Jump to content

Community Status Updates

Photo

gexion → GkLoc

[B]Ohayo Captain![/B] [B]Kαι η Navigator είναι ζόρικη για να μην της πάρουν τον αέρα(she is new member afterall)αλλά είναι γλυκειά κατά βάθος:thatsit:[/B] [B]θα προσπαθήσω να μπαίνω κάθε μέρα για λίγο το πρωί από internt cafe τώρα στις διακοπές...και τα δύο pc μας θα μείνουν Αθήνα ,κι η σκόνη θα τους κάνει παρέα..cruel life:run:[/B] [B]oι βαθμοί μου ήταν καλοί για πρώτη λυκείου και πολύ το χαίρομαι.Δεν υπήρχε περίπτωση ο Kαπταιν να μείνει σε μάθημα,είναι αγωνιστής afterall:hero:GOOD LUCK with yur results mate![/B] [B]see yaaaaaaaaaaayea:bye:[/B]
Jun 26 2008 07:09
Photo

GkLoc → sintar

Που εισαι Ρε Sintar?????ΣΕ ΧΑΣΑΜΕ!!!! COME BACK SOON!!
Jun 26 2008 03:12
Photo

GkLoc → iristella

τιποτα δεν κανει......απορω τοσο καιρο που εισαι στο Group,πως και δεν το εκανα πιο νωρις Διοτι μολις βλεπω καποιον που να συσχετιζετε με One Piece,αμεσως στο Crue Μου!! Αυτα,thanks για accept!
Jun 26 2008 03:09
Photo

iristella → GkLoc

To Ξαναβαλα απλα προσπαθουσα μηπως κανω καποιες μετατροπες......... Τελικα προς το παρον αυτη ειναι η μορφη......Θα το ξανασκεφτω και αυριο...... Arigato για το request......
Jun 26 2008 03:07
Photo

GkLoc → iristella

Iristella,Γιατι Εσβησες Το Καταπληκτικο τραγουδι που εγραψες???? τεσπα,Nice To Meet U!!
Jun 26 2008 03:04
Photo

Umi no Ossan → GkLoc

Κ που εισαι ακομα... Επεται κ συνεχεια
Jun 26 2008 02:06
Photo

GkLoc → Umi no Ossan

Πο ρε Douli,δεν Παιζεσαι!!! Καταπληκτικα Στιχακια,Θελω Να Τα Βαλω Καπου,Να Τα Βλεπουν ολοι!!Που Ρε Γαμωτο!!! YATTAAAAA,Sto Signature Μου!!! YESSSSSS!!!!!!!
Jun 26 2008 01:40
Photo

GkLoc → gexion

Βλεπω,Εχεις Μπει πολυ Ζεστα Στον Ρολο Της Navigator:orly: Ετσι,ετσι,Συνεχισε!!:riiight: Οσο Για Πριν,Ενουσα Οτι Αργουσαν Οι Βαθμοι να ερθουν,Εχω Τελειωσει Εξετασεις Εδω Και Μια Εβδομαδα,Το Μονο Που Ξερω Ειναι Οτι Περασα(Αυτο Ελειπε):hero: Καλη Συνεχεια,Ελπιζω Και Οι Βαθμοι Σου Να Βγηκαν PERFECT!!!:congrats: Και Επισης,Αυριο Θα Αγορασω Το Kingdom Hearts 2,Hell Yeah!!!:head: Ελπιζω Να ΣΚΙΖΕΙ σαν Το Πρωτο! Αυτα,See Ya later Navigator And Beautiful Lady!:wooi2::byejg9:
Jun 26 2008 01:20
Photo

GkLoc → Zoro

Thanks ρε Ζορο, Και Χαρηκα που Τα Βρηκατε Με Τον Ξαδελφο μου! Αληθεια Ειπε Οτι Θα Δει Berserk??? Εγω Τοσο Καιρο Παρακαλουσα,Αλλα Τπτ!! Οπως Θα Εχεις Προσεξει,Εχει Μια Πολλη Τρελη Πορωση Με Sanji!(That Damn Ero-Cook) Και Επισης We One Piece Fans Now Rule Thw Forum!!!(MUHAHA) Τα λεμε Great Marimo-Master-Swordsman!!
Jun 26 2008 01:00
Photo

Zoro → GkLoc

Χεχε ας πουμε οτι και οι 2 παμε καλα σε κατι...εγω βρισκω καλες εικονες(αλλα και εσυ δεν πας πισω!!) και εσυ ενω master στα video(μην το αρνηθεις!!)....GkLopp the Great!!! Ναι ο ξαδελφος σου καλη φαση,χαιρομαι που τον γνωρησα αν και ηδη ειχαμε μαγειρα-perv στο πλοιο,αλλα δεν χαλιεσαι,τι ενας,τι δυο:P??Πλακα να χουμε και τπτ αλλο!! (ηδη αρχισαμε να τσακονομαστε...και ηδη τον εβαλα στο berserk!!προσυλητισμος επιτυχης!!) Καλη επιτυχια με την εξεταστικη σου,αν εχεις...εγω βλεπω μαυρες μερες αυτη την περιοδο...ζεστες,διαβασμα,οι συζητησεις στο thread ειναι πιο ενδιαφερουσες απο ποτε,εχουμε δικο μας one piece subforum,oι fans ειναι περισσοτεροι απο ποτε και το group σκιζει....αχχχχ... Τεσπα,τα λεμε Marksman!!^^
Jun 25 2008 21:33
Photo

GkLoc → Zoro

Kαλα Zoro,εμενα λες με Τις Εικονες,Ενω εσυ Δεν πας καθολου Πισω(Καλυτερος Και Απο μενα) Ειδα Οτι Γνωρισες Και Τον Ero~Cousin Μου! Για Οσον Αφορα Εχθροτητες,μπορεις να Μιλας Ανετα με Αυτον!
Jun 25 2008 14:59
Photo

gexion → GkLoc

:oo:[B]Ναni?...εσύ βλέπω τα άλμπουμς από one Piece, δυο-δυο τα ανοίγεις άτιμε:hahaha:[/B] [B]and about my thread,let's just forget it Captain,το ποτάμι πίσω δε γυρνάει δυστυχώς:stubborn:[/B] [B]αμάν μ'αυτές τις φωτιές...πάλι μας καίνε την Ελλάδα..δεν ξέρω αν μένεις κοντά Αθήνα..αλλ΄εδώ ο ήλιος έχει κοκκινίσει και βράζει ο τόπος:deadga6:[/B] [B]εσύ δίνεις εξεταστική να υποθέσω?πάντως μην αγχώνεσαι και τόσο γιατί ο,τι έγινε ,έγινε....SUMMER ONWARD YIHAAAAAA:wooi2:[/B]
Jun 25 2008 13:37
Photo

GkLoc → Elo

Oi Cousin,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Βρηκες τον δρομο σου εδω,και Απο οτι ειδα,ηδη με τον zoro κανετε "Σχεσεις"...Sanji-Zoro καλα να περασεις ρε Ελο Στο forum Και Πιο Πολλυ One Piece!!!!!
Jun 25 2008 13:07
Photo

GkLoc → gexion

αληθεια????:oo: Σαν Δε Ντρεπονται Που Σου κλεινουνε Το Thread!:erk: Οι Δικοι Μου βαθμοι,ακομα,αργουνε,(Εχω τεραστιο Αγχος):colddd: What's That Album Doing There??(Ξερεις σε ποιο αναφερομαι):burningbe3: Πλακα Κανω,See ya!
Jun 25 2008 13:04
Photo

gexion → GkLoc

[B]Oi,goodmorning Captain-cousin !![/B] [B]:drink:ψάρεψα βαθμούς στο school σήμερα.Έπιασα μεγάλο ψάρι:hahaha:[/B] [B]το bad news ειναι ότι μου έκλεισαν το thread με το game μου,με τις προτάσεις....:bahhh:[/B] [B]αλλά Οκ,υγεία να 'χουμε[/B] [B]Have a nice day mate:drinks:[/B]
Jun 25 2008 10:19