις με κατι οταν ολοι κανουν ανω κατω το καραβι κ συνεχεια καθαριζω", δλδ μην με δειτε να κανω παραπονα για την δουλεια.Την αγαπω την δουλεια μου αν κ θα ηθελα που κ που να μου δειχνει ο Zoro καμια καινουρια τεχνικη για να γινω ακομα πιο καλος
Jun 23 2008 00:37
Photo

GkLoc → Zoro

Aνοιξα και αλλο Thread,αμα θες πηγαινε να το τσεκαρεις!
Jun 23 2008 00:31
Photo

GkLoc → LaMaR

ΥOSH,Welcome Nakama To Anime.gr!!! Nice To Meet U!!! Περνα Και Απ'το Group του One Piece,Θα Το Βρεις [URL="http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=8"]Εδω![/URL]
Jun 22 2008 22:26
Photo

GkLoc → sintar

xaxa,ο Ειδα!Ero-Sintar! Εσυ εισαι Αυτος?
Jun 22 2008 14:04
Photo

sintar → GkLoc

xaxa!!δες ενα βιδεακι που μου εφτιαξε ενας φιλος μου!!!για να δεις τι ero-cook εχεις.... [URL]http://www.youtube.com/watch?v=11ph7XGflSI[/URL]
Jun 22 2008 10:14
Photo

GkLoc → Umi no Ossan

χαχα,It Is My Honour Too! Επιτελους Γνωρισα Τον Ανθρωπο Που Προσεχει Τοσο καλα το καραβι μου!
Jun 22 2008 00:12
Photo

Umi no Ossan → GkLoc

It's my honor Great Teichou GkLoc !!! Allways at your services
Jun 22 2008 00:00
Photo

Serestrum → GkLoc

χεχεχε....κοιτα...ισως σημερα να μπουν τα εξτρα στον Online reader Μας... αλλα δεν θα δωσω λινκ να τα κατεβαζεις...γτ θα ειναι μαζι με τον ολοκληρωμενο πρωτο τομο.το 6 ειναι ετοιμο και μενει ο ελεγχος και ο ''καλοπισμος''...πολυ καλο κεφαλαιο το 6!!!λιγη υπομονη ακομα!!!
Jun 21 2008 22:53
Photo

GkLoc → Serestrum

Ποτε Θα Βγει Το Chapter 6!+extras Ανυπομωνο!!
Jun 21 2008 22:06